Deaedi, wooow, kako ti dobro izgledas! Sjecam se jos od prije, prije da su pisala da si mrsavica. S vjezbanjem si dobila misice, odlicno izgledas.
Skulirana, kako ti malo kila imas! Majketi. Isto smo visoke, a ja sam na 60 :lool:
Printable View
Deaedi, wooow, kako ti dobro izgledas! Sjecam se jos od prije, prije da su pisala da si mrsavica. S vjezbanjem si dobila misice, odlicno izgledas.
Skulirana, kako ti malo kila imas! Majketi. Isto smo visoke, a ja sam na 60 :lool:
Ginger divnooooo, cestitam na bebuski :zaljubljen:
i ja bih da se meni tako dogodi...
Vratila se s ručka , a ono...
Ginger prekrasno:heart:, i to nakon onakve borbe s neplodnošću. Tvoja prva je iz perioda kad sam se i ja trudila za svoju malu princezu, mislim da te pamtim s Rode još iz tih dana.
A ovakva fit kakva jesi, bit će to tebi piece of cake. Ja sam rodila s 38. Nek ti je sa srećom.
U inboxu mi je i potvrda da su summer i rahela mrak komadi.
Wowww cestitam Ginger jeeeee..jako mi je drago i sa mnom si se poklopila na potpomognutoj s jednom curkom.
joj bas sam uzivala citati sto ste napisale al sam malcice umorna za komentiranje :-) nakon svog 1. pravog traila.
Dakle bilo je zahtjevno i divno; u prvih 6 km smo se popeli s 0 m n.v. na 900 m (znat ce Sani o cemu pricam), prosli 573 stepenice obrasle travom koje iidu jakooo strmo u brdo, nizbrdice sam jedva cekala a ispale mi najteze teren krs stijene mrqcni tunel potok kamenje ludilo al zato tako intenzivan miris majcine dusice (Nera uzivala bi) i pogled s vrha na more :heart: neprocjenjivo kad sam to ugledala spontano sam
pocela vristat od ljepote a bome i neki iza mene.:-)
Trcala sam neocekivano dobro za svoj 1.trail jer ja sam cestovni trkac medju trailerima: 16km u 2h16min pejs 8:31 i 4.mjesto u kategoriji :-D i najvaznije neozlijedjenja bez ijednog pada i posklizavanja.
poslije kupanje u moru, plaza puna turista, rucak s frendicama i evo me pred Zg!!
Koja 2 divna dana!!
O zaboravila sam bitan detalj s utrke. Pogodite sto mi se dogodile 14 min prije starta utrke - dobila Madame M. al se nisam dala smest :-)
Bravo Lili!
Bravo Lili, cestitam!!
Bome si ti to vrhunski odradila :klanjase:
jelena :-o jezik pregrizla :lool:
hvala cure svima jos jednom :-)
izgleda da sam prije trebala poceti trcati pa bi se i ovo cudo prije digodilo, LOL
ivana, nek ti se onda i dogodi
Lili bravo!!
Jadranka, daj pls reci di trazis vjezbe za trudnice
nasla sam nesto, al ne bih neke sarlatane
cekam srijedu i potvrdu da je sve ok pa pocinjem lagano
Ginger bas si me rastopila viješću :heart:!
U Bosni su prije, tradicionalno, pri najmanjoj sumnji da je dijete začeto na moru, davali ime Jadranko :lool:. Eto ti ideje :mrgreen:.
Lili svaka čast! I to odmah na 4.mjesto :-D!
Dva dana nisam nista vježbala, juče nisam namjerno a danas se poklopilo. Plan je bio kad mm dodje s posla, i evo još nije došao. Sutra idem na tri dana kod mojih, gdje nemam vjezbat pa mi je malo bezveze sto nisam bar danas stigla.
J la,noć je mlada,moj rekord je mislim blizu 23h00....:) bar neki boyweight 5minutni moš odradit!
ja ne mogu izdržat,ne boli me toliko i odo odradit današnji Zuskin...:uteg:
Ginger,suuuuuper vijest,još jedna trudna vježbačica!!! ja sam ovdje crpila ideje: https://www.girlsgonestrong.com/blog...ory/pregnancy/
pa u čemu je bio problem da se sam riješio nakon 10god??? slabe ovulacije ili anovulatorni ciklusi?
lili,kad te čitam imam dojam da ti dan traje 36h...svašta stigneš...
