Prije sat je bilo smedje na papiru jako malo,maloprije nista.na dmevmom ulosku nista...kaj da odem sutra vadit betu,,nije li rano? Zvat cu dr.A sutra ujutro pa vidjet sto ce reci.
Hvala vam cure puno
Printable View
Prije sat je bilo smedje na papiru jako malo,maloprije nista.na dmevmom ulosku nista...kaj da odem sutra vadit betu,,nije li rano? Zvat cu dr.A sutra ujutro pa vidjet sto ce reci.
Hvala vam cure puno
Kjara mislim da je smeđe dobro i da može biti implantacija al nek me iskusnije cure isprave..ja sam jedanput imala nekakvo krvarenje i nije nažalost bilo dobro.p
Cula sam se dr.kaze da nastavim sa utricima i betu kako mi pise i mirovanje.hvala jos jednom
[QUOTE=Ignis;2512407]vaki,tena držite se drage cure,šaljem veliki zagrljaj i puse:love2:
Hvala cure, eto danas sam već bolje, sad me čeka razgovor s dr. da vidim što dalje:-)
Svim curama na čekanju sretno!!
Poseban pozdrav Kiki222, držim :fige: draga Kike i nadam se lijepim vijestima od tebe!
Draga sarice, nemam lijepih vijesti, opet sam prokrvarila...
Želim svima puno sreće....
Oh kika2222,mila moja, neizmjerno mi je žao :-( :cry:...i sada gledam da smo generacija, isto dugo u braku, i sa istim problemom....drži se draga moja!!!
kika222 žao mi je :cry:
kika222 draga zao mi je sto je tako zavrsilo :love2:
kika222 zao mi je... jesi ti ikad vadila bete kad tak prokrvaris?
Vadila sam, jednom sam čak imala i biokemijsku... Pitala sam dr.A zašto se to svaki put desi, on nema pojma... Budem išla jedan dan izvadit betu, pa da se odmah dogovorim šta dalje. Možda imunološke pretrage, ne znam više. Hvala vam žene, već sam navikla, svaki put mi je ovo granica, koju nikako ne mogu prijeći:(
Kika222... Jako mi je zao, drzi se! Nemam rijeci...:-(
kika ja sam u prvom postupku krenula krvaruckati 7dpt, 5 dana kasnije se izlilo, iako sam jos koristila utrice (+ duphastone), 2. FET sam pocela brljavit vec 4dpt preko crinonea (mislila sam da je to nuspojava). kad je bila biokemijska, prokrvarila sam tek nekoliko dana nakon skidanja s utrogestana. nije usporedivo jer nemam toliki broj postupaka iza sebe, ali me podsjetilo na moj problem. vidjet cemo kako ce biti ovaj put.
a tebi od srca zelim da iskopate rjesenje!
Kika draga jako mi je zao ne znam kaj da ti kazem.drzite se
Kod mene ponekad jos na papiru krvi nekad crveno nekad smedje,u glavi velika zbrka ali i nada
Sretno curke svima
Bubekica~~~~~~~~da se mrvica cvrsto primi
Kika222 - pa zar i ti? Ljubim :-*
Kjara, Bubekica - da nas barem vi razveselite dobrim vijestima!:fige:
Naravno, puno sreće svim curama koje su u MPO vodama!
A koliko si imala js kod ove punkcije?? Vraćali su ti blastociste?
Kad sam imala "previše" js, 15-20, vraćali bi mi blstociste, i nakon 5-7 dana bi prokrvarila, sve dok mi dr.S nije rekla da je to kod mene pretjerana reakcija i da mi ih tijelo "odbacuje"...u svakom slučaju dr.V smanjio terapiju, dobili malo js,vratili blastociste i uspjelo:-)
Bok cure. Sve vas pozdravljam. I kod mene je ista situacija, 10 dnt
Tena, ja sam dobila natrag dvije dvodnevne četverostanične mrvice... Ja nikad nisam imala više od 4js, jednom su mi vratili jednu blasticu i od nje je bila biokemijska...
Hvala vam drage trudilice, znate i same da smo mi sve hrabrice koje teško dolaze do svojih smotuljaka ali nikad ne odustajemo!! :bye:
"Odbacivanje" se moglo prevenirati tako da se embriji smrznu i vrate u sljedećem ciklusu, to se često radi u slučajevima hiperstimulacije, tada klima u tijelu zaista nije najpovoljnija za vraćanje zametaka. Hoću reći, nije bilo nužno smanjivati stimulaciju. Kada si i gdje ostvarila trudnoću? Možda u doba tvog high responsea na tvojoj klinici nije bilo uvjeta za smrzavanje, ili je to bilo u vrijeme Milinovića?
