hmmmm, a niš, morat ću slijedeći put maznut 2 štrudle od sira tako da budemo 100% sigurne :lol:
Printable View
hmmmm, a niš, morat ću slijedeći put maznut 2 štrudle od sira tako da budemo 100% sigurne :lol:
Maruška, ja inače nosim cipele 38/39 sad nakon trudnoće više 39 a uzela sam Mizuno 40, ovakve :zaljubljen: Svakako probaj u dućanu prije.
Super kilometraža!
Danci ljubi strudle, Anci pivo :škartoc:
Znas kako onda lijepo silazis kad maznes velebitsko :lool:
Danci, pa ne mogu vjerovati da jos osjecas kvadre!
Da osjećam, rasturaju me...kažem, za ne virovat!
Nema šanse dulje od par sekundi. No probat ću, to je kao i s plankom, konačno sam uspjela dvije minute, jedva.
Ne bi se osjećala kao klaun, navikneš se. Nisam ni sama sigurna da ih prodam, sve mislim da ću ih razgaziti jer stvarno su premekane. Da si bar bliže da ih probaš.
Ja nosim cipele 37, rjeđe 38, mizuno 38, a adidas 39. Nisam sigurna, pogledat ću kad dođem doma, ali mislim da je mizuno 38 (UK 5) i ad. 39 (UK 5½) ista dužina kalupa, 24 cm. Zapravo na tenisici i gledam oznaku dužine stopala (to je japanski broj označen na njoj, br. 38 je jap. 24, tj. 24 cm).
Bravo za kilometražu!
Rahela ~~~~~~~~~~~ oporavak. Ove godine nikako da prođu boleštine.
Danči, hug, nadam se da će se to s malim brzo riješiti.
I ja sam nakon preksinoćnjeg trčanja osjetila oštru bol u koljenu (prvi put, dosad nije tako boljelo). Sad ledim dva puta dnevno, ujutro i navečer, i radim vježbe za koljena kad god i gdje god stignem (prema fizijatru trebala bih tri puta dnevno po 15 minuta, ali to mi je nemoguće, jer trebam sjediti na podu). Našla sam, međutim, razne vježbe koje se mogu raditi i stojeći, a i sjedeći na stolici na poslu, trebam samo crnu elastičnu traku da je mogu vezati za nogu od stolice, da se uklopi u uredski ambijent :lool:
Uglavnom, trenutno je ok, ne boli, ali mislim da ću trebati jednu dugu pauzu od par pola godine. Nakon što otrčim polumaraton :mrgreen:
onda joj kombinacija nije ok.
treba pojesti strudlu od sira i visanja i zaliti velebitskim. nece osjecati nista sigurno :lool:
ako popim velebitsko, mislim cijelo veliko, sigurno neću ništa osjećati, a bome ni sjećati kako sam se dokotrljala do doli :lol:
Vikki užasno mi je žao za koljeno!!!! Nadam se da će vježbe pomoći i da tako velika stanka ipak neće biti potrebna, pa ni nakon polumaratona ;)
Ah, osjećam se kao patuljčica kada poslije svih vaših kratica i kilometraža dođem prijaviti da sam odradila Jillian :mrgreen:
Ali, evo jesam :mrgreen:
kako dolazi toplo vrijeme, joga mi je sve privlačnija, pogotovo ujutro za početak dana, silno mi prija
i razne plank-based vježbe, baš sam zavolila taj plank
vertex, po čemu ti radiš? (usput, za ST cure, u nedjelju je nekakav zdravi đir na Sustipanu i Zvončacu, mislim da ima joga u 9 i u 11 sati, i neki programi za klince)
ja ovaj tjedan, pon NW, ut BR W3 i jučer na NW imali feštu povodom nedjeljne utrke pa da nam se na vrućini ne pokvari hrana trenirali samo vilicu i jezik ;)
Danas u planu BR W4
sasa i ja sam koma već dva dana, ne ide nikako, a u nedjelju trčim polumaraton :-(. Mislim da nije stvar u umoru, već u vremenu, teško je i ljepljivo.
Što se tiče hrane, niti ja ne mogu trčati sita, čak ni polusita. Kad se pripremam na duže trčanje, jedem dva sata ranije, nešto masno i relativno malu količinu.
