Možda netko vidio grill tavu na akciji ovih dana?
Da je jeftinija od one u Ikei, a ta je 99 kn.
Treba mi za u kamp, pa ne mora biti neko ludilo od kvalitete.
Printable View
Možda netko vidio grill tavu na akciji ovih dana?
Da je jeftinija od one u Ikei, a ta je 99 kn.
Treba mi za u kamp, pa ne mora biti neko ludilo od kvalitete.
Mojca i Mia hvala vam! Na kraju sam morala krenuti na put i zaboraviti trokutastog :D
Molim Vas preporuku za provjereno dobru tekucinu/sapun/gel i sl.koji skida tvrdokorne mrlje od masnoce...vanish i bio shout ne pomazu. Koristila sam arielov odstranjivac kojeg vise nema nigdje za kupiti a bilo ga je i u konzumu i dm-u...
I molim preporuku gdje kupiti dobre jastuke za spavanje, koje koristite?
Igračku goluba. :lol: Snimila sam na eBayu, ali možda postoji i tu negdje, a da nisam svjesna.
Ajme, hvala! Jedino sam zaboravila napomenuti da je dijete ljubitelj ovih običnih, sivih, neprofinjenih i prljavkastih goluba. Bijele ne ljubi. :mrgreen:
Silno bi želio živog za prijatelja, zapravo. :-)
E da, palčica, probaj pitati u dućanu u sklopu Zoo vrta u Zagrebu, oni imaju razne plišance.:)
Mašnica, sapun sa žući iliti gallseife ima i u dm i u mulleru, a možda i još kojekuda. ima i tekući oblik, ali ja sam koristila samo ovaj u komadu - vulgaris i super je.
a u stisci može pomoći i bilo koji deterdžent za suđe - nerazrijeđeno nanijeti na masnu mrlju prije pranja.
.. mini-USB, onaj koji ide u tablete (Asus Zenpad je tablet, ako je to bitno...)?
Gdje kupiti onu magnetnu zavjesu za komarce za na vrata, a da nije ponuda dana itd, trebam odmah sutra
http://www.magicbaby.hr/zdravlje-i-s...-woodlock.html
Postoje li negdje ovakve ogradice, a da su jako jeftine? Jesam li preškrta i nerealna ako mi je 300 kn za najjeftiniju koju sam našla previše? Treba mi za 5 min dnevno da spriječim malu u rušenju kante za smeće dok perem suđe.
U Lidla ovog proljeca sam ih vidjela. Je li mozes kantu ogradit stolicama?
a nemaš mogućnost staviti kantu za smeće na balkon ili u kupaonu?
Trebam umetak za ladicu za pribor za jelo nesto vecih dimenzija. Slozili smo novu kuhinju i ladica je velika pa da iskoristim prostor. Gdje kupiti? Hvala!
Da li ste negdje vidjeli depilacijsku kremu EVELINE COSMETICS DEPILATORY CREAM ULTRA MILD?
Kupovala sam ju u dm-u no danas ju nisam nasla, cak niti "praznu policu" a da cijene jos uvijek ima - kao da je vise nemaju u asortimanu...
Inace ju koristi moja curka za pazuhe i odlicna joj je, pa mi je bas tu marku bitno imati...
Javite mi ako ju negdje vidite, hvala!
Podizem jos pitanje za mini-USB kljucic za ulaz na tabletu, koji i gdje kupiti?
Hvala Cathy, no nas Kozmo su zatvorili (i naknadno mi poslali kupon za popust :lol: ),
morat cu onda kupiti par komada zaliha kad odem do Pule... tamo mi je najblizi.
Imam Bipu i Mueller, znate li ima li tamo?
nisam skužila elly u kojem to Kozmu nema, pa valjda nije da je Kozmo bio u Italiji
Jelena, ne. :mrgreen:
Cathy hvala, pogledat cu u Bipi i Muelleru...
Znam i da Plodine drze neke Eveline prpizvode, mozda i tamo...
Tema...6godina i 200str. :ghug:
Zna netko gdje kupiti drvene četkice za zube? Nigdje ne vidim da ih ima :unsure:.
Hvala na informaciji! U iščekivanju Lidla, začudo našla na grupi za dječju opremu na FB-u;)
Što se tiče kante i balkona, balkon je postao spavaća soba. A inače imamo jednu stolicu u stanu :-) Doduše, malo sam smanjila razloge zašto mi treba, isto tako mi nije zgodno ni prati sudje i imati npr. nož u mokroj ruci a da se mala mota oko mene. I slično. Nekako ne bih prala suđe u ponoć, a mala već zna biti budna baš čitav dan (s 10 mjeseci). Ugl, hvala još jednom!
Ulje u spreju (ne maslinovo, obično) ili boca (barem 200 ml) za ulje sa sprej pumpicom?
mozda da pitas tu?
http://www.terra-organica.hr/aromate...ce-bocice.html
ili hospitalija.
sprejalice u kemigu - bauerova. terraorganica i ljekarne zg župnije imaju nešto od njih, ali kemig je izvor :)
Gdje kupiti crvene kratke hlacice ili tajice za cure za tjelesni? 146-152?
Hvala
Gdje ima figurica starwars, malih i jeftinih, trebam djetetu na tortu popikati...
Sent from my SM-G930F using Tapatalk