Mury prvotno napisa
Dragi moji moja agonija još nije gotova. Ne znam gdje pitati, pa evo možda netkonešto zna.Ovakvo je stanje bilo:
16dnt beta 220,
18dnt beta 374,
22 dnt beta1518...
prvi uzv sa 5+4 0 gv 4,9 mm sa ŽV
Drugi uzv sa 6+4 GV iste veličine(4,9mm) sa ŽV i dalje bez odjeka za plod P
reporučeno odmah stati sa terapijom ( Fragmin 5000 IU i utrogestani 3x2).
23.04. odlazim u bolnicu sa uputnicom za kiretažu, ali mi prvo naprave opet UZV, kad ono na UZV GV 5,4mm, EO 2,4 m, ali i dalje bez otkucaja. Naruče me opet danas, i da jučer betu napravim.
Jučer beta 37 dnt = 12.938. Danas na UZV GV narasla na 12,2mmx5,7mm, EO na 3,3 mm, ali i dalje bez odjeka za plod.
U ponedjeljak mi preporučeno da nastavim sa utrogestanima, za fragmin mi nitko ništa nije znao reći. Dakle, od subote do pon. sam bila bez ikakve terapije, u pon. pred večer krećem opet sa utrogestanima, i piknem si na svoju ruku jedan fragmin.Do danas sam bila na utrićima 3x2, ali fragmin si više nisam usudila pikati...ali evo sad sam ga opet piknula, jer što ako imam šanse za srčeko, a ja mu ubijam tu šansu ne koristeći fragmin???
Što mislite ima li nade??? Hoće li mojoj mrvici naštetiti prekidanje pa uvođenje terapije, luda sam, ne znam koga od dr. pitati. Dr. Alebić koji mi je radioIVF mi odmah u sub. rekao da prestanem sa svim, posebno s fragminom, jer valjda mogu iskrvariti na kiretaži...ali ja sam od danas ipak opet uvela fragmin, i jedan u ponedjeljak piknula, kako bih mrvici dala poleta :zaljubljen: