, :lol: :*Citiraj:
Kaae prvotno napisa
Printable View
, :lol: :*Citiraj:
Kaae prvotno napisa
:love:Citiraj:
Svimbalo prvotno napisa
Citiraj:
aleksandra70vanja prvotno napisa
Eh, da ste jedine - niste!
Ovo s nogama odnosi se i na mene... a ima jos toga!
Meni je svojevremeno na sistematskom rekao doktor da imam mali kapacitet pluca... Pitam ja njega kaj to znaci, a on veli: "Mhm, nisam to htio bas tako reci, ali kad vec pitate - da imate 10 kg manje sve bi bilo u redu!" ;)
Sve svoje kile moji su vlastiti zubi natukli, mukotrpnim radom! :mrgreen:
Volim fino papati! :mljac:
Jel da pustim mobitel da ti salje jos slika? :lol:Citiraj:
Idealna terapija. Smijehom. Pali kad ste ruzni, stari i debeli, a vjerojatno i inace.
Jedino mislim da zbunjuje protivnika. Mislim, primaoca.
Jel da pustim mobitel da ti salje jos slika? :lol:Citiraj:
Idealna terapija. Smijehom. Pali kad ste ruzni, stari i debeli, a vjerojatno i inace.
Jedino mislim da zbunjuje protivnika. Mislim, primaoca.
:lol: :lol: e cure, prejake ste mi. Idem svama gdje god treba, znam da ćemo se dobro nasmijati.
Jedna curica je htjela da ju pohvalim, valjda, zbog toga što je pristala pojesti zelje kod mene, umjesto slatkiša:
Jesi ti uvijek jela slatkiše, a nisi blitvu, je li tako teta Linolina? :lol:
(naravno, na debljinu je mislila)
baš sam te se sjetila. moja doktorica se danas izrazila saCitiraj:
Kaae prvotno napisa
"vaša tjelesna konstitucija vam ne ide u korist"
ha, šta znači biti diplomata :lol: :lol: 8)
Krenem danas u setnju i naletim na susjedu i tu pocne..
" Bok, opaaa kak si popunila...bas si mi okrugla..blabla...ajde nisam ja bar jedina u zgradi koja je dobro popunjena...."
i rastanemo se ja velim idem se prosetat dalje a ona ce (valjda od sokantnog pogleda na moju guzu)
" uh da bas si se zdebljala"
Znam da nasilja nista ne rjesava, ali ljudi.... :x :x
Mene je nova burazova cura počastila komplimentom. Kao bole me ledja pa moram vjezbati pa veli njoj buraz pa draga trebala bi i ti vidiš kak Sanju ledja bole - a ona veli PA NISAM JA TAK STARA!!!
Mislim, mlađa je tri godine i ružna ko noć :x
Ja sam si dosta pomogla kad sam jednostavo sa M prešla na L velićinu. U njoj nisam bila tak debela. Ali onda sam rodila i sad imam 5 kila manje nego prije pa izgledam ko beskućnik u toj obleki... I desni kapak mi je počeo visit... :?
I ja ovo imam genetski - na mamu.Citiraj:
sanja77 prvotno napisa
Bas bi htjela da je kapak podignut onak da mi otvori oci..ali eto sta je tu je.. :/
Mislila sam možda ići na uvijanje trepavica pa se ne bi toliko primijetilo... najviše visi kad sam umorna - što je stalno.
Tak me stegnulo oko srca kad sam vidla da spominjete Jabuku, ko da je bilo prije sto godina...
Hahaha. Kvragu. Morat cu promijeniti doktoricu.Citiraj:
ivy prvotno napisa
vidim da su se neke od vas prijavile za volontiranje na Rasprodaji :D
a ja sad pozivam i ostatak ekipe, pa da izvedete svoje godine, kile i "ružnoću" na megdan.
tamo vam garantirano gubitak kalorija, ali i jako dobru zabavu.
ma kakva Jabuka, Rasprodaja je zakon!
