Taman kad je doslo moje vrijeme za inseminaciju, cujem da su radovi u 6mj u humanoj u RI i da nece biti postupaka. :(
Printable View
Taman kad je doslo moje vrijeme za inseminaciju, cujem da su radovi u 6mj u humanoj u RI i da nece biti postupaka. :(
Chiara - nemoj biti tužna, mozda već u 6.mj ovako ostaneš trudna i nećeš morati na inseminaciju... Prođe mjesec brzo ;)
Tuzna sam jer neki nalazi traju samo 3 mjeseca, a ako nema postupaka u 6mj radi radova, preostaje mi samo 7mj jer u 8mj su godisnji i onda ne rade...
Mona tnx nadam se sto prije da ce mi dat jer sam sad napeta ko puska
Jutro cure
Jagodice sretan ti rođendan, nek se sve želje ostvare :-*
Ives, čekamo izvještaj, nek bude folikula baš koliko si naručila.
Tanita, čestitam na malenom :heart: sretno dalje.
Nivesa, javi što ginekolog kaže. Nadam se da ćeš dobiti Klomid, ne znam zašto ti
ne bi dao, ako su ti nalazi ok.
Chiara, oooo znam kako ti je :evil: kad smo napon pokupili sve nalaze za IVF i uvjerili
ginekologa da ne želimo gubiti vrijeme na inseminaciju, jer nalaz MM ne valja ništa, počeli su radovi na
humanoj u St... Isti dan otišli u Cito, ponovio MM nalaz spermiograma, i upali odmah na IVF.
Humana se renovirala cca 7/8 mjeseci, ako ne i više.
Pozdrav svima idem na kavu
Chiara - nemoj se uzrujavati, u 7.mj lijepo u postupak, ako ne uspije (a možda bude) u 8.radiš pauzu ali si još pod tabletama od ciklusa prije i možda se primi nešto i tada :) Ako ništa, lijepo opet u 9.mj...
Ives - kakvo je stanje?
Nivesa - jooooj razumijem te, ja sam još uvijek uzbuđena iako ću skoro na drugi pokušaj :)
Hvala svima na cestitkama i lijepim zeljama!
Chiara, vjerujem da te to zbediralo. Probaj ne razmisljati dalje od 7mj. A mi svi drzimo fige da ti dalje nece niti trebati.
Nives kad ides kod gina? Tj kad ces znati vise?
Ives drzim fige za dva maximalno tri! :lool:
Latice kako si nam ti kaj kod tebe ima?
Meni jutros kava tak lose sjeda. Sva sreca da sam jos u M fazi. Da mi se ovo desilo prije tjedan dana nebi bilo dobro hahaha!
Jutro cure. Vidim vi ste se raspisale. Ne stignem vas sve ni pohvatati... Ives skini me sa liste jer mi je danas 1DC, a nemoj me ni dodavati na novu listu jer ne znam sta ce biti za ovaj mjesec. Ja cu svejedno tipkati sa vama bez obzira :)
Chiara pola nas ne zna kaj budemo pa smo na listi. Nis te ne kosta da ostanes s nama!
Osim ak Ives ne odluci naplatiti svoju dobru volju hahaha!
Nadam se da te tak 1 dan nije dodatno zbedirao! Sjedi negdje na terasu i naruci si velku tocenu (dok jos mozes) i okreni situaciju u svoju korist!
Mona di si nam ti?
Ives ja i dalje cekam novosti -.- :P
Znaci sad citam da je rijetko ali ipak moguce da se O desi pred kraj M i sad si razmisljam koje su sanse da je kod mene tak!
Realno mi se cijelo mj keksamo i ak se 2 dana nismo, to je susa i 3 se sigurno budemo!
Jedino kad apstiniramo je dok traje M!
A nis ovaj mj bum narucila trakice pa vam javim! Al ovaj mj stvarno budem! :lool: (odn slijedeci kad placa sjedne)
Jagodice - evo me, na poslu :roll: Ako ti se ne da čekati trakice dam ti ja odmah nekoliko, imam ih dosta ;-)
Da, ovulacija je moguća uvijek, rijetko ali može i za vrijeme menge, bilo bi dobro da bar saznaš kad je kod tebe :)
Meni je recimo sad bila 8-9 dc a kaže doktor da je nekima i prije...
