Noemi :-(
Kiki :heart: Kako si? Ima kakvih događanja?
Printable View
Noemi :-(
Kiki :heart: Kako si? Ima kakvih događanja?
Noemi...:love2::love2:
Ajvi,kak si ti?
Ja bih se sljedeći tjedan trebala javit za fet...
A već me sad nervoza hvata :-o
Noemi, zao mi je,drži se draga!
Iberc sretno sutra...ti tvoji simptomi lijepo mirišu na trudnoću!!
Ja bih trebala betu vaditi u srijedu,ali ću u utorak...simptoma ama baš nikakvih i već sam se pomirila,ma zapravo sigurna sam da ništa od ovoga puta...opet!
Jejja,nina samo hrabro...
Noemi drži se :(
Ostalima držim fige :fige:
Meni beta u petak iako mi se čini da će M doć prije, jer imam sve simptome kao inače
Iberc, tri blijede crtice znači tri pozitivna testa???
Noemi, drži se!
Meni danas 7 dpt. Da je 10 dpt bila bih zadovoljna simptomima, ali za sad je još prerano pa je vjerovatno sve u mojoj glavi :oops:
Evo da se i tu javim. Odradjen transfer,dobili samo dve js,ali se obje oplodile i vracena dva zametka. I sad u iscekivanje.
buba sanja,ma nije sve u tvojoj glavi,nadam se da te simptomi ne varaju i kad je budeš vadila bude lijepa beta
koraljka i ja imam osjećaj ko da bu svaki čas dobila,svaki put idem sa strahom na wc
ignis nemam ti ni ja simptoma osim da bum dobila m,nadam se da te bude beta sutra lijepo iznenadila
saan,jejjla želim vam prekrasne bete...(i sebi,užasno me strah,mislim da bum do pol tri dobila i proljev)
Zagrljaj tuznicama, fige za bete, sretno u iscekivanjima...
Svima koji su na čekanju, želim beskrajno puno strpljenja i, naravno, pozitivan ishod.
lberc, evo i ovdje, :fige:
Noemi, još jednom, :love2:
saan, :fige: za duplanje!
Meni je danas 7dpt i ne znam kaj da si mislim. Ono što fizički osjećam su strašno bolne (.)(.) (valjda od utrića) i napuhnutost (ili utrići ili prefini grah koji sam skuhala :oops: )
Kako su krasni oni dani prije punkcije kad se stalno nešto događa, te pikanje, te fm, stalno neki muving, a onda najedanput ... ništa. Čekaj, štrikaj, šizi...
Svima koji su na čekanju, želim beskrajno puno strpljenja i, naravno, pozitivan ishod.
lberc, evo i ovdje, :fige:
Noemi, još jednom, :love2:
saan, :fige: za duplanje!
Meni je danas 7dpt i ne znam kaj da si mislim. Ono što fizički osjećam su strašno bolne (.)(.) (valjda od utrića) i napuhnutost (ili utrići ili prefini grah koji sam skuhala :oops: )
Kako su krasni oni dani prije punkcije kad se stalno nešto događa, te pikanje, te fm, stalno neki muving, a onda najedanput ... ništa. Čekaj, štrikaj, šizi...
Luda baba, vidjela saaninu novu betu (4 znamenkice!!!) i prošvikala pa šaljem postove više puta.
ajvi,ja bum danas do pol tri dobila proljev,počela sam nekaj kuhat,al sve me strah kaj bu s tog ispalo :kuhar: je danas jako smotana!
Hrki jesi dobila nalaz bete?
Iberc danas mi je 16 dnt. Znaš. Da ti želim isti scenarij nemogu ti opisati koliku sreću osjećam:-D
Ajvi još malo pa ćeš nam i ti vaditi betu, hoće past koji testic?:-)
Sretno nam svima
cure moje...luda sam ...baš sam bila cijelo vrijeme mirna al sad kak sam došla s posla ludilo!!
iberc draga,kako se ti držiš?
drži se, draga, i samo mirno. Znam da nije lako jer i sama šizim, ali kad me uhvati huja, nađem si neku zanimaciju pa zaboravim na šizu. Na otprilike 3 minute.
A lberc? Škicni na odbrojavanje, ima super betu!
Ne mogu na obrojavanje!
Iberc :-D
Ajvi ne pomaže ništa, ma razmišljam da odem do ginekologice po uputnicu za betu 14 dan...stvarno dosta više maltretiranja!!
Koji ti je ono danas dan? Jesi napravila koji testić? Odi si po uputnicu, ja svoju imam već 5 dana, a beta tek 30. Iako mislim da će biti i prije (28. bi bio 14dnt).
Ajvi, ignis~~~~ za veliku betu!!! Saan super ti je brojčica:) Nova21, vaki,~~~ za uspješan postupak~~~
Bubi~~~za postupak sa bebastim ishodom~~~~
Hrki draga, znaš...:love2:
lberc draga veteranko:) opet ti čestitam od srca!!! :heart:
Iberc, čestitke i ovdje :klap::heart:
Ignis, svaka čast kad možeš izdržat!