Apri za PR svega! :lol: :*
eto ima jedna dobra stvar u tome: kad god gledam svoje fotke od prije 10-15-20 godina, ne mogu vjerovati da sam to bila ja: tanašna, duge guste kose, bez ijedne borice, porculanskog tena... sad je sve obrnuto al zato su tu druge kvalitete koje ne bih mijenjala za ovo prvo, no way :nope:
dobro, ovo i ja potpisujem :roll:Citiraj:
Tak me stegnulo oko srca kad sam vidla da spominjete Jabuku, ko da je bilo prije sto godina...
baš mi priča frednica kako je gledala naše slike s faxa, mi koji smo se stalno bunili da smo debeli, veli, bili smo ne mršavi, nego kost i koža...eto ti načina gledanja na stvari :/
nego, sigurno ima vas koji ste odlučili na Uskrsa na strogu dijetu (prijavljujem se). kako se nosite sa količinom čokoladnih zečeva svuda oko vas? mi smo ih dobili na tone, jaja i ne računam - djeca su tražila jaja po vrtu, a mi mame smo ih tako dobro sakrile da se dam kladiti da ću sad kad krenem pljeviti vrt svako malo pronalaziti koje :mrgreen:
Nema djece, nema ni zacova? :lol:
Zecova.
Super to meni ide na ovom malom cudu... jednom cu naucit tipkat.
Zečeva? :mrgreen:Citiraj:
Kaae prvotno napisa
Ivy, vidim da te zečevi proganjaju... na 2 topika!!! I baš sam se nasmijala! :lol: Pošalji ih meni, ja ću ih rado likvidirati...
ih, di si mi ti! 8)Citiraj:
Maslačkica prvotno napisa
do tebe bi se zečevi pretvorili u kornjače :mrgreen:
ivy, ja sam upravo otvorila ormar s kavom, a pored njega gomila bijesnih, čokoladnih zečeva i uskršnjih jaja spremnih na napad :(
užas, napast će me kad se neću nadat, kad ću bit nespremna i to.
a što se fotki tiče, moja frendica je neki dan poslala slike naše od prije deset godina, kad sam ja stalno trubila da sam debela. sad se ne mogu prestat gledat, te tanke rukice i vrat, tanke noge, predivna kosa, šminka, frizura :(
a ovo je netko pametniji od mene rekao
enjoy the power and the beauty of your youth...
Moji klinci više ne trzaju na zecove... ni na čokoladna jaja. Previše je toga... Još ima u špajzi i poneki djed Mraz...nisu ih sve likvidirali (a nisam ih ni ja, nekim čudom). TO smatram svojim velikim uspjehom. :D
:roll: da li je netko spomenuo zečeve... Dakle, nakon djeda božičnjaka, ove godine su platili zečeki - ostadoše bez ušiju. Dijete ima ovaj rad :shock: , a ja ju gledam i velim: "Dušo, to su uskršnji peseki". Prihvatila je, još uvijek imaju glave, tak da... Inače, kako vi? Ja 3 kg deblja i dogovaram se sa frendicom za rolanje. :mrgreen:
:lol: za pesekeCitiraj:
elin prvotno napisa
i :lol: za bijesne zečeve
ružni, debeli i stari opet jašu?
Ima li to neke veze s vjerskim blagdanima? I prva sezona je kernula u postblagdanskom periodu, zar ne? :)
RUŽNI, DEBELI, STARI.... prva asocijacija = NEZADOVOLJSTVO.... Čovjek je ono što misli!!!!! :love:Citiraj:
pomikaki prvotno napisa
:lol: :lol:Citiraj:
pomikaki prvotno napisa
Ako budu ČOKOLADNE kornjače prihvaćam!!!! :mrgreen:Citiraj:
ih, di si mi ti!