Chiara - ja bi isto voljela da si na listi, što god da se bude događalo :D
Jagodice pa zelim ti sve najbolje i da ti se ostvari sve sto pozelis.
Ives nama je sljedeca postaja anesteziolog i ako da zeleno svjetlo. Onda 6.6 operacija. I nadam se da ce nakon toga stvari krenut na bolje. A ja sam 27.5 na briseve narucena. Jel zna itko, koliko se cekaju nalazi??
Anka - meni su uvijek rekli "nalazi za 10 dana" ali bi uvijek stigli na mail za 5 dana...
Jagodice ja sam u fazi keksića, stvari gotove, vrijeme akcije.
Anka držim fige za zeleno i uspješnu operaciju TM.
Mona ako imaš inače tako rane O, onda ti je garant ono nekidan bila O.
Di je ives??? Čekamo lijepe vijesti.
Nivesa i tvoje vijesti čekamo.. nadam se da ćeš pisati s Klomidom u drugoj ruci ;-)
Jagodice pa sretan tiiii do neba!!!! :heart:
Meni ti je danas 7dc i krenula sam sa trakicama 2 puta dnevno od jutros. Sad sam se malo ozbiljnije uhvatila nego prosli ciklus pracenja, jer mi je prosli c bilo nestalo, i nisam svaki dan 2 puta piskila. Prvi put mi je bilo pa sam sva bila zbunjena! Nacrtala sam si tablicu sa danima ciklusa, i odredila mjesta gdje ljepim trakice jednu ispod druge, tako da imam za usporedbu ukoliko se (uopce) pocne nesto dogadjat...
Eto, ja sam sretna sto mogu opet odbrojavat :-D
Chiara ma budi ti s nama na listi, nikad ne znas sto se moze dogodit, pa da se mozemo zajedno veselit i svasta jos :) meni je doslo puno puta da trazim da me skine s liste kad mi je ciklus prelazio 60dana, bas me bediralo vidjet te brojke, al proslo je! Ovak imam i uvid u situaciju, i podrsku, i mjesto gdje cu se izjadat...
Anka samo hrabro :ghug:
Latice suosjecam, mi se isto debljamo od silnog keksa :D
Mona nasa!!! Daj Boze da prevagne onih 20% sanse, da se snovi ostvare!!
Ives cekamo dobre vijesti :heart:
Latice - misliš da je moguće da je ono bila O? Jer počelo me jako boliti nakon sexa... i bilo je malo krvi...? Ma nema veze, kaj god da je bilo prošlo je. Inače ti ja nemam uopće O, tako da su valjda zato jajnici sad poludili.
Narancice - hvala ti :) Kad se vi svi nadate za mene onda moram i ja :lol:
E tu tablicu si i ja planiram napraviti idući ciklus, onak na papir lijepiti sve...
Mona, da, zbilja je moguće.
Kod mene jednom u životu bila 11dc i to me iznenadilo, al je i menga taj ciklus stigla 25.dc A iskustva na folikulometrijama imam ohoho.
Sretno :-*
Narancice nemoj se odmah ujutro testirati trakicama, jer je nakon buđenja razina lutein hormona najniža.
Nisam Latice... oko 13h je prva bila i navecer oko 21h planiram drugu radit. I tak svaki dan, jel to ok?
Curke evo mene, nije baš bajno :|. Imam jedan folikul koji je nekih 12mm a trebao bi biti ipak malo veći, jer mi je danas 11dc.
sad ćemo vidjeti kako će biti dalje. Ja se nadam da će narasti. Polažem vjere u njega.u Petak opet na fm.
Onda ćemo vidjeti kakvo je stanje pa ću bolje znati kako dalje.
