Mimi zivjela subota, ja idem u petak i bas sam nestrpljiva vidjeti ga!
Printable View
Mimi zivjela subota, ja idem u petak i bas sam nestrpljiva vidjeti ga!
eeeeej...hehehe evo kuće stare...znaći i ti po TA boraviš kao i ja...hehehe istina i meni se vrti isto me sve boli....a imam stomačinu ogromnu...pitaju me da li nosim blizance....mogu misliti kako je tebi njih dvoje kad opale drmež :lol:
ma samo nek lupaju onda znam da je sve ok....ali kad sam na ctg-u uredno ga izudara i čak su me jednom htjeli ostaviti u bolnici jer je kao jako nemirna....
sada po zadnjem pregledu mi je rečeno da je glavica skroz nisko...jako nisko....i da ćemo ipak ići na vaginalni porod a ne carski....carski je trebao biti zbog tahikardije,ali hvala Bogu smirila se....
još i bolje vaginalni...
imam već dva dana neke lagane trudove.....ništa ozbiljno...ali polako su tu već....samo da sve dobro završi...
evo i mene s pregleda... veli dr. Latin da koliko vidi sve je ok, uzela je briseve na ureaplazmu, mykoplazmu, klamidiju, aerobe i anaerobe pa možda u tom grmu leži zec. misli da su bolovi od rastezanja mišića i ligamenatai i da bi se trebali postupno smiriti, ali ako ne prođu da idem u bolnicu. imam blage kontrakcije pa mi je dala normabel.
nalaz urina isto ne pokazuje ništa .. tak da sad čekam briseve pa budemo vidjeli... valjda se budu smirili... meni je samo bitno da je sve ok, ako su bolovi od rastezanja mišića i ligamenata budem preživjela, samo nek malac napreduje i nek mu ništa ne smeta.
dobila sam i Spasmex protiv bolova, ali to ne budem pila... mirovanje doma i bolovi moraju proći :)
je, i mm je taj jastuk prozvao "ljubavnik", ili mi kaže "da ti dodam tvog frajera":lol: a onda ga je kad ja ustanem ujutro počeo i on grlit i skužio koliko je udobno i već jedva čeka kad ga ja pustim da malo on prisvoji, pa sad jastuku tepamo "naša drolja":lol:
Sanda ja sam u TA jednom tjedno već mjesec dana, ali i dalje je svaki put isto: cerviks zatvoren, nalazi svi sve 5, ... nisam do sad radila ctg, dogovor je za idući pregled i baš me zanima kako će ih "polovit":mrgreen:, trudovi još uvijek ništa...
ja sam s 30 bila prst otvorena...sad ne znam koliko sam...u utorak idem ponovo na kontrolu...s 33 me dr pregledala vag pa mi rekla da je glavica jako nisko i sad kad sam bila na uzv u ponedjeljak mi je rekla da je jako nisko da ne može vidjeti nešto...nisam zapamtila šta...da je već jako nisko...
123beba čestitam na ljepotici!!!
Pozdrav svim trudnjačama, mamama i bebama i gibam evo već plače mišica.
Imali tko da vidi trudnoču u Cita-St
Ma zanima me koliko dođe kod njih 4d Uzv i koliko dođu brisevi. Ma da se znam pripremiti kad budem išla kod Poljaka poslije ljeta. Na njihov stranici našla sam samo cijenik za MPO.
A mogu i cijene iz neke druge privatne poliklinike kažem čisto okvirno da se znam pripremiti.
ja sam 4d platila 300kn prošle god a briseve dodatno 100kn na onu jednu bakteriju pred kraj trudnoće,a one briseve po sredini trudnoće mi se čini da nisam platila ništa,da je to u sklopu pregleda,koji je svaki put bio 250kn
Ako je tako ti nije puno, mislim cure po forumu govore o cijeni uzv-a oko 500kn pa mi se to čini malo?
pozdrav sanda i sretno do kraja!
moram prijaviti da ja već tjedan dana osjećam malu ribicu iznutra, al nisam bila 100% sigurna
e, od danas sam 100% sigurna da je to moja mrvica :zaljubljen:
I mi obavili pregled, sva sreća da nisam čupala kosu do danas (malo je falilo), al eto nasreću sve je ok, beba je super, lijepo se razbacuje po trbuhu...dalje samo pozitivno!!! :dancingfever:
vidim sve lijepe vijesti sa uzv,neka samo nek su nam bebači živahni i zdravi!
cure uživajte mi,velike puse!
sanda, sitno brojimo. kako si?
sanda1977 sretno! Joj kako mi je brzo prošla tvoja trudnoća, sjećam se kad si zatrudnila. Još malo...
Bluebella samo laganini, najvažnije je da je maleni dobro. Drugo će se posložiti.
Ginger ti već osjećaš :zaljubljen: A ja nemam pojma, još ništa posebno, imam neki feeling da se možda i javi (par puta je bilo neko neko lupkanje ali poslije toga opet ništa), tako da me uvijek zbuni i ne mogu biti ziher. Ali ne paničarim oko toga.
nov@ samo bez strahova dalje, bit će sve super!
Hej cure lijepo je citat lijepe vijesti prije spavanja!
Corina kod nas je uzv 4d 550 kn.
