X
Eh da Yummy. Da nema tih glupih spontanih imale bi punu kucu djece :) pogotovo ti! Ali sigurna sam da ce ovaj put bit kako treba. Zna On da je nama dosta . I koliko mozemo podnjeti. Vjerujem u to!
Hvala cure! POdrska ste najbolja! Nekad imam osjecaj da jedino vi razumijete kroz sto sve prolazim. Cak ni moj muz ne kuzi kako pobacaj utjece na moje tijelo i hormone. On se cudi mojoj tuzi, zabrinutosti, strahovima...
Cureee :)
Kupila sam intim plus.
Imam veeeeliki +
:-D:klap::pivo:
To zadarmamica !
bravo, čestitke!! Ovo je stvaaaarno plodna jesen!! Još jedno trostruko odbrojavanje ili četverostruko??Žužy, nivesa, zadarmamica...!! Kad ćete otvoriti???
zadarmamica cestitam!!!!
U petak ce mi biti 5+1 pa cu na pregled.rekla je bila zbog biokemijske prosli mj da se javim da ce mi dati preventivno duphastone.
A srce tek za 2tt.
Zvala dokt.puni su.mogu ponedićjak u 20h a nemogu zbog sina.pa cu petak iduci.tada cu biti 6+1
:-D :-D jeeeej!!! cestitke... ajme koliko trudnoca... jamimami ajmo jos i ti :fige: :-)
daj sliku testica, volimo gledat pluseke :-)
(na imageshack, il sl)
Na mob sam.nije mi zgodno.
onda kad stignes :-) ako zelis, naravno.
bravo, čestitkeee !!!! :-D:-D :dancingfever::bouncing::fige:
Ak koristis talpatalk onda sam fotkas i postavis sliku. Al glavno da je plus!
Heeeeeey Zadarmamica, čestitam!!! Ajme divnih li vijesti i jeseni :)
Nivesa, sretno sutra, pokušaj ne razmišljati o pregledu.
Yummy, kad padnes 100 put, ustani 101, ne daj se obeshrabriti i čvrsto vjeruj, a ja sam sigurna da se selis skupa a Nivesom i Zadarmamicom na drugi forum.
Bravo, cestitam zadarmamica :-D
Hvala cure.
zadarmamice, cestitam! odlicna vijest!
curke jos jednom hvala na utijesnim rijecima.
da vas podsjetim 15. listopada je dan izgubljnih trudnoca i beba koje smo izgubili i na taj dan, tocno u 7 navecer (u bilo kojoj vremenskoj zoni) se pali svijeca na uspomenu na te bebe. ako svatko u to vrijeme upali svijecu kroz cijelu zemaljsku kuglu ce proci val svijetlosti...
https://www.google.co.uk/search?q=oc...2F%3B300%3B255
Yummy odmah mi je zlo
Zadarmamice čestitam! Superrrr!
Ajme, čestitke :-D pa ovdje nitko neće ostati :lol: zato sam i otišla s liste, jer bi jedino ja ostala zauvijek na listi - netrudna :-P Drage naše trudnice, želim vam najljepše i najmirnije trudnoće :heart:
zadarmamica čestitam !! prekrasne vjesti..
Istina ovim tempom nitko neće ostat na listi do kraja godine!!
a to bi bilo TOTALNO SUUUPER, jel tak ????
Cure drzite fige za sutra! Sva se tresem!
lijepo se naspavaj, bit ce sve ok :fige: :fige:
Juuutro cure.caj se kuha...ocu li ga popit neznam.gadi mi se sve.:) ali neka.
Nivesa samo opusteno.drzimo fige da bude sve ok.
Jutro! Zm čestitam! :-D Ja sam ipak maznula kavicu :) Danas sam ostala doma, jučer nam se šefica naskakala po živcima, žena se tak nekad iživljava... Malo bum predahnula do kraja tj... Svi me pitaju zakaj radim i zakaj ne odem na čuvanje, s obzirom na prošle T, a meni glupo jer sam ok. Cice me bole ujutro kad se dignem i navečer kad skinem grudnjak i jedem cca svakih 3 sata i to je sve.
nivesa :fige: za :heart:
Dobro jutro svima, koliko vas ima :)
Nivesa, sretno!
