cure čestitam na višestrukom novom odbrojavanju! baš je lijepo vidjeti toliko plusića :zaljubljen:
kudri, i mene su zbunjivali, evo ih http://www.fertilityfriend.com/Faqs/...eviations.html
cure čestitam na višestrukom novom odbrojavanju! baš je lijepo vidjeti toliko plusića :zaljubljen:
kudri, i mene su zbunjivali, evo ih http://www.fertilityfriend.com/Faqs/...eviations.html
Bok curke moje,umorna sa posla,ali odmah da vas obiđem,ŽUŽY hvala ti,lijepo mi je vidjeti sebe pored svih vas..:ghug: ,uglavnom jučer me je počelo dolje nešto golicati,trajalo par sati i prestalo,a danas,uhh danas me je desni jajnik odvaljivao..najradije bih bila čučnila i tako ostala..a ja na poslu..neznam što je to:unsure: to mi se inače ne događa,aa boo..hihih..saznat ćemo za koji dan,zar ne? zadarmamica strpljen spašen,ali to mora da bude to..moje curke samo hrabro naprijed,bit će,znam da hoće..
zadarmamica koji test si radila?
ja sam uvijek kupovala gravignost duo, za 20tak kn dobijes 2 testa i gdjegod sam citala kazu da su dobri... pa napravis jedan, ak je blijeda crta za par dana odma imas i drugi, a ne trosis 100kn... doduse ja nikad nisam dobila 2 crte ali eto
Zadarmamica kupi gravignost...on je najbolji jer nema plavih crta. A kod plavih evaporacijska linija zna bit izrazena.
sushi, bubi, hvala cure!!!
Ha! Jel znas stavit link na sliku? Ako nisi bacila testove?? Ja se iskreno nadam da su svi pozitivni...
Onda ti nema druge nego ponovit test prekosutra. Uzmi digitalni koji odma pokaze tj trudnoce ili na betu.
evo ja tek sad s posla pa da vam skuham jednu kavicu prije nego padnem u duuuuuuboki san :coffee:
podzravi i ~~~~ svima!!! :bye:
zadarmamice :fige:
Jutrooo!
Hvala na kavici!
Jedva sam ustala, mm imao jučer roćkas, i normalno puna kuća, na kraju ostali on i kum i u 00:20 sam se pokupila spavat oni ostali još sjedit, a jutros ustajanje u 04,50, nemam pojma kako sam uopće ustala.
Jutro.
Kod mene jos nema m.
Cekam petak.
Nemam nikakve bolove osim ako nosim sina onda posli bockanje i lagano stezanje.ali nista drugo.i cice velike i sada bole i sastrane.
A do petka sada svaki dan cu biti pod laganim stresom jer neznam sto mi je i jos sa sinom po doktorima.
Vesel tjedan.
I postar mi je donio trakice sto sam sa ebaya narucila.negativne.
Krenuo spoting.i
Mami mozda ima jos malo nade. Drzim fige !
ah....
Ma Zadarmamica, ja sam uvjerena da si T. Čemu sumnja? To je to.
zadarmamica ne zelim te plasiti, ali na tvom mjestu bih odavno isla vaditi betu.
visok si dan ciklusa, test bi vec trebao imati puno vise od sjene...
Strah me da se ponadam pa da nista nebude.i biokemijske.
Prva trudnoca mi je odmah iz prve uspila i test pokazao 30.dc.normalnu crtu.
Pa ja nevirujem dok nevidim normalno. :)
Od toliko sexa ko zna kad se primilo.vjerojatno na drugoj ovulaciji u zadnjim trzajima :)
Nista...necu vise dosadivati.javim vam ako bude novosti.
Ja bih i zbog sjene bila sretna, samo kad bih imala sjenu..... :(
sreco meni je sjena bila gora od bilokojeg negativnog testa...
i meni kad bi ta sjena znacila da sam stvarno t...a ne biokemijsku ili nesto slicno....imala sam jednom sjenu pa nista...ali tek kasnije su mi rekli da je to vjerojatno bila biokemijska.
zadarmamica
kad sam ja imala sjenu bila je samo na jednom testu...drugi dan je vise nije bilo... Nadam se da ce u petak bit veliko veselje!
Da, ali barem bi se u meni nešto događalo, a ovako se ne događa ništa... :( To mislim... Znam da zvuči grubo, ali tako mislim.....
lista za 09.09.2014. :ghug:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice: :zaljubljen::zaljubljen::zaljubljen:
maminaljubav ~~~~~~~~~~~~~ 49 dc +
adrianovamamica ~~~~~~~~~~~ 39 dc +
pilemalo ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 38 dc +
zadarmamica ~~~~~~~~~~~~~~ 37 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26 dc
mazamala ~~~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc
odbrojavalice: :pivo:
nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~ 24 dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
stork ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
bubicazubica ~~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
yummy_mummy ~~~~~~~~~~~~ 12 dc
ivekica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
ženica_85 ~~~~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
<mišica> ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8 dc
ivana.sky ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4 dc
MazaMala,sretno u (ne)čekalicama,skupa s HelloKitty! :-*
MAMI,pa kud več :?::gaah:
Srećo,grafić ti je čist ok :-) za razliku od mojeg.. :facepalm:
zadarmamice,sve znaš...možemo samo držat palčeve za najsretniji moguči ishod!
Pozdrav curke! Eto, jutro je pocelo kasnije. Moja curka i ja smo odspavale do 12h. Ulala! Bas uzivamo! Ona sad jede a dorucak palacinke (servirane u krevetu) i gleda Charlotinu mrezu. Jako voli paukove, bas su joj zgodni.
Eto, meni se blizi ovulacija i umirem od straha. Sve mislim reci muzu da stavi kondom. Mislim da se ne mogu nositi trenutno sa spontanim opet...
Žužy, a gle kako mi je prosječna BT ovaj ciklus viša od prošlog. Dobro, prošli ciklus sam do 8 DC mjerila krivo...
Sad ispada da sam pri vodoravnoj crti, a BT mi je vrlo slična kao i prošli mjesec za 7 DPO....
Opet školska Ovulejšn.
Yummy samo uzivajte! A kaj se kondoma tice...ak nisi spremna pa nek ga stavi...nije smak svjeta..bit ce iduci put...
Pitanjce za one koje imaju fefe...da li postoji verzija za mob?
Hvala nivesa na razumijevanju. Mislim da cemo ovaj put koristiti zastitu. Mozda budem hrabrija iduci put. Uz sve sto se trenutno dogadja u zivotu, mozda trudnoca i nije najpametniji potez :)
nivesa,imaš aplikaciju FF-a za androide i ifone..i super mi je to bilo,upišeš svaki dan nakon mjerenja. Onda mi je riknul mob i sad upišem dok dojdem do laptopa.
Srećo da,školski grafić..i lutealna ti je savršena. Ja volim odrediti O,jer tako i sigurno znam kad trebam dobit sljedeču mengu-za 15 dana.
Yummy,samo slušaj sebe. :love:
nivesa postoje fefe aplikacije za mob.
Ćao curke,Žužy hvala ti..pripreme su za godišnji,pa sve si mislim ako nebude ovaj put,biti ce sljedeći..ako ne taj onaj drugi..uglavnom nekih simptoma nemam,cice su mi ogromne,imam žućkasti iscjedak,tu i tamo me štrecne dolje u jajnicima,a to sve opet može biti jer dolazi M ili daj daj Bože jer se nešto dr.dešava..iiii..da bar.. :-D