Danči, jesi vidjela da je izašao Forerunner 225: https://buy.garmin.com/hr-HR/HR/into...rod512478.html
Novost je da je bez trake, mjeri puls na zapešću, a posebno mi je upalo u oko da upozorava ako sjediš dulje od sat vremena. Pretpostavljam da ima sve ostalo kao i FR 220. Ne znam koja je cijena kod nas.
evo djevojke da se i ja malo javim, ne stignem tipkati svakodnevno...
kod mene i dalje sve ok, pilates 2x tjedno, yoga 1-2x kako stignem...
ako sam bez auta onda odem bicom do Jumpa, do dolje sve ok, ali natrag doma uzbrdo poslije treninga...umrem...
ali osjeti se napredak :-D
veći gušt je otići se provozat do Maksića, sad kad je lijepo vrijeme nadam se češće...
vidim da neke trče dolje pa svaki put proučavam da ću možda povezati neke s nickom, do sada nisam uspjela :lool:
ja ne smijem trčati zbog problema s kralježnicom, a niti na bilo što je slično drmusanješto mi je malo žao, ali što je tu je...
Kinder, je l' banjalučki? Sretno!!!
Bome lijepa spravica :mrgreen:
I super što su makli ovu traku. Nije da smeta, ali ja se uredno obučem pa kad sam na vratima za izlazak se vraćam i skidao pet da je navučem :roll:
Spajka, mislim da nema drugih boja. A šta fali ovoj kombinaciji :mrgreen:
ma ja ti volim one za curice, kad sam isprazna. nego ima i sa crvenom narukvicom. vidis da sam si dala truda pogledati.
Kakvom crvenom narukvicom, spajka?
Ne mogu otvoriti link.
ni ja...
ajd sad probaj
tu
Baš je lijepi...
Je, lijep je!
ovaj desni je moj :mrgreen:
a crvena "narukvica" je crvena iz unutra, izvana je crna...
Nema ga još na sportsshoesu, a ni u našim sportskim trgovinama.
Super je satic <3
eto pokvari mi ono malo veselja Danci :P
a štaš, takav mi je horoskop danas :-(
svima vam hvala na podršci. danas sam kbell2X i jrc1.
vikki ja sam jučer jela u 13.00 malo bijelog graha, trčala sam u pola 8 navečer. ali nisam išla na wc u međuvremenu i to je koma. ujutro jedem ili jogurt s ajgodama , bananom, pecan orasima, malo grožđica, meda i žlicom zobenih ili tost sa mozzarelom i šnitom šunke. popijem kavu. i onda taman kad sve riješim idem trčat i to je ok. ne znam, sa zuzkom toga nemam.
danci sta se događa s malim? nadam se da će proć.
Bravo bravo vrijednice.
Ja ovdje na sluz.putu vjezbam svasta nesto i to mi je bas fora.
Neki mix.
Ttko jos ide na utrku iducu ned u Zg?
Danas cardio 2* 20 min - 400 kalorija
Dvorana
- 3× 15 trbusnjaka
- 3× 15 leđnjaka
- 3× 15 supermana
- 3× 15 sec plank
- 3× 20 preskakanja uzeta
Kruzni trening 3 kruga (6 vjezbi) ×10 ponavljanjanja
3 kruga sa bučicama (4 vjezbe) po 15 ponavljanja
I to je to :)))
bravo curke :klap:
Danci :hug:
sasa, a di je rest?
ja danas planirala odmor, a ono fino oladilo pa sam ipak odradila wo11
bit ce pauza za vikend
tabata max out 22:57
Ivana, nikako da ti odgovorim, nisam pocela trcat jer mi je to trsko ugurat u raspored. Mm ionako pati stalno s djecom, nemam srca ostavljat ga s njima i za trcanje.
Ginger, ni tebi nisam odgovorila, ne mogu na poslu tipkat jer mi je ekran okrenut prema svima. Al ubrzo cu promjenit stol ;)
Danas sam se bas potrudila, napravila sam beginner cardio 10 x (koji uopce nije lagan! ) i kb advanced #2
spajka, kakve su vjezbe? jel sve skakutavo?
i jedno pitanjce....s obzirom da se moja dijastaza smanjila sa 2,5-3 prsta na 1 prst (mozda mrvicu vise), mogu li sad normalno raditi sve vjezbe za trbusnjake?
Ginger, ja sam s takvim razmakom normalno radila trbusnjake (citaj: vjerojatno sam radila i s vecim razmakom :škartoc: )