Ajme sve zvuci odlično, endometrij ce se jos lijepo zadebljati i sve 5 :) držim figeeee
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
Ajme sve zvuci odlično, endometrij ce se jos lijepo zadebljati i sve 5 :) držim figeeee
Hvala ti Mona! Mene tjesi sto su ovaj put dva..dosad uvijek samo jedan..Chiara jesi ti bila na fm?
Curke evo i mene sa fm. Meni je danas 6 DC, folikul/i 13mm. Mislimo da ce u ponedjeljak stoperica, a u srijedu punkcija. Ovaj put ICSI pa se nadamo da ce se oploditi. Dr je vidio kod mene 2 folikula jedan preko drugoga, ali misli da ce ostati samo 1 za punkciju. :?:
Jel ides ponovno na fm prije stoperice? 6dc 13mm je dobro,meni je danas 9dc pa je 16mm..narast ce njih jos do pon!
Nece vise folikula narasti jer nisam pod lijekovima nego prirodno. A ova 2 folikula ce biti 16-17mm. U ponedjeljak opet fm i valjda stoperica u 10 navecer ako sve bude u redu.
Pa ajde u pon ces znat vise kad opet vidis na uzv kakva je situacija! Bolje jedan nego nijedan! A imas dva,nemora znacit da ce bit samo jedan za punkciju,samo pozitivno ~~~~~
Pretpostavljam da ce se 1 izdvojiti od ova 2 i da ce tog punktirati.
Ja sam pitala doktora ako sad ne uspijemo za prirodni ivf al on kaze da bi on radije isao sa klasicnim al blagi stimulirani..pa cemo vidit..nadam se da nam nece trebat! A nadam se i da ce taj tvoj jedan bit vrijedan
Evo prijavljujem se i ja kod vas. Prvi aih obavljen jucer. A sad samo cekanje...
Nivesa gdje si radila aih? Kakvo je bilo stanje i jesi li isla prije inseminacije na uzv? Sretno i da ugledas + za 14 dana!
Nivesa sretno. :)
Nivesa - sretnooooo :)
Chiara - držim fige za oba folikula ali ako nista i jedan je dovoljan :)
Bila bih ja sretna da samo dođe do transfera, nebitno da li je 1 ili 2 stanice. :fige::fige:
Ma bude, držat ćemo fige i za oplodnju :)
Hvala cure. Ne polazem neke nade u aih...ali nikad ne znas. Mozda se desi cudo.
Nivesa:heart: sretno!
Hvala Inesz [emoji8]
Moze jedno pitanje? Jel se uvijek drzite toga da nema odnosa dan dva prije inseminacije?
Meni su nakon AiH-a rekli da moramo imati odnos taj dan obavezno i iduće jutro... tako smo i napravili. A nakon toga me bolilo dosta dole pa nisam imala volje par dana
Znam za poslije..pitam za prije..
Haha krivo sam vidla :)
pa mi se sexnemo 3 dana prije i onda vise ne, i spermio je uvijek odličan. E sad jel do toga ili ne ne znam
Chiara -jesi danas išla na UZV? Kakva je situacija?
Situacija je takva da cu veceras primiti stopericu i u srijedu ujutro je punkcija. Folikuli 19 i 15 mm.
Odlično, znači oba će vaditi jel? :klap:
A rekao je da hoce. Mora sve punktirati da ne bi otislo u cistu. Prosli put sam dobila stopericu na 17 mm, a ovaj put na 19 mm pa ne znam da li ce taj folikul izdrzati do punkcije. :raspa:
Chiara ides na ivf?
Koliko puta si isla na aih?
Chiara - ma odlično, i sa 19mm je ok, nemoj brinuti ;)
Da. :mrgreen: Prosla punkcija mi je bila super. A sad ce me 2 puta punktirati. Popit cu si nesto za bolove pa ce biti ok. I najgore je sto je sutra Valentinovo, a mi se samo smijemo gledati. :love:
Luck sutra ti je inseminacija? :)
Chiara pa to je super!!! Da..meni je sutra ujutro inseminacija,sinoc sam se bocnula oko 20h..nemam jos nikakvih bolova obicno me navecer pocnh boluckat jajnici..i mene smeta to gledanje,nisam vidjela muza vec 4 dana i veceras stize k meni u Split i moram ga samo gledati :-( sretno na punkciji i da se oplode obe!!
Hvala. Sretno na inseminaciji i javi se. :)
Sretno luck!
Sretno :) javi kak je prošlo
Ja se upravo vracam sa ginekologije. Dobila sam stopericu i sad mogu ici spavati. Danas sam bas nekako umorna. I primjetila sam na dnevnom ulosku full puno sluzi. Plodni dani su tu. :)
Obavili..ovaj put me nekako najjace bolilo..lijevi jajnik me cijelo jutro bas probada..imali smo 7.5milijuna nakon obrade..doktor nije bio bas najsretniji..
I hvala vam na podrsci! Chiara sretno sutra! ~~~~~~~
Zasto doktor nije bio najsretniji? Koja vam je dijagnoza spermiograma?
Normo je uvijek..al danas je nakon obrade bio oligo