betty :klap:
anci, je, tatiana kaze u videu da se napravi neki kardio poslije.
u mene je danas rest day, imamo neki sprovod u uzoj obitelji pa necu stic nista.
maruska definitivno prijedji na betu!
Printable View
betty :klap:
anci, je, tatiana kaze u videu da se napravi neki kardio poslije.
u mene je danas rest day, imamo neki sprovod u uzoj obitelji pa necu stic nista.
maruska definitivno prijedji na betu!
Neeee, ne prelazi na betu dok ne završiš alfu. Tako je njima tuđim po gloginjama mlatit. :lol:
Pa zavrsila je alfu, a sad oce opet!
Neka!
Završit ću ja alfu. Nekako.
Taman dok se nađem sa summer za nove materijale.
maruska neman pojma na koga si mislila?
umro je svekar od mm-ove sestre
Danas je u B. i sprovod mužu moje prijateljice. Mislila sam da se možda radi o istoj osobi. Ali nije.
a nije, nije. znam da ima jos jedan sprovod ali njih ne poznajem :(
beta je beta, al dvaput je dvaput :mrgreen:
i ja sam dvaput alphu, vjj cu i betu
sta je sigurno, sigurno je!
al ne znam hocu li ista danas, jedva sjedim uspravno, uf
Danci, znas ja nekako mislim da mi nikakva forma nece pomoci...bas sam jucer grintala mami da je ona kriva sto ja to ne mogu, jer nije pazila na moju motoriku dok sam bila beba :lol:
A sto se ti ne odmoris kad ti je tako lose?
betty moj naklon! Sve me boli od samog citanja, he he
summer i palci pa sta vas tako boli perioda?
meni je tak bilo prije poroda...sad malo zaboli, al vise sam umorna nego sto boli
i zivcana, naravno
koliko vam traju te alfe i bete? ima neki tekst?
pitam cisto informativno, ne zivim u zabludi da cu to moci....
I pitanjce za BR - sto jos od rekvizita treba?
da ne trcim svako malo u ducan, a i zivcira me kad ne mogu raditi vjezbu jer mi nesto fali
mislim, da sam mirna prva 4 tjedna, ako se netko sjeca...
Sve vjezbe ti traju 25 min.
ginger, za BR ti trebaju barem 2 seta bučica, lakši i teži i guma, mada je dosta cura radilo bez gume, možeš modificirati sa utezima
i zašto misliš da nećeš nikad moći focus, pa i ja sam bila na BR, godinu dana sam ga radila :lool:
Anci, znam da su po 25 min, al koliko dugo se radi alfa, koliko beta...tjedana, ili cega vec
betty, necu moci jer sam stvarno izuzetno nekoordinirana
Ja u kod Jill nadjem vjezbe koje su mi komplicirane, ono, ne znam di cu ruke, a di noge :mrgreen:
Godinu dana, velis? Vjerojatno cu i ja tako nekako...
A di je milasova nestala?
alpha i beta su po pet tjedana
ma mene ti boli (nadam se) jer imam polip koji ceka vadjenje
uf, summer, pa rjesi to
Ja danas opet wo1
Prema savjetu kavofob, preskacem cardio zbog koljena
Sutra cu wo2 pa pauzu
Mozda od sljedeceg tjedna probam ubaciti cardio
Inace, prijavak +0,5 kg - mama dosla pa mi nakuhava i preduga pauza dali su svoje :škartoc:
Misici :)
Ja danas pauziram. Informacije, koncert djeteta. Pocastila se palacinkama poslije koncerta kao da sam ja svirala :lool:
Zao mi je za sprovode koje spominjete. Posebice kad cujem da je u pitanju prijateljicin muz, sigurno je mlad :(
ginger, pokusavam
cekam da me zovnu iz bolnice s terminom
moze biti sutra, moze poslije ljeta :roll:
odradila i speed2. fakat je speed. ne mogu ni zamisliti kakav je speed3. mogu izdržati sve, ali ne mogu raditi njihovom brzinom, nema teorije. čini mi se ko da gledam ubrzani video.
