Hvala cure. Kupile smo na kraju ipak u Calzedoniji i to raspareni - nije iz istog kompleta.
Inace Adidas ima dobre, skroz sam ga smetnula s uma, ali vise nema brojeva
Printable View
Hvala cure. Kupile smo na kraju ipak u Calzedoniji i to raspareni - nije iz istog kompleta.
Inace Adidas ima dobre, skroz sam ga smetnula s uma, ali vise nema brojeva
Ja uopće nisam vidjela ove sportske badiće u Calzedoniji, samo bikinije - moja curka si je kupila ovo što se zove Lilly bikini, i još jedan tog kroja, ali ljepšeg uzorka - bome gornji dio pada neprestano.
Moram joj kupiti još jedan badić.
A mozda su sada sve prodali. Mi smo kupili prije par tjedana i isprobano dobro drzi. A mozda tjedan dana kasnije vec su ih spustili 30%.
Nije sportski ali je gornji dio fiksiran. Onak kao bikini ali se ne pomiče.
U Intersparu nema dvodjelnih sportskih, u Dechatlonu joj se nisu sviđali.
Adidas su fakat dobri al sam na njih zaboravila iako i ja imam jedan
Da li netko zna gdje kupiti čičoku?
Bilo je u Kauflandu...
Jel netko zna gdje ima kupiti onih mekanih spuzvi dugackih (onako kao crijevo izgledaju) za plivanje (onih koji ima na bazenu)
cathy puno hvala. idem tamo onda
Gdje mogu kupiti u zg herlitz Alia vrečicu za papuče i pernicu. Osijek i B
rod sam zvala i nemaju.Nemaju ni u NN u zg zvala sam.
Da li možda je netko vidjeo negdje....
Hvala :heart: A kako se zove ona knjizara na cvjetnom. Malo uvucena. Iznad slastičarne.
to je Profil megastore
http://www.idemvan.hr/mjesto/profil-megastore/2350/
Cure, HITNO tražim rezervnu kopču za badić. Pomozite, gdje da to nađem?
Praktičan savjet: ako imaš doma neki stari badić, skini s njega i preseli
Ako nemaš, potraži kopču u bilo kojoj trgovini pribora za šivanje, iako je teško da ćeš naći baš istu. Na pamet mi padaju obje Name. Nekada je na na Trgu žrtava fašizma bila dobro opskrbljena pozamanterija Fontana, ali dugo nisam bila pa ne znam.
Isto, možeš u bilo kojem krojačkom servisu pitati imaju li tako nešto. Nisam doduše kupovala kopče za kupaći kostim, ali jesam rezervne drukere za zimske jakne i uredno su mi nabavili i ugradili iste ili slične.
* * *
Sad vidim da si kod Kvatrića - uđi u Namu i u prizemlju na odjelu gumbi i konaca pitaj za kopču. Druga trgovina u blizini ti je Naš Dom u Maksimirskoj, negdje na pol puta od Kvatrića do stadiona.
Peterlin hvala :naklon:. Našla sam ih u Nami. Ne znam zašto mi to nije palo na pamet :mrgreen:.
Trebam unutarnja vrata za ledenicu za koncar frizider. Zvala sam ovlašteni servis u sibeniku i kao toga i se nema u ponudi.
Gdje mogu u zagre u naći te prastare djelove?
Pukla mi je jedna plastična kopcica koja drži staklo od plafonjere. Gdje to mogu naci?
Ne znam spada li pod temu, malo je nategnuto... ali ako je netko vidio u svom lokalnom lidlu da ima još tepiha na trokute od ponedjeljka, jako će me usrećiti :oops:
wow! hvala aurora, vrlo korisna info :naklon:
samo da javim: to s telefonom nije upalilo jer su svi uzorci tepiha pod istom šifrom, a proizvode iz poslovnice u poslovnicu ne šalju već tri godine (to mi je teta posebno naglasila, jer pa kako to ja ne znam :mrgreen: )
no i dalje svakako korisno za stvari sa zasebnom šifrom :-)
Ići ću nakon posla u lidl (zagreb, donje svetice), mogu pogledati. Da uzmem ako nađem?
Imaš neki link sa slikom?
Ne pratim lidl ponudu, par puta godišnje idem tamo...
mojca, hvala ti od srca, ali bed mi je nekog gnjaviti toliko zbog tepiha :-)
idem sutra prema splitu, pa ću i tamo zaviriti, možda južnjaci ne briju toliko na trokute :mrgreen:
inače, ne mogu vjerovat da sam voljna ovoliko energije uložiti u tepih :lol: nemamo love urediti podove, pa sam razvila opsesiju pokrivalima za pod :oops:
Ma stvarno nije problem. :)
jeste vidjeli gdje u Zagrebu zgodne stvari s motivom New Yorka?
jastuk, salica, zdjela za pahuljice ...
nesto sto vole mladi :D
Rutvice, evo me u Lidlu, ali nema.
:-)
Rutvica, ima u Lidl u Biogradu a nalazi se na samoj magistrali.
Jel netko zna gdje mogu kupiti zirafu Sophie osim preko web prodaje?