Anci,nije ni meni kjaro,gledajući moje i tvoje fotke meni izgledamo tu negdje,ja nešto sitnije ali ne za toliku razliku u kg..:zbunj:.onda ti imaš teške kosti...ok,i više mišića...:-)
Boxica,pilates i jest jako težak, ono izgleda ko neko bzvz istezanje ali bome sjećam se samo takvih upala kad sam išla na njega...
ja radim tortu
sad kad zgotovim biskvit napravit cu full mobility pa onda idem razgibana na kremu i ukrasavanje :aparatic:
sutra planiram plazu, joooj, da bar vrijeme bude ok, kupa mi se
popodne jos ciscenja, gosti i nesto za posao na sta se danas nisam uspjela natjerat
j-la, morsko je sigurno...a moglo bi se zvati pivo, vino, pelinkovac, mojito, aperol, pjenusac...:škartoc:
skulirana, thnx, pogledat cu tamo
samo, ti si to malo prezestoko za mene...
problem je jos uvijek tu, stravicno los spermiogram...ali, jedan je ocito dovoljan...
ajme, summer, bas si neumorna...svaka cast!
Ginger :lool: :lool: umirem na alkoholni popis
J-la ajde sta ima veze sta nisi stigla! Bude takvih dana :love:
Lili svaka cast!
Summer divim ti se da i vjezbat stignes!
Ja sam jutros isla kupovat kopacke i patike a popodne neplanirano zavrsila u kinu i skitnji, kavi...pravo zensko popodne! Izmedju obiteljskog i zenskog izlaska bila kuci ravno 45min, minjala posteljinu gostima i otusirala se :mrgreen:
Kod Ginger je bio pravi raspasoj :lool:!
Sve poslije 20, 21 sat je za mene kasno, tako da Skuli ni petominutni mi nije padao na pamet.
MB super dan, neplanirano uvijek na kraju najljepše ispadne :-).
Ajme Ginger, cestitam! :heart:
Koja divna vijest, zelim ti sve skolski i s puno uzivanja :)
Ginger cestitam!!! Zelim ti mirnu i skolsku trudnocu <3
ajme Giiiinger!!!
baš sam sretna zbog tebe!
:heart:
Boxice šalji slije!
jučer super dan
super!
mala osvojila zlato a ja broncu u svojoj kategoriji (3200 za 15.45)
ali je bilo prevruće :drama:
Lili čestitke!!
Ginger cestitam !
Jutro cure,
divno je jutro, otrčala 1 sat i sad nas spremam u Čatež. Ako već nemam mora, mogu bar na dječje radosti.
Summer, skuli, bravo za kasnovečernje vježbanje.
J-la, lijepi 3-dnevni provod.
Lili braaaavo, mislim da ćeš ti zaokrenut ka trailu i pustit cestu. Ali vidi ti novih novi šampiona, Flopi i njena curka, woooow.:sp:
Super rezultat, ne ide mi matematika ovako rano ujutro pa nikako izračunat tvoj pace.
Svima lijepa ova izborna nedjelja (sigurno ću zaboravit otić glasat, već vidim)
ginger, baš bi bilo fora da je dečko :-)
ja se jučer navozila na biciklu, bome klinci mogu biciklirati bez problema, ja se umorila više nego oni
danas ću probati nešto ako stignem
za pilates potpisujem, isto i za callanetics - užasno je teško kad pravilno radiš jer rade dubinski mišići (ne govore to bezveze)
drugačije je nego kod ovih klasičnih workouta, zato ih je po mom mišljenju najbolje kombinirati :mrgreen:
lili i flopica, bravo :)
flopi bravo :klap: svaka cast objema!!
ja bi se kupala danas al maza mora na rodjendan, ne znam ocemo li uspit sve uskladit :drama:
ja cu sve uskladit pa makar isla glasat u kostimu, a gosti dobili sendvic u ruke :)
odosmo na plazu, jupiiiii
summer :lool: :lool:
Zavidim svima koji se mogu baciti u more!
evo pisem s plaze
more je divno, bonaca, nije hladno, vani sunce
plaza poluprazna
bas ommmmmmmmmmm
Summer divno za plazu!!!
Cure imate sve neke super planove za vikend neka tako i treba.
Hvala na cestitkama. Zaboravila sam reci da je kategorija bila 35-50 na 15 god pa sam tim vise zadovoljna. Ipak ja nastavljam s treninzima naravnom jer jednostavno ne mogu trenirat preko tjedna po brdima eventualno ubacit tu i tamo neki trening.
Moji su se klinci isto juce iskupali u Tuheljskim s muzem a rastopila sam se kad sam dosla domq a na vratila krasan crtez s rijecima Dobrodosla mama!
Otvorim vrata crveni baloni u hodnku zaljepljeni na zidu i na djecjoj stolici u casi za vino soki i ukrasna vrecica s poklonom za meme-njihovim likovnim uratcima.
Pobjeze:
napravili lepeze i sl. I jos mi kaze muz da su samoinicijativno oprali podove u stanu da bude uredno i cisto zlata moja :heart:
mogao bi se muz na njih ugledat :-)
Ah da skulirana i meni se cini nekad da mi dan traje 40h sta sve u njega stane :lol: danas sam ko prebijena umorna od traila i menge idemo rucat pa cemo vidjet kud sta i kako.
bravo za sve vrijednice i bravoooo flopice za broncu i zlato od kceri!!!