marta speed 3.0 je još speediji :mrgreen:...kad sam ga prvi put radila na kraju nisam znala kojom rukom trebam na koju stranu...eh to ti je tek ubrzani snimak :lool:...
ginger i mene su na početku vježbanja bolila koljena,stepenice su mi bile noćna mora...i mislim da su me baš zaboljela radi 30ds...nisam ga dugo radila jer sam prešla na BR...sa BR na početku sam isto imala bolove,ali manje...nisam izbjegavala cardio, ali sam radila opreznije...mislim da ti to nije strašno,samo se tkiva privikavaju na novo opterećenje...
spajalice,koliko si puta spomenula taj most,dođe i meni da ga probam,izazivaš me :lool:...
danči mislim da ti treba odmora...ne pamtim kad si prijavila odmor...šaljem ti :love2:...
ginger što se tiče onih elastičnih traka,pa i nisu ti baš neophodne...koliko se sjećam,sasa je cijeli BR prešla sa utezima...a i vidim u focusu iste vježbe se mogu raditi i sa tim trakama i utezima,bitno je raditi određenu grupu mišića pod opterećenjem...
Kuc-kuc, ima li mjesta za jednog totalnog početnika?
Nakon duuuuugih psihičkih priprema, jučer krenula s 30DS. Vježbala s dvije bočice Jane jer od opreme imam... pa... ništa.
Danas sam se već bolje ekipirala i kupila čak 2 seta bučica (0.5 i 1.0 kg).
Imam milijun izgovora svaki dan zašto ne nastaviti, ali naslov teme 'bez izgovora, molim' me ipak na kraju motivira.
Nadam se da će to i 14 km na bicu do posla i natrag svaki dan ipak dati neke rezultate.
Samo da ne odustanem...
S tim avatarom, nema odustajanja!
Sandee, dobro došla! :-)
Prije poroda vještica i ja se skoro znale nismo, svakih nekoliko mj. sam je dočekala, sada ta tri dana redovita budu jaaako bolna. Dobro, kod mene je sve to popričično komplicirano i ne zdravo, pravo čudo da sam uopće postala mama.
bety, baš si faca!
summer, mene će isto slično čekati s miomićem kad tad. Drugo su mi više-manje povadili u neslavnom porodu.
Nisam zadovoljna trčanjem po uzbrdicama, kao da nemam moticvaciju.
Sandee dobro dosla, ima nas jos :-)
j-la budem vidjela za traku, al ja bih ipak radije s njom
ma koljena su bolila neizdrzivo, 30ds nisam mogla vise raditi, jer svaki cardio sam morala pauzirati
sad cu pricekati da se malo oporave
Maruska, hvala ti na ponudi, javim se ak ne nadjem tu kod nas
palcice, zvuci grdo
a koliko ti treba vremena za 12km, cca?
Sandee, dobrodošla!
Palčice, zašto nisi zadovoljna brdima? 12 km je super! Mada se ni ja nikako ne mogu odmaknuti od 12-13, čim dostignem tu kilometražu uslijedi neka pauza i opet se vraćam na početak :(
Ginger, baš mi je drago da si tako aktivna :klap:
Ja i dalje ništa ne radim, koljena sve gore (ujutro još ok, ali kako dan odmiče bole sve više), sutra ipak idem ortopedu, ne riskiraju mi se veće ozljede. Ne da mi se raditi samo upper, mada bih mogla danas iskombinirati s kakvim absima. No otkad ne vježbam bar stignem očistiti kuću :D
Što se vještice tiče, meni već nekoliko godina nisu nešto bolne, ali ovaj PMS iza poroda :-o užas.
Treba mi ne više od sat i petnaest, koliko točno ne znam - jer moj mob je iz kamenog doba, dobro da uopće ima opciju zvanja. :mrgreen:
Čuvajte cure koljena, nema im spasa ako se zeznu.