Nema kave danas :-o
evo ja brzinski pravim jednu forumsku iako tek doručkujem :-) pa nudim uz kavu i palačinke i jogurt :)
ajmo trudnice.... buđenje :spava:
ja se išla naručiti internistii za EKG i rekli mi da moram u bolnicu jer da oni u DZ ne gledaju trudnice , tak da sutra nosim urinokulturu na Rebro
:-o ajme PALAČINKE!!!!!! :njam:
sad si mi bacila bubu uho i već vidim da ću cijeli dan toliko maštati o palačinkamam i navečer su ih sigurno peći čim malo popusti sunce! da, gotovo, odluka donesena, danas pečem palačinke, otpor nema smisla:lol:
drago mi je vidjeti puno ljepih vijesti s jučerašnjih pregleda i da ste mi sve dobro a bebači živahni i zdravi, sad samo laganini, opušteno do sljedećih pregleda, pogotovo ko može nek uživa u kupanju i moru!
snupi nadam se da si bolje, da su se mučnine malo smirile:love2: ja nisam imala mučninu ni jedne sekunde pa ne znam što bi ti savjetovala, ali ako se nije smirilo trebala bi se savjetovat s dr, više od par povraćanja dnevno nije ok, na ovim vručinama je i opasno zbog dehidracije...
javi kako si
jutro trudnice! evo i ja doručkujem pa ču usput i kavicu,hvala bluebela!
sva sam strgana i ukočena od spavanja ko da me traktor pregazi svako jutro,prepone me bole pa se teško okrečem,
a ukočim se sva od spavanja na boku,pa se malo prebacim na drugu stranu ali opet isto.a ništa mi ne preostaje nego da istrpim,glavno da je malcu dobro!!!
vi sve idete na preglede,a ja moram čekati tek 23.08.predug mi je ovaj period između uzv,ali kaj je tu je,veselim se 23.
linalena tebi stvarno ne bude dosadno dok obaviš sve te pretrage :-)
cure uživajte,mazite buše i čuvajte mališane!
puse!!!
Curke, jel vama doktori uvijek rade 3d uzv, ili samo standardni 2d? Nešto si razmišljam, nevezano :lol:
pusa kaj ste uz mene! Noc je protekla relativno mirno , vise ne mogu pti vodu pa sam molila dragog da mi kupi šipak čaj u rinfuzi. SKuhala caj popila vi se i od pla salice(bas mi je pasao) , pojela koricu kruha i pola bromergona i opet pocele rigancije. Odem natrag među zobije u krevet.
snupi a zašto i dalje uzimaš bromergon? Meni je dr. savjetovao da prestanem kad se potvrde otkucaji
evo mene dugo nije bilo pa ne znam sto se eve izdogadjalo ali novim mamama cestitam,novim trudnicama takodjer i svima ostalima puno~~~~~~~ za sto god treba.moj mali mis se rodio 10.07. sa puna 42 tjedna 3600gr i 55 cm i uzivamo s njime:)pricu s potoda necu pricati jer nije lijepa ali nek je on sad s nama tu:)
hope 31 cestitke na bebici sad uzivajte i mazite se
hope31 draga, napokon ste dočekali i svoj smotuljak! Mazite se, pazite i volite najviše na svijetu! Šaljem puse tvojem malom/velikom mišu! :-*
Bluebella ajme, i ja sam kao i medonija zastala na riječi palačinke, i nikak se maknuti iz tog filma!
Vrci za sad samo 2d. Pa ne može se na svakom uzv-u na 3d koliko mi je poznato. Stvar je i u sondi.
snupi nek ti što brže prođu mučnine! Ja ti isto, nažalost, nemam pametan savjet jer nisam imala takvih problema. Ali javit će se cure... :love2:
hope31, prošla si svašta u trudnoći koliko se sjećam, pa eto - kažeš i porod nije bio naj;
Ali najveća nagrada je sada uz vas, sretno vam, uživajte!
Malenome želim dobrodošlicu na ovaj svijet!
Hvala vam drage moje:)
Moe porod je nazalost zavrsio hitnim carskim ali necu pisati da ne plasim buduce mame jer kao sto kazes najbitnije je da je on sada s nama:)
hope miš je presladak,čestitke i uživajte! :kiss:
bluebela mislim da češ stvarno morati organizirati palačinka party jer i ja cijeli dan razmišljam o palačinkama :-)
Curee..ja danas nekako down.. Nekako me bolucka trbuh..vise kao da se ligamenti stezu a opet kao da imam uroinfekt..valjda ce sutra biti bolje..
Citala sam vas i jucer i super na lijepim vijestima sa pregleda, neka i ostale vijesti sa buducih pregleda svih cura budu lijepe i pozitivne
Snupi draga..ja znam da je moja seka imala krekere kraj kreveta i da je pila caj od đumbira...pa valjda ce brzo proci..
I secer na kraju! Hope draga neka je sve ruzno iza tebe i da sad samo uzivate jedan u drugome.. Cestitam ti od srca!
Njam, palacinka party... :)
Hope, čestitam ti na pedivnom smotuljku! Nadam se da si se uspjela oporaviti do sada i da sad konačno uživate... Niti ja neću dijeliti svoju priču sa poroda i isto sam sretna samo što je moja curka ok i što je tu sa nama... Uglavnom, na kraju se sve isplati za naše male ljubavi...
Hope draga...cestitke na malom mišiću,sad uzivajte sa njime... Sretno
cure, protiv mucnina probajte umeboshi kuglice, ima u bio&bio.
velii kiss svima!
Hvala vam svima:)
123beba tvoj smotuljak je preslatki:)
cure svima vam zelim da sro vise uzivate u trudnoci jer stvarno brzo proleti,zelim vam sto brze porode i najljepse smotuljke na svijetu koji ce vas cijeli zivit uveseljavati..ja sam zbilja prosla svega kroz ovu trudnocu da ne gnjavim detaljima samo vam zelim reci da je vas instikt najispravniji,vjerujte sebi:)