~~~~~~~~~~~~~~~
Lista za: 25.5.2016. :sp:
~~~~~~~~~~~~~~~
(Ne)čekalice: :-D :heart:
Chiara...~~~~~~~~~~~~~~32.dc
Cheerilee ~~~~~~~~~~~~~28.dc
Odbrojavalice: :ghug:
xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~ 23.dc
šiškica~~~~~~~~~~~~~~~ 23.dc
vjerujem u bolje sutra~~~~~ 15.dc
monaLi ~~~~~~~~~~~~~~ 14.dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~ 14.dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~14.dc
anka91~~~~~~~~~~~~~~~12.dc
Ives000 ~~~~~~~~~~~~~~11.dc
Narancica000 ~~~~~~~~~~~ 7.dc
jagodicabobica~~~~~~~~~~~6.dc
1latica~~~~~~~~~~~~~~~~ 6.dc
Narancica, super! Sada fino ulovi poz trakicu i trk u akciju ;-)
Ives, nek bude jedan al vrijedan. Koliko klomida uzimaš? Ma vi svakako od vikenda obavljajte zadaću. Sretno :-*
Ives - narast ce on sigurno, bit ce ovulacija malo kasnije ali to nema veze, samo vi obavite kaj morate, on moze sad brže rasti... Vidjet ćemo u nedjelju kad ce biti O, mozda i za vikend?
Ives poprati si O sa trakicama kao i uvijek... Vjerojatno ce kasnit ovulacija pa je zato tako mali folikul. Dobro je sto polazes vjeru u njega, mozda je to bas ta js :)
Ives piši sutra 2DC. Mislila sam da necu na listu samo iz razloga sto sam trebala na inseminaciju pa znam da onda ne mogu na listu. Ipak sam narucena drugi utorak na FM, ali inseminacije nece biti zbog radova. I ja mislim da ce ti ovulacija biti nesto kasnije. Meni je 11DC znao biti folikul 17, a zadnji put cak 19. Folikul raste 1mm dnevno, a meni pucaju na oko 22mm.
Jagodice sta si dobila za rockas???
Narancice imala sam i ja trakice, ali nekako vise vjerujem FM pa sam odustala od toga.
Latice samo vi pokrivajte dane nek se ulovi.
Anka meni su rekli da briseve cekam 2 tjedna tako da cu ja u petak to podignuti kod svoje gin. Sretno TM s operacijom, nadam se da ce biti bolje nakon toga.
Mona i ja drzim fige za tih 20% da se ostvare.
Nivesa - korak po korak :)
Meni jucer opet krv bila nakon sexa :/
Chiara thanks ali mislim da su šanse ipak i manje...
Jutro kavicaaaa
Ja sam vani na terasi i uzivam u prekrasnom, suncanom i neradnom danu, a i vama zelim isto.
Nivesa ajde barem si nesto obavila i sad cekas nalaze, a drzim fige da uspijes drugi put dobiti klomide.
Mona zar opet? Pa zasto?
Ne znam, nije bolilo ali sam obrisala krv :/
Kad opet ides na pregled? Obavezno to spomeni doktoru kad budes opet isla.
Nema pregleda vise, sve do iduće FM, rekao je da dođem 5 dana nakon zadnje tablete klomifena, znaci ne idem tako brzo
Znaci da imas jos dosta do tada. Ja cekam utorak i FM. Curi iz mene ko blesavo danas. Tesko mi to pada kad je ovako vruce, a kad dođe ljeto onda ce biti jos gore.
Dan cure.
Nivesa oprosti ako sam dosadna, al nisam shvatila dal te tvoj soc ginekolog šalje zbog Klomida kod nekog drugog ginekologa? Nadam se da ćeš se uskoro naručiti i kreniti s terapijom.
Mona ne znam zašto ti se događa krv nakon keksa. Možda je samo nekakav ludi ciklus. Od kojeg dc ćeš uzimati klomid? Ja sam ga uzimala 5-9dc i O je tada bila mislim 14dc.. Strah me dati 5 dana nakon zadnje tablete ne pobjegne O.
Chiara i meni je ovaj put bila obilna, inače nije takva. Ma ko će znati :-/
Lijepo vrijeme zove me plaža, al ne znam kakvo je more, vjerojatno još hladno. Ne treba mi sada upala mjehura pa ću se strpit još koji dan. Pozdrav svima :-*
Latica - uzimala sam od 5-9 isto i ovulacija je bila oko 9-10dc, a sad cu isto tako uzimati. Doktor kaze da se svaki dan leksemo da nam ne pobjegne O.
Blago tebi, plaža :) ja provodim dan na bajku u šumi :)
Mona jesi javila ginu za to krvarenje? Javi nam kaj ce ti rec! Probaj da te to ne sekira. Znam da je meni sad to lako rec ali i tak si ne mozes pomoci razmisljanjem o tome.
