Malo gledam simptome nakon transfera i baš me uhvatila neka panika jer kod mene nema nikakvih znakova osim povremenog probadanja u lijevom jajniku.
Svima želim visoku betu!
Printable View
Malo gledam simptome nakon transfera i baš me uhvatila neka panika jer kod mene nema nikakvih znakova osim povremenog probadanja u lijevom jajniku.
Svima želim visoku betu!
Hocu bebu draga kako provodis dane?? koliko jos do bete sve sam pomjesala...
vaki ja sam uvijek imala po sto simptoma pa nikad nista,znam da je tesko al ugasi kompjuter i nepali do bete,ja sam sebe izludjivala,drzim fige:yes:
njinja1 danas 5 dan i sve sam ludja:raspa::raspa: mislila sam možda test prije napravit:-)
vaki baš šta njinja kaže nemoj ići za simptomima samo ćeš poludjet kao ja svaki puta.
Hocu bebu uf vjerujem ti tko ce izdrzat jos 9 dana do bete...neznam sta da ti kazem mrvice su ti bile izvrsne i reko da mislim da su te tvoje bebice nasle :-),al ta izvjesnos ubija,lakse se mjesec dana sam pikat nego ta dva tjedna do bete :-(...al neznam sta bi ja uradila...cekala ili testic napravila!!! kako se inace osjecas???
Njinja a ne znam nisam pametna koji Dan bih ga mogla radit kad su blastice a osjecam se ko napuhan balon,wc mi je postao naj friend:-D ma onako ujutro menstraulni pritisak kao da cu svaki tren procurit a 3 Dan Sam imala neku malu smeckastu zilavu kuglicu uz gel inace nista,svaki Dan sanjam gluposti hahahahhahHa ma joj bas teško :(((
uf ja nikad nisam imala blastice pa ti na to pitanje nemogu odgovorit :-(...al mislim da bi sacekala jos 2-3 dana ono negdje na pola puta :-)
drzi se:zaljubljen:
Draga za sve postoji prvi puta...hvala na lijepim zeljama:-D
Hvala vam cure!
Sretno!!!
Imam pitanje (nitko na MPO VV mi nije odgovorio)! Koja šifra treba pisati na uputnici za vađenje bete? Hvala unaprijed.
Evo da ti tu odgovorim (vidla sam pp, ali nisam pri kompu, a s moba nisam ziher kak se odgovara). Meni piše A3
Jutro svima. Citam vas svaki dan pa da se malo i javim. Mi brojimo 8 dana nakon transfera. Simptomi nula bodova. Imala neki pritisak prvih par dana sad vise nist osim kaj bas ne spavam i stalno sam na wc-u. Vracena su mi 2 trodn malca. U petak cu napraviti test,u pon betu(u nadi da ne prokrvarim prije). Tu se svasta zbiva,svima puno srece...svi budemo kadtad dosli do rez. Lijepo je vidjeti u potpisima da su dosta cura i uspjele ostvariti taj rez. Kad smo kod toga,moram ja i svoj potpis srediti nakon kaj vidim ishod trenutnog postupka.
Bernica,uspjet ćeš,sretno.
Bernica sretno..
Ja cu samo prijavit pozitivnu betu, u srijedu ponavljamo...
jejja, pa zašto tako sramežljivo? bravo bravo :-D
kolika je ?
Pisala na odbrojavanju pa samo prijavljivala.. 12dnt, FET, 1 blastica 663.6 :)
Jejja čestitam!!!!
Curke jel koja nakon transfera dobila terapiju aspirin 100 ??
Hvala za info kika222 , u proslom postupku nisam trebala piti pa me sad malo zbunilo..
Evo da se odjavim i ovdje - beta danas 2. Nova prilika nadam se u siječnju.
Držim fige za dalje!
jejja čestitam ti od srca, prekrasna brojčica!
Ajvi žao mi je! :love2: Nek ti siječanj što prije dođe, brzo će to, malo blagdana između i nećeš ni primjetiti a već ćeš kretati ponovno.
Svima puno sreće i lijepe velike brojčice želim!
Hvala Muma draga, nadam se sutra lijepom duplanju, frka me ful..
Hvala cure.
Muma, pratim naše vesele trudnice i veseli me vidjeti da si konačno doma.
Hvala Ajvi, drži se!
jejja bit će duplo, ja sam sigurna, prevelika je to brojčica da se nešto desi :yes: Čekamo te na druženju.
jejja čestitam od srca i želim ti lijepo duplanje i ostatak trudnoče neka bude savršen!
i svima ostalima naravno od srca želim lijepe bete ako što je ova jejjina!
A joj ajvi draga,žao mi je,a baš sam mislil da ceš me obradovati!.Hajde brzo ce doći tvoj slijedeći postupak, i :fige:neka bude dobitan.
jejja čestitke na beti i neka se dupla:-D,a naravno da hoće!
pozdrav svim cekalicama!
Hvala cure, danasnja beta je 1552.. jos sam u nevjerici, kao da se to ne dogadja meni :)
Bravo jejja! :-D
Čestitke jejja...
hvala vam cure.. nadam se da ce uskoro i vase vijesti biti ovakve ~~~~~~~~~
Ponosno prijavljujem dvije mrvice na čuvanju:) sretno svim betočekalicama !!! Trudnicama čestitam!!!! Tužnice:love2:
lberc ~~~~~~~~~~~~~~~ za veliko :heart: u ponedjeljak
Svima sretno!!!!!
kika222 ~~~~~~~~~~~da se mrve čvrsto prime