To pišem da se ne bi stekao dojam da je poželjno dobiti malo JS, dapače, istraživanja su pokazala da je 15 JS optimalan broj za ostvarenje trudnoće. Nažalost, manji dio nas dobiva toliki broj stanica, a pogotovo u ovim uvjetima, gdje nas uvjeravaju da je poželjno dobiti manje JS a pozadina toga je štednja...
kika222,žao mi je šaljem ogroman hug :love2:
Draga Kika puno mi je žao :love2: Znam da je teško, al kao što kažeš hrabre smo mi na ovom teškom putu, ali ne odustajemo!
A jesi radila ikad neke detaljnije pretrage, trombofilija, koagulacija i sl.?
Da vidiš to s zamrzavanjem i vraćanjm sljedeći ciklus mi nikad nisu ni nudili niti spomenuli:-x U Ri sam, prošla sam i prije par godina kad se moglo zamrzavati ali nisu tako radili bar ne kod mene da mi vraćaju sljedeći mjesec, onda me kačio i taj drugi zakon kad sam opet dobivala puno js i zamrzavali su mi js,ali od odmrzavanja nikad nisam dobila blastocistu pa nisam ni ostala trudna,nekad su se oplodile i transfer uglavnom u sekundarnom mi je bio 3.dan,trudnoće tada 0,nekad nisu ni preživile odmrzavanje,samo sam se natrčala jer smo imali uvijek po dva-tri puta sekundarni dok ne bismo iskoristili sve js, nakon toga dr V odlazi u mirovinu, prelazim kod dr V,smanjio mi je terapiju na klomifen i 3 dana gonal=9 js i bingo:-)
Nisam mislila ništa loše, eto ja tako reagiram i dobivam puno js,pa se kod mene pokazalo da i to nije dobro, i znam da štede, kod mene pokušavaju uštediti na anesteziologa, a ovaj put nisam dobila ni voltaren:-P
Da i zaboravih napisati da je to bilo vrijeme kad su smjeli oploditi samo 3js,od toga sam dobila 2 blastociste i trudnoću:-):-), 9js= 3 oplodili, 3js nezrele i 3 zamrznuli. A sada nikako opet doći do blastociste!!
tena,ja kad sam imala blastociste nikad nije došlo do trudnoće,a sad sa dvodnevnima je..nema pravila
Potpisujem. Meni su vracali i 3.dan i blastice, malac u trbuhu je bio treci dan vracen (iako malo napredniji, 10 stanican)
moji su sad bili peterostanični i šesterostanični
Imam pitanje! Moj IVF je bio "polustimulirani" postupak klomifenom. To se ne računa u onih 4+2 ili?
P. S. To vam je biologica rekla (za embrije - da li je peterostanični, osmostanični...) ili ste vi pitale?
Računa se sigurno, samo pitanje kao prirodnjak ili kao stimulirani, ajde molim te pitaj gore pa nam javi (izgleda da klinike još nemaju jedinstven stav oko toga).
mislim da VV klomifenske racuna kao prirodnjake, ali to svakako treba provjeriti!
biolog govori o kvaliteti embrija, zar tebi nisu nista rekli?
Nazvat ću gore oko 10h pa vam javim.
Bubekice - nitko mi ništa nije rekao, osim da su se obje stanice oplodile i to je to. U onom trenu sam bila presretna pa nisam ništa pitala...
vaki,meni je biologica sama rekla,nisam niš pitala
Jutro drage moje ja danas radila test i naravno opet negativan....nadam se da će beta to da popravi
svim pikalicama i čekalicama koječega sretno :fige:
Mona 22 možda je test prestar,pa ne reagira dobro.Da te beta uznenadi.Koji ti je danas dan?
Mona ne vjerujem testovima više, da beta pokaže drugačije:fige:
mona,pusti test,važna je beta
paty danas 9dnt transfer 5dnp....joj cure nadam se da je tako i da će me beta ugodno iznenaditi :scared:
Mona ~~~~~~~~~~~ da je bilo prerano i da beta sve popravi!!!