Summer uzivaj, bucni se i za nas! Dobru rođendansku zabavu vam zelim!
kjb, dobar provod i vama!
Lili, cestitke na trailu, bravo!!! A za djecu ne znam sto bih rekla, to mi zvuci kao kad sam slusala price o bebama koje same zaspu, ja takvu jos nisam imala :lol:
Dobro, nisu ni moji najgori, recimo jutros su me fino pustili da mm i ja istrcimo 17 km, pejs oko 6, a oni su spavali. Doduse, krenuli smo prije 6:30!
J-la loool na Jadranka!!!!
Eno mi crumble od sljiva u pecici, flopi :mljac:
Cestitke i tebi i tvojoj curi, super ste! To si oko 5:15 trcala na 3 km?
Ivana s jos jednom.izvrsno za duzinu i pejs svaka ti cast!
Cuj ja i danas moram uz svog Franka leci da bi zaspao tako da.. :-)
Ajme obecali im zoo a ja bi danas samo lezala jer me smlavi ova menga al bome osjecam i noge, sve me strah sta ce bit sutra 2.dan nakon..ajmee...bit ce mi upaljen cijwli donji dio tijela mogu vjezbat core i nema sanse da idem bajkom sutra na posao jer ce kvadri vristat :-)
aaaaa.... i ja bi.....:jealous:
Lili75 bravo za utrku i odličan vikend i dječicu!
sad vidim za ZOO, ako niste još krenuli niti nemojte...danas je Čarobni dan u Maksiću, ZOO je besplatan, ali se moralo ranije prijaviti mailom...
tako da mislim da nećete uspjeti ući...
flopi bravo za trk i mladunče!
Flopi cestitam i ovdje na medaljama :sp:
Prijavljujem jutrosnjih 6,07km pace 6,18.
Krenula u pol 11 kad sam uspjela klince odvest teti na cuvanje. Krepala sam od vrucine. Mislila sam da ce me glava rasturat cijeli dan, pa sam popila litru vode odmah kad sam doma dosla i cugnula gutljaj djecjeg sirupa neofena :lool:
hvala cure :-*
flopi :klap: bravo, bravo!
summer, jooooj, zavidim!!
rahela svaka čast! ja sam krepala samo što sam dijete odvela na rođendan...a kamoli da bi trčala!
Boxice,
thanx za info , nismo otisli jer smo u medjuvremenu promijenili planove. Kvadre osjecam vec sad namazala sam se nekom himalajskom kremom.Sutra ne znam kako cu prezivit jer dzaba sto sam se ja pazila kad je bila strasna nizbrdica i ja bome ne uzivam u ovim upalama ko neke od vas :mrgreen:
Ugodan vikend svima!
Da sam barem ranije znala za ovaj caroban dan :lool:
Majko moja, koja guzva. Ali barem smo vidjeli jednu bebu lavica.
Od prijavka: rolanje oko jaruna s velikom, malo malo girje. I pizza.
Vratili se u mrak, ali i bilo nam je mrak. Čatež poluprazan, spustila sam se sigurno 20 puta niz onaj veliki tobogan. To bi se morao računati kao kardio. Jedino sam opet pocrvenila, ubije odsjaj od one tople vode, duplo grije:lol:
Ivana s , bravo za dužinu i pejs oko šest, rasturate....
Ja ne znam da ću moći tako brzo trčati PM, milsim da ću ciljati 6.15
Rahela bravo, vjerujem da ti je bilo vruće.
Cure koje ste zaglavile u Maksimiru, :love2:. Ja sam ovaj put bila informirana, ali zaboravila podijelit.
Anci, bravo za rolanje. I girju. I pizzu.
Lili, foam roller?
Kjb ne znam kako nisam prije skuzila da idete u Catez, super da nije bila guzva i za uzivanciju. Nemam foam roller al ako me sutra skroz sastavi (sto je ocekivano) morat cu na masazu. Nisam naviknuta na upale :razmazenka:
Vidis bas bi mi toplice pasale i neki zgodan maser poslije :mrgreen:
ugodan pocetak tjedna svima zelim!
ja bi masera i bez toplica :kriza: :aparatic:
bome, produktivan dan
plaza, glasanje, rucak, ciscenje i spremanje, gosti, raspremanje, i sad gymnastics strength 2
sad me ceka kupanje podmlatka i onda ili posao ili serija
mislim da znam na cijoj su strani sanse
izmorio me ovaj trening, a i iscijedio
Nema me dan i pol i imam kaj vidjeti :-)
Ginger, nek je sretno slijedecih mjeseci :heart: a onda ima da nazdravljamo sa onim silnim cugama koje si nabrojala :-D
Grlim te, draga!!!!