Ja ne mogu.
Printable View
Ja ne mogu.
Moj je stigao jučer.
U subotu ne mogu. Ne mogu zapravo više niti jedan vikend do ljeta.
Danči, kakav je Power 90? Bez X :)
Čini mi se dosadnjikavo 90 dana vrtiti 4 workouta, ali vidjela sam neki "master series" gdje ima nešto više workouta.
Pa si razmišljam o njemu na zimu.
Da, vrti se isti trening i to je jedini minus. Sculp (trening snage) 1-2 se razlikuje od Sculp 3-4 u tome što ovaj zadnji ima jedan krug vježbi više. Ali radi se isti trening 3x tjedno. Međutim, odlično je posložen, jednostavan za pratit i jako je učinkovit ukoliko se uzmu adekvatne težine (tako da je u biti adekvatan svima). Meni taj trening snage nije dosadio, dapače, znam ga raditi i sad, ali zato cardio dio je i to brzo. Ali srećom, cardio se jako lako zamijeni.
Master series nisam radila, on ima više workout-a ali je i znatno teži koliko se sjećam opisa.....
Bilo kako bilo, Tony garantira rezultate i okrenut je snazi (do P90X3 su cardio treninzi bili polu-juhice u usporedbi sa "slatkim medekom"), makar u P90X3 itekako ubacuje cardio...
Zhang, ja bim došla u subotu :love:
Hvala MB :-*
U vezi maslaca molim tko ne može doći ni ove subote da mi pošalje adresu u inbox pa ću slati poštom.
Mi smo svoj indijski pojeli.
Doduše, 2 manje teglice su išle prijateljima, ali naš izbirljivi jedač inzistirao je svako jutro na žlici do dvije maslaca. Savršena kombinacija (koju sam ja ipak izbjegavala) vafl od pirovog brašna, indisjki i med.
kavofob, pokretna jesam, nisam paralizirana pa ne smatram stvar toliko ozbiljnom. Pretpostavljam da se zdjelica pomakla jer me taj dio krvnički boli i eto, bol se reflektira u udove. Preživjet hoću, čekam sutra i da nastavim trenirati.
palči sretno sutra na pregledu, nadam se da nije ništa strašno :love2:...
danči, jesam li dobro vidjela ili mi sat na mobu nije dobar, da si ujutro u 5 išla biciklirat :-)?ženo :naklon:, i za kilometre i rano ustajanje...
spajalice, probala sam most...ma nema šanse, dupe odignem, ali ruke ne slušaju, ni centimetar se ne pomjerim...kad se samo sjetim da sam mogla most, kolut naprijed, nazad, stoj na rukama i glavi, a sad to sve samo mogu spominjati, plače mi se...koliko se godinama uništimo...
ginger, kad pobijediš mozak, samo ćeš više grabit naprijed...sjećam se sebe poslije c1, ma poslije cijelog prvog mjeseca redovnog vježbanja...svaki dan sam se pitala, ma šta mi ovo treba, i onda jedan dan je nestalo to pitanje...vježbanje je postalo navika...
ja ne vježbam često, dva-tri puta tjedno, ne mogu se uklopit za više...ma odrast će i N. jednog dana :mrgreen:...
W11, vruceeeeeeeeeeeeeee, u sobi 28C
j-la sad ti je jasno zasto sam jadna, nekad mi je to bilo nista a sad nedosanjani san
Stoj
Stoji dogovor za subotu, spajka, daj mi posalji broj moba.
Sutra vas zovem, samo da prebrojim da li sam dobro ulovila tko sve stize: danci, kavofob, spajalica. Jel jos netko dolazi?
Vježbala večeras. Nisam vježbala ovako kasno jako jako jako davno.... jednostavno zvijezde nisu dale prije. Odradila snagu, već kad smo spominjali P90 - zaželjela se i odradila Sculp 1-2 pa 4x25 swing (16kg) i 5vrsta trbušnjaka sa MB 3kg x20 ponavljanja. Odo u krpe, nadam se da ću moć spavat. Treba se rano dignit sutra za na bic :zaljubljen:
H?
Nema nikoga od sinoć!?