Stork, u jedno uho unutra, u drugo van.
Na mene se pak svekrva istresa i iživljava cijelo vrijeme. Nikad nisi dovoljno dobar. Ko konzervirana tuna je, a ne bi mi uopće bilo stalo, da nema utjecaj na njega. Zivka ga svaki dan i malo pomalo mu ubacuje neke otrovne misli u glavu. Da je on bolji od mene, bogatiji, bla bla bla... Stvarno sam mislila da to postoji samo u sapunicama. Ne do bog nikome.
Jucer smo odma roditeljima rekli.i naglasili da se ne hvale dok doktorica ne kaze da je sve ok.
Svekrva me ugnjavi....oces jesti ovo oces ono.bili nesto posebno.sto zelis da kupim....,nemoj sidat na pod,nemoj malog nositi,nemoj sada po kuci neku generalku.
Ko malom ditetu...stalno nemoj i oces li jesti.
I špijun...svekrva je vec znala da sam trudna po mojim divovskim cicama i snimila je vrecicu iz apoteke kad sam iz auta izlazila.hahaha
:-D:-D:-D:-Dzadarmamica- čestitam
meni se na poslu nude nove velike mogućnosti.
sigurno ću znati sljedeći tjedan.
ako mi se to ostvari, morat ću ipak pričekati neko vrijeme na bebicu, barem godinu dana.
nadam se da neću zažaliti (zbog godina koje idu...)
nivesa,sretno danas! Kad ideš?
pozdrav svim curama !!!!!!!!!
nadam se da ste mi sve dobro,kao što ste i bile...vidim ovdje puno novosti...i to lijepih i sretna sam zbog njih!!!!!
idemo redom:
malamaza,i stork-bravo za srčeko!!!!!
nivesa-morat ćemo se povodit za vašim "uspješnim receptima"!!!!!! i sretno danas za :heart:-...bit će to sve ok!!!
zadarmamica-:-D čestitam..dalje nek bude školski dosado:)
..svim novim curama dobrodošlica i neka sve razvesele novim +-ima
..žužy-ca draga-Tebi sam već čestitala od srca ali još ću jednom...sretno do neba.zaslužila si!!!!!
Cure, pitanje u vezi folne, kupila bi folnu i dvoumim se između 2 proizvoda:
gledam od Natural Wealth-a : i ne znam da li da uzmem Folna kiselina 400mg ili Prenatal ?
Nekako me vise vuce da bi uzela Prenatal ali evo zanima me vase misljenje .
*sunshine*,usudila bi se reči da ti je za sada dovoljna samo folna...ako jedeš raznovrsno,za prenatal imaš vremena več.
A Folacin (5mg) možeš dobiti na recept od svog soc. gin.,nema potrebe da ga kupuješ.
bubice, :-*
Imam ja takvog svekra. Svekrva je dobra. Na kraju nam nije prostalo nista drugo nego raskrstiti s njim i sad smo mirni. Svekar i dalje ide okolo i prica jedne te iste price kako ga ja odvajam od obitelji i prijatelja. Mi se ne obaziremo. I dalje kontaktiramo sa osobama koje nisu pod njegovim utjecajem, a takvih je iz dana u dan sve vise i super nam je. Trebate se maknuti od nje i to je to.
Odlicna je svekrva. Takva je i moja. Zato sam ja u prvoj trudnoci bila prava ljencina. Sve je ona pospremala nama u kuci, prala ves. Jedini posao koji sam ja radila i za nas i svekrvu/svekra je bilo kuhanje jer mi je to gust. Lako je biti trudan kad je netko voljan uskociti :)
Nema srca..go 3 mm.zv ok.vadila betu u petak opet.
U pon kontrla ak nema srca kiretaza