Ives, pa cuj jedan ali vrijedan. Kad je dovoljan jedan spermij zasto nebi bio i jedan folikul. Mozda bude i kasnija O.
Nivesa znaci tak prijetnje neke u tvom smijeru lete hahaha. Drzim fige da svi nalazi budu uredni.
Latice i kod mene isto, stvari gotove, nastupa keks.
Anka ~~~~~~~ da sve bude oke!
Ja planiram ovak C po starom. Sljedeci (6mj.) popratiti s trakicama a 7 i 8 mislim da cu malo stati na loptu opustiti se za vrijeme godisnjeg i ne "odbrojavati".
Puseke svima!
P.s. Mona fala za trakice al za ovaj ciklus je kasno a za sljedeci budem narucila na vrijeme. Ali hvala ti na ponudi cijenim to puno.
~~~~~~~~~~~~~~~
Lista za: 26.5.2016. :sp:
~~~~~~~~~~~~~~~
(Ne)čekalice: :-D :heart:
Cheerilee ~~~~~~~~~~~~~29.dc
Odbrojavalice: :ghug:
xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~ 24.dc
šiškica~~~~~~~~~~~~~~~ 24.dc
vjerujem u bolje sutra~~~~~ 16.dc
monaLi ~~~~~~~~~~~~~~ 15.dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~ 15.dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~15.dc
anka91~~~~~~~~~~~~~~~13.dc
Narancica000 ~~~~~~~~~~~ 8.dc
jagodicabobica~~~~~~~~~~~7.dc
1latica~~~~~~~~~~~~~~~~ 7.dc
Chiara...~~~~~~~~~~~~~~~ 2.dc
Curke moje, ja nikako danas da uhvatim vremena. Eto me napokon. Ja sam odlučila sići s liste, na neko vrijeme.
Previše mi se toga nakupilo i baš osjetim da sam umorna od odbrojavanja i svega. Budem tu tipkala s vama
Jagodice, eto budemo vidjeli u kojem smjeru će krenuti taj moj folikul. Nisam odustala od njega i ako su mi realno male šanse
da ovaj mj nešto napravimo. :| Testići su mi stigli.. budem si popratila s trakicama.. a pokrivali budemo onak neobavezno... :lol:
bez obzira na stanje mojih folikula. :mrgreen:
Latice, ma jesi li ti to napisala PLAŽAAAA :-o
JAAAAAAAA Biiiiiiiii!!!!!!:drama:
Ives - nemoj se slučajno bedirati zbog folikula, jednako je sve moguće kao i kad brže raste :*
Znaš da nema pravila, ako se ja nadam ovaj ciklus onda svatko treba ;) hehe
Jagodica - ma nisam javila doktoru, mislim da je to to krvareće žuto tijelo i da će do menge dok sve ne izađe malo krvariti.... baš me briga :roll:
Mona legendo to je stav! :lol: "bas me briga!"
Ives :ghug: Realno dok je keksa dotle se radi na bebi! I postoje sanse! A lista i odbrojavanje i zbrajanje i oduzimanje i ostale stvari mislim da ako stvaraju stres vise nisu korisne nego samo odmazu. Tako da keksaj se radi keksanja ako mozes i malo se opusti!
Ja sam jutros dosla na ideju da mozda ovaj mjesec pokrijem svaki dan....krenuli smo od prekjucer a M dolazi za jedno 20 dana...znam da mi se nece dati svaki dan :lool: Al mislim si prije neke "stanke" da ispucam jos to i trakice pa eto!
Samo ne smijem NJEMU rec da ga cekaju keksici na lageru, ko ce mi sude oprat dok radim popodbe :P :lol:
E da, kavaaaaaaa!
Latica ne. Idem kod gina u Vinogradsku. On me vodi u pregledima i svemu. A on me salje svom kolegi na MPO. I tog kolege nije bilo taj dan. U pon ga zovem pa ce mi reci kaj i kak dalje
Nivesa - hoće li taj MPO doktor htjeti samo sa klomifenom pokušati? Mene kad su prebacili na MPO doktorica (petrova) tamo mi je rekla da oni ne prakticiraju samo klomifen nego je prvi korak (ako je sve ok sa nalazima) inseminacija... Jel znaš kaj će biti?
Ne znam ali pristajem na sve :)
A posto imam 2 spontane t iza sebe nadam se da ce poceti sa klomifenom.