Ja sam danas već zadovoljnija svojim "simptomima". Više nema onog pms osjećaja a i razveselila me tvrda stolica :roll:
I ja kažem, svaka čast. Možda sad, kad si već toliko izdržala, možeš još ta dva dana? Onak, mužiću za ljubav...
ignis,ne znam jel vadiš betu danas ili sutra,ali želim ti da bude velika....ajvi,nina70,i vama isto,zaslužile ste..
ja još uvijek imam osjećaj da bum dobila m,ali nema ni točkice....zanimljivo je da su mi se sad primili dvodnevni bebači,a kad sam imala savršene blastice niš
ovaj put nisam puno mirovala,bila sam na bolovanju,ali sam i kuhala,čistila,prala veš,podove,peglala,usisavala,nosila stvari iz dućana,vozila se,jako malo sam se šetala,ali sam se dosta izležavala,3 dana sam bila bez interneta,televizora,telefona,jedan dan bez struje,a skoro cijeli dan sama doma,od simptoma od 6 dana svi simptomi pms i bila sam sigurna da opet niš...stvarno nema pravila..kad sam skroz mirovala i hodala ko po jajcu,beta 0....joj nadam se da bu zrasla do petka.
Iberc, lijepa ti je beta i ne brini za petak. I ja sam čistila ko ma'nita, jurcala gore-dolje, trčala za busom i sl. gluposti radila. Nekako mislim da ležanje ni najmanje ne pridonosi trudnoći. A zašto se savršena blastica ne hvata, a dvodnevni zametak hvata, ili zašto nakon milijun pokušaja tek FET rezultira trudnoćom?- to ni dr ne znaju. Možda je i dobro što tu nema reda i pravila jer tako sve mi sa svakakvim dijagnozama imamo nadu. Baš ti od srca želim lijepu trudnoću, zaslužila si :heart:
Iberc ja sam prosli postupak mirovala i cuvala se ful i svasta pazila pa je bila 0.. tako da mi se sve cini da je bitan taj 1 dan transfera a poslije da se seta , uziva, bez stresa...cirkulacija je bitna jako , zelim ti super poduplanu betu..
Ja prijavljujem 6dnt i dva nova "simptoma" cmizdrenje ujutro jer eto muz je tvrdoglav i podrigivanje bez obzira jela, ne jela i sta god pojela.. kriza jos malo bole, jutros zabolilo i u maternici al proslo..ulovio me strah da sam nesto pobrckala s tom jutarnjom nervozom i plakanjem al ako se eskimic primio nadam se da je dobro ..
cure da vam i tu pospem puno puno trudničke prašine *************************************** kada vas ne mogu povući za nos
Ja sam ovaj postupak 3 dana nakon transfera vozila do Austrije, i do gore daleko iznad Salzburga. Tamo šetali, vozikali se, šopingirali, kuhali jela i kolače.....
Jejja i meni se tako podrigavalo, čudno jako muž me zezao da se bar on tako može od obične vode. Usta su mi sva ispucala (nikada ne dobijem herpes), začepljen nos (još i sada) PMS bolovi su bili prisutni i nisam baš sigurna dal je kaj bilo drugačije nego inače, možda su trajali kraće, onak pol sata pa iznenada prestanu. iskreno uopće nisam mislila o simpotmima pa ih nisam ni zapamtila
jejja ti tvoji novi simptomi mirišu na dobro!držim ti :fige: da se eskimić čvrsto primi!!!!!!!!!
Cure molim za savjet! Danas mi je 12 dnt i sinoć sam primjetila smećkasti iscjedak... :evil:
Što mislite je li to početak M ili bi moglo bit što drugo, hoću li nastavit s utrogestanima?
Betu bi trebala vadit u četvrtak ali da mi nalazi dođu treba 3-4 dana
Koraljka izvadi betu danas!
Hvala cure :love:
Koraljka slusaj bubekicu a s utricima nastavi obavezno..ako nije jak iscjedak vaginalno a ako je jaci oralno da ih ne izbacuje van.. kazu da smedja krv ne mora znacit lose jer je smedja "stara" ali fobro je provjeriti.. nadam se da ce prestat i bit sve ok
Ajvi, Nina,Jejja držite se drage moje :-):-D samo strpljivo !!
Iberc tako sam sretna zbog tebe,uživaj zaslužila si,sad samo laganica :klap: Jučer si mi uljepšala dan!
Koraljka idi izvadi betu!
Cure pozz
Iberc, čestitam ti od srca draga, razveslila si me! :-D
Cure, imam pitanje, možda nisam dosta informativna ili upućena...zašto se događa da nakon transfera netko počne krvariti prije bete a netko tek poslije? Ako se radi o početku M mislim...
Ovisi li to o tableticama kojima se kljukamo ili je individualno i ovisi o stanju organizma ili što?
Ja sutra vadim betu, krvarenja nema ali nema niti ikakvih simptoma..
ovisi o hormonima.
sanjam, javi nam sutra pozitivnu betu :)
Evo i mene:-DDD
Danas je bio transfer 2 blastocite ..i sad ono iščekivanje ajme meni...
Sretno draga, čuvaj ih i mazi. I samo strpljivo. (Ja se javljam, a danas me je zgrabila takva depra da samo cmoljim)
Curke sretno! Nadam se i ja uskoro vašim stopama!
Za plodnu jesen svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~