Ja jutros bic, oko 25km, nisam točno sigurna, ostavila sat doma... uglavnom, bilo je kraće i s jačim tempom jer sam se jedva digla.....
Danci :klap: stvarno si vrijedna
Ja sam jucer pauzirala
Od svega
Nisam ni iz stana izasla
Bilo mi je bas lose, prelezala sam cijeli dan
Danas sam bolje i na redu je wo1
Vi se tek nalazite za maslace, a ja svoje skoro pojela - indijski gotov odavno, a kikiriki na pola
I muz tamani samnom :-)
Drugi put uzimam dva indjska
jao Ginger, da samo znaš......
moj maslac od badema iz prve runde je još neotvoren, a imam još i onog indijskog u čašici kojeg smo podijelile :škartoc: da se razumimo, neotvoren je jer ne radim paleo keksiće još, al kad krenem, ode on u šlape za čas.....možda ga i zato ne otvaram :lol:
i sve od reda hvalite indijski....a meni baš nije sjeo nikako, sve mi nekako mučno nakon njega :škartoc:
zhang možda i ja uspijem doći :-)
Diskovi su mi pritisli korijenje živaca. Nema ničega, pa ni vježbanja. Moram slikati. Eto. Čekam da se diskovi i živci pomire.
Uf! ~~~~~ za čim bržu pomirbu. :heart:
ajme palči draga čuvaj se i da se što prije riješi :love2:
palči :love2:
curke, veselim se druženju sutra :-D
ajme palčice.
Pazi na sebe
Palci, cuvaj se
A joj palci :love2: drz se
~~~~~~~ da sto brze prodje
Palci :hug:
palci ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ja cu do kraja tjedna preskociti vjezbanje. Osim trcanja.
Trcala sam jucer, danas ni to.
Bila sam s malom u gradu. Nas dvije to volimo petkom, malo landramo, idemo na kavu i vafle i malo gustamo u gradskoj vrevi.
A i imale smo knjiga u knjiznici za vratiti :mrgreen:
Sutra ujutro bih htjela trcati dok nije pretoplo.
Hvala cure. :-)
Preaktivna sam da ležim, a bol me ubija pa se vučem. Samo da popusti malo. Da stvar bude luđa u pon. počinjem ovako ukočena raditi na novom poslu. :roll:
Lijepo se sutra zabavite! :bye:
Ja sam pojela pola teglice nutele :pms:
Sto me podsjetilo na vic: sto dobijes kada krizas pms i gps? Zivcanu zenu koja zna gdje si :mrgreen:
palči :love2:...bit će to ok :-*!
cure uživajte danas :-)...hoćemo fotke sa druženja :-D...
Palci i ja ti zelim brz oporavak.
Lijepo se provedite danas !!!
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
cure uzivajte danas :-D
Meni je bilo kraaaasno :-)
evo i mene konačno do kompa....
I meni je bilo kraaasnnooooo!!!!!!!!!!!!!!!! Super sam se provela! A muffini, lazanje uhhhhhhh, a i ona divlja trešnja, preprepre dobro! Cure :-*
A rekle smo se slikat i na kraju zaboravile :oops:
Mm i ja smo bili planirali jednu rutu za popodne, ali na kraju je on u zadnji čas predložio drugu koju nisam stigla pregledati i odobriti. I krepala...... sumnjam da me se htio riješiti :lol: vozili se zgor-zdol oko Ključić brda, pa po šumi, njivi, dubokoj travi i štatigajaznam..... izjeli me komaci, bili su toliko veliki ko da se slonovima hrane!!! i pratili me i nakon izlaza iz šume:gaah:. Uglavnom, ukupno 58km. Ova se ruta ne ponavlja ako se mene pita....... :drama:
danci wow 58 km :naklon:
ja sam jucer zwow 57 napravila, danas cemo vidit...
:alexis:, ja sam ovo jos jucer kometirala. uglavnom danci ce se morati jako jako potruditi da me uvjeri u suprotno :lool:
meni je bilo super kod zhang, zena radi fantasticne lazanje, pa ko zeli nek je trazi recept. cak i tjesto rucno radi :kuhar:. balerina kaze da su joj to najnajbolje koje je jela :njam:
:-D