Sos15 bez brige,da sad nisi rekla ja ne bih ni skuzila gresku.Ja sam i procitala sretne :-)
Whisper,da vas doceka sto vise blastica :) I Tonkicu naravno.
Printable View
Sos15 bez brige,da sad nisi rekla ja ne bih ni skuzila gresku.Ja sam i procitala sretne :-)
Whisper,da vas doceka sto vise blastica :) I Tonkicu naravno.
Aska nazalost nemogu na bolovanje, radim u privatnika :-(
Whisper odlicno juhuhu :-)
Ja ti stavljam 3X2 utrogestana, tablete estrofem 2X1, I (kršitelj koda) jednu na dan, I dalje sam na eutiroxu zbog povisenog tsh-a
Whisper kako ti je transfer sesti dan, zar tebi nije aspiracija bila kao meni u petak?
Aha onda sam pobrkala
Kako se ti osjecas Tonkica?
Aska znam to sve, ali sef mi nezna da sam u postupku, ne zelim da zna, sama radim u firmi, komplicirana situacija, sta je tu je, pitala sam dr on je rekao da mogu ici raditi, a sta mozes nekad nije jednostavno :-(
Whisper dobro se osjecam, samo napuhnuto al to je normalno.
Ako radis uredski posao onda ok,nije problem.Ja radim teski fizicki posao i nije dolazilo u obzir da radim.A i zbog prirode posla nisam mogla kriti (smjenski rad) a nije i da sam htjela kriti.Sve u svemu,drzimo ti fige ;)
Istice polako 5dnt i nisam prokrvarila sto mi uvelike daje nadu. 3 i 4 dnt me nekako peckalo/skakljalo/ ispod pupka i to je to. Sad idemo dalje s iscekivanjem. (Identicno je bilo u proslom kad je bila biokemijska.)
Rominka kad ideš vaditi betu? Držim fige da ovaj put bude uspješno :fige:
Rominka I ja drzim fige za super betu, sretno.
Rominka :fige:
aska procitala sam tvoje iskustvo :-(
jako mi je zao, to je prestrasna greska
Rominka,bit ce to ok,vrijeme je ;) I mene je peckalo dolje nisko kad se primilo.
Ginger,hvala.Nadam se da je kraj ovakvim nevoljama.
Rominka,
Sretnoooo !!!!
Ja sam 1 dpt osjetila to neko skakljanje ispod pupka, trajalo je par sek...e sad...da li je to bila bila impl.ili ne, tko ce ga znati...
Beta je za 8 dana, 23.11. Vratili smo se kuci, neka prehlada me capala (bas sad), ali taj 5ti dan je prosao dobro i sad mi ipak malo lakse.
Ajme Rominka i meni je test 23.11.........prošli put sam bila dosta mirnija,mislim da cu ovaj put izludit :)
Neka je prošao i taj 5ti.....
Little ivy, neka nam bude sretno!!! :ghug:
Sretno cure,
Ja uopce neznam kad da radim test, ali mozda da cekam 14 dnt za betu, danas tek 2dnt, imam pritisak nisko doli neugodno, ko zna jeli to dobro ili ne.
Sad sam zvala biologicu imamo zamrznute dvije blastociste :-)
Tonkica, mene su za betu naručili 12 dnt, a test sam radila 10 ili 11 dan.
Cure, sretno!!!
Tonkica, nisu ti rekli kad da ju radis?
Jesu Rominka 14 dnt, mislim da cu tada I radit, nadam se da necu prije doci u napast po testovima
Čekalice beta sretnoooo~~~~~~~
Tonkica bravo za blastice :-)
Curke, sretno svima koje čekaju...ja se sutra pridružujem...ujutro imam transfer :klap:
Sretno svim čekalicama!!!
Meni je sutra transfer, imamo samo jednu oplođenu, al nadamo se, jedna ali vrijedna!!!!
Tinca18 jedna je dovoljna.
Sretno sutra na transferima.
a da vas pitam, glupost jednu (ali nisam se prije susrela s tim)....dobila sam ovitrelle na transferu...koliko dugo ostaje u organizmu? Nakon koliko je sigurno raditi test?
Ja sam isto u uspješnom postupku dobila Brevectide i 5 dnt sam radila test ;) i bio je pozitivan a svaki dan dalje je bivao tamniji :)..
Moram priznati da je to bila igra živaca dan -dva dok se nisam uvjerila da stvarno tamni iz dana u dan.
Sretno draga:)
Peti dan vec? A ja razmisljam da bi mozda 10ti :mrgreen:
Little ivy, kako ti stojis sa zifcima? Hoces si skratiti muke, planiras kakav testic prije bete? Daj reci mi nesto pametno
10. -ti dan možeš sa sigurnošću raditi,do tad se sigurno Ovitrelle izluči iz organizma.
Ovo 5 .-ti dan je bila čista ludost ali nisam mogla izdržati bez testića..
Rominka, ti bi već radila testić?
Ja sam baš htjela pitati je li prerano 10. dan raditi test ili da čekam 12.
Uf,ovo je baš igra živaca. Rekla sam sebi da ću se opustiti, ali stalno idem na wc i provjeram da li je sve u redu. Od danas sam i počela raditi, tako mi brže prodje vrijeme, ali me onda peče savjest što ne odmaram.
Stomak me svako veče presijeca, nisu to jaki grčevi,ali se odmah zamislim sta to znači. Večeras je bio jedan baš jak. Stomak mi je napiren sad više nego prije punkcije. Jesu li ti grčevi i nadutost normalni?
Cure sretno sutra na transferima.
Joj vi sve vec tako rano mislite radit test, mene je tako strah tih testova, neznam do kojeg cu dana ja izdrzat.
Sos I ja se tako osjecam, grcevi, probode, nadutost...
Ma joj Sos, nemam pojma. Ne zelim opet vidjeti plus pa da bude biokemijska. Danas imam nesto slicno menstrualnim bolovima. Peckanje nekakvo. Sos, to se ekipa namjesta :mrgreen: I cas bih napravila test, cas ne...strah je vrag :)
e ja nista ne osjecam....ono prvih dana neko škakuljanje. zaboli stomak....ali imamo i probavni sustav :D
živci su mi na 100....je li pms ili samo napetost ne znam
prvi put sam bila disciplinirana i radila test na dan kad je pisalo. ove godine nemam pojma....vidit cu kako vrijeme bude islo.
opustite se ženice (kad vec ja ne mogu)
sos iza punkcije se sjecam da sam imala probadanja i slicno. bit ce toga ipak je bila punkcija,treba tjelu vremena.
Curke moje, evo mene sa transfera! Vratili su mi dvije blastociste (jedna super-super, a druga super :-D). Ostala je još jedna rana blastocista i dvije morule. Još će ih biologica sutra pogledati kako se razvijaju pa će mi javiti što će zamrznuti i hoće li :cekam:
Betu mi je rekao da vadim 12-14 dan tako da planiram u sljedeći ponedjeljak do labosa! Nadam se da neću doći u iskušenje napraviti test, ali ne bih se čudila i da ga napravim jer sam inače nestrpljiva osoba :lol: tako da vas u potpunosti razumijem koje je to lomljenje - napraviti test ili ne!
Super Whisper8 :) imat ces i smrzlice za drugi put.
Test sam kupila, a hocu li ga raditi....to cemo tek vidjeti.