Ginger, bravo na ustrajnosti! :-)
vikki, jučer pričam sa trenerom i kaže da nema potrebe ni više i duže trčati, da je to jaaako dugotrajan proces i treba pametno u to sve. Nismo trčali veliku dionicu, nekih do 5km, ali velikih uzbrdica i tu sam posvađana sa svojom glavom, tijelo ide, ali zabrijem na neku hm, ne znam, negativu, ne motiviranost. Još i bez muzike pa se borim sa svoijim mislima. :psiholog:
ko mala sam ga mogla napraviti bez frke, sad mi balerina svaki dan kad idem vjezbati narpavi i kaze vidi me mama. dakle mene doma izazivaju i mane je sram sto to ne mogu. dupe ide ali ruke jok. nece pa nece.
i da izazivam te, mada vjerujem da ces ga narpaviti bez frke.
Sandee dobro dosla
vikki nadam se da ces se oporavit brzo i da nije nista strasno :love:
ginger bravo :klap:
sandee dobrodosla! super za bicikliranje do posla :klap:
summer :love:
marta speed 3 je ajme, ja to nisam mogla polovit, radila sam samo jednom
Sandee, dobro nam došla!
Jučer tbc, jutros lower focus. Alfa, dovršit ću te kako bilo!8-)
Ginger, vikki, čuvajte koljena...
Maruška, i inat nekad dobro dođe :lol:
Vikki, :love2: znam kako ti je..... javi kako je prošlo i što kaže ortoped, baš se brinem.... ta koljena su mi fobija postala....
Palči, i meni je značajno bolje kad vozim s muzikom jer ako ne misli odu pa se vrate, a kad se vrate me tako opale da mi sve budu muka :vječninegativacizabrinutzasve: :-*
Sandee dobrodošla i još bolje nam ostala!!!
j-la, baš sam o tome danas razmišljala. Nešto nije ok, što god to bilo. Kad sam jučer nakon 2 liza proslijedila sladoled dalje i ugrizla pizzu ali na kraju nisam ni progutat mogla, al sam zato pojela 4 tanjura juhe od domaće kokice (a nisam neki ljubitelj), uz ovaj umor, iscrpljenost, bezvoljnost i pospanost, reklo bi se da je vrijeme za rest, i to malo duži. Dakle prijavljujem rest, od danas pa do kad mi psiha dopusti..... kupila supradine, valjda će pomoći. Širom otvorenih ruku primam savjete što bi me moglo dignut malo....
danči, mene uvijek digne popodnevno spavanje :)
ma ne radi se toliko o popodnevu nego naprosto nadoknadi propuštenog
sandee, dobrodošla!
betty, može bit. Realno malo spavam, koliko god se ja zavaravala da mi je dovoljno i da je sasvim u redu dizati se u 4-4,30. Ove ću dane, kako neću vježbat ujutro, naplatit zaostale sate hrkanja :)
Ovo mi je tako poznato.
Danči, treba ti odmor, prije svega. Inače, cure koje baš intenzivno trenirate, Danči, sasa, inesica i dr., jeste radile kakve sistematske, pretrage i sl. s obzirom na prekomjerno fizičko iscrpljivanje. Da baš ne dođe do suprotnog efekta, umejsto da podignemo kondiciju i raspoloženje, porazbolijevamo se i padnemo u depresiju :mrgreen:
ne spadam u tu skupinu, ali za inesicu znam da nije :mrgreen:
Ja jednom godisnje idem na kompletni sistematski, bila sam sad u 3. mjesecu. Sve ok.
Vjezbam standardno, po dvije zuzke dnevno, ne mislim da se previse iscrpljujem.
Samo da vas kratko pozdravim... pregazilo me ovaj tjedan, ne stignem disati (al odvježbam ujutro prije posla)...
Jel se vidimo u subotu kod zhang?
Curke kojima sam trebala poslati maslace, nisam još jer jednostavno nisam stigla do pošte... moja selska ne radi ni prije ni poslije mog posla, a dolazila sam prekasno s posla da idem do grada. Sorry! Sutra je md na GO pa pošalje on.
Malo sam u guzvi pa samo kratko
Danci, stitnjaca?
vikki :love: