joj, mene pocela prati oooogrooomna glad
i sve si mislim koji mi je...i onda skuzim - pms :facepalm:
Printable View
joj, mene pocela prati oooogrooomna glad
i sve si mislim koji mi je...i onda skuzim - pms :facepalm:
Pogledat cu prvo okom taj focus... nesto mi se ne skace ...a mozda se promjeni to kad me osvjezi neka nova vjezba (vidi se da vec preko mjesec dana furam samo Jilliankinu 6w6p). Cemu uopce sluze ti cardio? Dobra mi je kondicija i ne trebam skidat kile, jel mi onda treba cardio? Ovo sto skulirana sama radi mi se cini dobro, samo nemam jos rekvizita. A mozda bi i trcala...
E btw- stigao mi je danas vivofit, al se nisam imala kada poigrat s njim da ga instaliram. Javim dojmove.
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
S2000, pa ti bi mogla raditi zuzku i tatiannu.
Zuzka ima real time vjezbe pa radis s njom. Kod tataianne moras prvo pogledati i raditi sama.
Mozda onda za pocetak zuzi.
Linkam ti ja par zuzinih zwow-a da probas. I zaljubis se :heart:
S2000, evo par pa skicni :)
http://litealloy.com/workouts/669
Ovaj mi je bas super, a izvediv je :D http://litealloy.com/workouts/670
http://litealloy.com/workouts/604
S2000, mislim isto što i Anci, Zuzka i Tatiana bi ti bile zanimljivije jer su raznovrsniji treninzi, ima kraćih i duljih, jednostavnijih i složenijih, kako si već raspoložena. I ne trebaš se bojati da ne možeš napraviti sve što i one, radiš koliko možeš, s vremneom će ići sve bolje.
Anci, super za gluteuse :-D Kao što je zhang rekla, deadlifts are girl's best friend (ili tako nekako :)).
Ja bila kod ortopeda, skakačko koljeno, ili se nisam dobro zagrijala ili nisam stala na vrijeme, uglavnom problem je prenaprezanje. Malo gela, UZV-a i struje je već bitno popravilo stvar, a i smijem trčati aerobno zasad. Trebala bih mijenjati podlogu, tj. izbjegavati asfalt, ne znam jedino kako to da izvedem, tj. kako da za dana stignem u Maksimir.
Uglavnom, nakon rest weeka (u kojem sam bar detaljno počistila kuću i riješila zaostatke s posla, i to se stigne kad se ne trči :oops:), danas opet krećem, ne bude li trčanje, bit će nešto od Zuzi.
I zanima me isto što i Stormu, kako dodati nekoga na endomondo, nudi mi samo kontakte iz imenika i s fejsa, ne nudi mi nickove s Rode :mrgreen:
Tj. kad ukucam neko ime, ne dobivam ništa, a znam da osoba, recimo, ima endomondo.
Ja sam u St pa ne mogu doci danas. Ako inesica dolazi onda joj dajte moje.
Betty,na kolektivi je akcija boot campa,tvoja lokacija
Moji decki cijelo jutro pitaju kada ce doci moje prijateljice. Rekla sam im neki dan da ce u subotu doci moje cure sa klincima.
dakle, iducu subotu se crtate kod mene, pa da klade padaju :mrgreen:
Milasova, znam, tako sam i uzela, preko kolektive.
Danasnji trening:
Bear crawls dvije duzine dvorane
40 squats
Bear crawls
40 supermans
Bear crawls
40 tire jumps
Bear crawls
20 burpees
Napravila dvije runde
Trenerica me nagovara da krenem na crossfit kad odradim boot camp...
Mislim da u zivotu nisam napravila toliko cucnjeva ko ovaj tjedan, bedra mi bride i dok spavam
betty ovaj tvoj camp zvuci odlicno :klap:
ja sam po pitanju vjezbe jako ljena...:-(
smrsavila sam te 22kg bez ijedne vjezbe (osim brze setnje)...nisam na srecu ostala "mlohava" ...no sada me bodu tih par kilica i moja skembica koja je malo narasla...
imam doma onu mini teretanu a ja iskreno uopce nezanm kaj bi s njome...
neznam kako da si napravim neki raspored a da se sljedeci dan mogu ustati,imam volju za time jer nisam tip koji ce ici u teretanu,na trcanje i sl.
dal mozda ima gdje na netu neki ajmo rec raspored vjezbi ?...neznam pod kaj bi trazila...:-/
imam ovu spravu....https://www.google.hr/search?q=mini+...2F%3B800%3B800
ne istu ali manje vise je sve tako...
Danas dva zwow-a:
Prvo ovaj bruce lee http://litealloy.com/workouts/671
I onda ovaj: http://litealloy.com/workouts/680
Muz me optuzio da sam restartala rooter koliko sam skakala :lool:
Ne moram reci da se cijedim. Zuzi :heart:
anci :klap:
ja sam napravila extreme circuit. namjeravala sam zuzku ali mi je falilo motivacije
Prijavljujem povratničkih 6 km po kišici, pejs 5:56. Koljena ne bole :-D, dobro sam se zagrijala i istegnula poslije trčanja. Koje olakšanje istrčati se nakon deset dana pauze.
Vikki, ajde super! Mene isto privlaci trcanje, a nisam bila ni za trcanje po kisici, a bome tjedan nam je organizacijski bio ludnica :lool:
Trcaanje mi ipak oduzme vise vremena od kucnog vjezbanja. Radnim danom nekad i 20 minuta znaci :D
Zadnja dva dana sam radila Zuzi i to po dva zwow-a i jako sam zadovoljna kako sam odradila. Bili su jedan za drugim, a meni je to fakat tesko :lool:
Vec jedan te umori. Iako vjezbam svaki dan skoro, Zuzi ima bas dobre treninge i kad napravim dva komada, tresem se sva.
ma nisam mislila u smislu da je laksi nego me son ti gleda i tjera naprid :lool:
vikki super :klap:
Je, Zuzi je super baš zato što koliko god kratak trening bio ili izgledao jednostavan, uvijek curi s tebe.
Jutros rokenrol abse http://www.lovingfit.com/exercises-w...l-abs-workout/
Oni su mi tezi od perfect absa. Popodne planiram trcanje.
vikki bravo! bas mi je drago da ne bole koljena
ostale cure samo naprijed
ja jos pauziram, velike cure mi bolesne
son ti :lool: zvuci ko neki kinez. tribalo je pisat šon ti (neman pojma di su kvacice na mobitelu) :lool:
ja cu sad nesto od zuzi, a veceras na grupnom recovery, neku jogu su spominjali cini mi se :unsure:
ginger ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ nadam se da ce cure brzo ozdravit
MB :lool:, kinez...
vikki koji pejs :-D...tebi je godio odmor...drago mi je da su koljena dobro, sad znaš šta ti valja...
ginger vibre za curke, da što prije ozdrave...
zhang malci su ti preslatki :zaljubljen:...
anci škicala sam i ja ova dva zuskina videa što si linkala, mislim da nisu neizvedivi, ali i dalje imam strah od zuske :scared:...
ja sam sinoć nešto iz insanity-a, nemam pojma šta...samo znam da me danas sve boli i da krećem kao robot...cijeli wo je bio od sastavljen od čučnjeva i sklekova...i nisam mogla kao oni izvesti power jumps...maaaa neeemaaa šanse...ja samo mislim da skačem kao oni, a mogu zamislit na šta je to ličilo :lool:...
lidać imaš u prvom postu koji je pisala sirius upute od većini vježbi koje cure ovdje izvode...kao početnici bih ti predložila da radiš Body revolution od Jillian Michaels...bar workout-e od 1-4...
o spravama ne znam ništa posebno, samo znam da bi mene demotiviralo krenuti sa spravom...možda iskusnije cure ti o tome daju više savjeta...
Jučer sam preživjela trčanje po mokrom uzbrdičnom makadamu i svjedočenje hm, ružnog pada na glavu sutrkačice (živa je, ali šivana). Onda sam došla kući, stavljala oprane zavjese, nategnula se, uklještio mi se neki živac u lumbalnom dijelu kičme i sada mi bol kroz noge do stopala prodire.
Trčanje nije za svakoga. U školici su nerijetke ozljede. Pretilih, ljudi sa problemima u koljenima, koji trče u križ, bacaju noge, forsiraju se, a i trčanje po neravnim terenima koje zahtjeva dodatnu kontrolu i snagu mišića nogu.
palci ~~~~~~~~da te brzo prodje
j-la :klap:
ja san zwow 59 napravila (anci je linkala vec gore taj), nisam ga prije radila, svidja mi se :klap:
Palci, rad po kuci je zlo! :)
Ja sam ispunila obecanje dano samoj sebi pa isla trcati. Trcanje je disciplina koju moras ocito prakticirati cesto. Ja sam u zadnjih mjesec dana trcala svega tri puta i unatoc gotovo svakodnevnom vjezbanju, nige su mi bile kao od olova. Pokusat cu ovaj tjedan ici ceace. 5 km mogu uvijek ubaciti, to mi je 30-35 minuta.
Napravila sam si poslije super fini zeleni smoothie koji mi je dijete ukralo. Bademovo mlijeko iliti napitak, blitva, jagode, mala banana. Stvarno je fino.
Anci, meni su noge uvijek olovne prvi kilometar, kasnije valjda odrvene ili se ja isključim i misli odlutaju pa ne mislim na to. Smoothie ti dobro zvuči, jedino bih blitvu izbacila :mrgreen:
Palčice, dobro zboriš, trčanjem se vrlo lako ozlijediš ako si i zdrav i u formi. Meni je problem podloga, stalno na asfaltu, tj. betonu za koji kažu da je još gori od asfalta, a i to što ne usporim, trebala bih trčati oko 6:30, a tek povremeno raditi ubrzanja, no nekako se uvijek požurim.
Večeras ću neki zwow (ili čak dva ako mi se bude dalo).
J-la, što te briga što nisi mogla kao oni, čim boli, radila si dobro. I ne treba te biti strah Zuzke, nađeš neki lakši trening :)
Ma, vikki, fino je, vidis da i djeca piju :mrgreen:
Meni je nakon 3 km postalo ok :lool:
Pace nije za pohvaliti se, al sabmegabri :D
X
mene nikad ne dira što ne mogu nešto ko oni, radim najbolje što mogu
palči, čuvaj se, nadam se da će brzo proći. a na kojem to treningu učiš kolut naprijed/nazad?
milasova, jel ti ono ideš na crossfit?
mene u zadnje vrijeme često boli donji dio leđa
ali ne dok vježbam, tj. kad se zagrijem sam ok
e sad, pomislila bih da mi je nejak core, ali mislim da nije tako nejak
da li je moguće da me to boli jer se kičma "ispravlja" budući da su mi prije par godina na sistematskom napisali da imam blagu skoliozu?
inače, radim posao koji je najsjedilačkiji od svih poslova, ja sam dan na poslu samo i isključivo sjedim, ustanem se tek na wc ili po registrator
ako ne sjedim, onda ne radim, strašno
Odradila 4. Dan 30DS-a, polubolesna, sa zabetoniranim sinusima.
I uspjela srediti lijevi skocni zglob, malo istegnula ligamente.
Taj mi je I inace slabiji od ranijih ozljeda, I mislila sam da mi cardio segment u 30DS-u nece bas odgovarati, sto sam na kraju I empirijski utvrdila :(
Ne bih htjela odustati jer valjda prvi put u zivotu imam volje I ide mi.
Na sto da se prebacim, a da nema bas toliko cardia sa skokovima (ili uopce)?
Mislim da Shaun T u hip hop absima ne skace.
Focus nemoj jer se tamo dosta skakuce.
Tx.
Zna netko koje bih vjezbe inace mogla raditi da ojacam zglobove? Zbog starih istegnuca gotovo nikad ne radim nista skokovito, ili rolam/klizem, ili sam na bajku. I onda sam pomislila da bih mozda malo poceti hopsati I eto me... Bas sam ljuta :/
Poslušaj Zhang. To je prvo što sam ja radila i vrlo je efikasno za ojačati dovoljno da kasnije možeš skakati.
Betty,kombiniram crossfit i teretanu..
Taj tvoj boot camp je slican crossfitu..
Jel vi tam koristite kakvo opterecenje?