Sadie o ovako necemu sam ja pisala prije 4god pa su me oprale na forumu.ka sve su imale divne i krasne svekrve.a nije se o tome radilo nego o nepotrebnim savjetima.svi sve najbolje znaju za mene i bebu.a moja mama je dosadna u smislu...u njihovo vrime je to sve bilo notmalno.da ja pretjerujem.ah...ona je otvorila trudnicku tek u 5,6mj trudnoce.i okrene plocu da danasnje trudnice pretjeruju u svemu.kako je ona mogla brinuti o svekrvi i svekru i muzevoj braci i zenama.kuhat rucak i obavljat svr.jer su zivili skupa.bla bla bla.
A svekrva mi je 'doktorica za sve'.neki dan je svima razglasila da imam trudove jer sam imala kontrakcije.da ne prelazim priko kablova jer ce bebi biti pupcana oko vrata.da moram odmah u bolnicu kad pukne vodenjak jer ce se beba ugusiti.i nikako ja njoj objasniti kako zene znaju dugo rađati.pa znaju valjda doktori.i tako...svasta nesto. I naravno...naljutila se jer sam zamolila kad sam rodila da ode ca jer idem dojiti a necu cicu vadit prid njom.i kad dode patronazna da ocu biti sama sa njom.jer cu dojiti.sad sam flegma.a u prvoj trudnoci me zivciralo.
A ovo za dojenje i dalje stoji.nemam sto dojiti prid njom.