do tebe bi se zečevi pretvorili u kornjače
he he, i ja sam ponosno gledala danas ujutro nepojedenu zavidnu čokoladnu kolekciju: bubamara, jajčeka svih oblika i boja, čak i industrijska pinca iz Italije ostala neotvorena. Doduše, trudna sam pa teško jedem (nemam tek), ne znam bi li se bubamarice održale da nije tako...
samo da prijavim trcanje :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
pocela sam se fino zgutavat u struku i stomaku (sto nikad, a i smrasala sam jako brzo nakon trudnoca :/ ), pa sam se bacila na nocno trcanje :D .
nemam kondiciju i na sve to lici, osim na trcanje, ali se ne dam. :D
pretrcim nekih 50 m i onda hodam 100 m :lol:
a mene zeza tjestenina i kruh. ja sam tipicna Bosanka koja obozava kruh, sve vrste peciva, a o pitama da ne govorim :lol: :lol: :lol:
i to me je preko zime zgutilo :lol:
i nisam otisla na dijetu, ali sam malo reducirala ishranu. nisam izbacila tjesteninu (uzmi mi sve, pite mi ne diraj :lol: : ), ali sam, smanjila :mrgreen:
ma neeee, otkud ti ta ideja :lol: :lol: 8)Citiraj:
pomikaki prvotno napisa
ja sramotno javljam da sam uspjela pojesti i one čokoladne kukce iz Lidla koje mi je netko (više ne znam tko) kupio i koji su mi se na pogled gadili (ono žohari i slične lijep stvarčice). 8)Citiraj:
:lol: :lol: pa kak nemaš kondicije, za paraolimpijske si prvak :lol:Citiraj:
snorki prvotno napisa
Inače, rolanje otpalo, ja i frendica tamanili kolače. Još 1 kg samo jučer. Ah, k vragu, kad pojedem francusku ( :oops: to je bilo jučer), šunkicu, kolače i pogače svečano obečavam da ću vježbati ili gladovati - još ću vidjeti kaj mi je lakše, ali pretpostavljam da će to biti gladovanje.
Elin, nisi li mi ti rekla kako kad tebi neko kaže da si se udebljala da ti djeluje kao poticaj?
...a ja ti skrušeno objašnjavala kako na mene djeluje kao vitamin B i onda samo tamanim hranu od tuge što mi je neko to rekao?
:lol:
pa zar nije poticaj - evo spremam se na gladovanje. Ali neću, prije toga, pustiti valjda svu tu hranu da mi propadne 8)Citiraj:
I tako ja danas prckam nesto po kuhinji. Netko zvoni, otvorim i vidim tetu cistilicu. Neku novu. (Napomena: moj 26.5-godisnji buduci muz i njegov 25-godisnji frend su ovdje pa trenutno obitavamo u iznajmljenom stanu uz koji ide teta cistilica). Teta se zacudi jer pricam hrvatski - rekli su joj da su u stanu Amerikanci. Kazem joj da sam iz Zagreba.
Cisti li ga ona, cisti. Moja malenkost i dalje prcka po kuhinji.
Upada teta u kuhinju i kaze:
"Vi, onda, cuvate ovo dvoje djece?"
......
?!??!?!?!?!???!?!?!
Ovaj mladji izgleda starije od mene, je*emu. Nisam znala jel da je ubijem ili da umrem od smijeha. Mislim (tjesim se?) da teti trebaju naocale? Jesam slonica po obujmu, ali godine mi nitko, ama bas nitko, nije dodao. Nikad. A i ovaj moj pizdi jerbo mu obicno ne govore da je dijete.
Aaaaaaaaaaaaaa.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Citiraj:
Kaae prvotno napisa
Ma joj, znaju ljudi nekad bubnuti. Garant je mislila da su Ameri oni, a ti im teta čuvalica, jer ipak imaju i tetu čistilicu! :)
kaae, razvalih se :lol: :lol:
Da se i ja pridružim jadikovkama..
I ja sam za vikend imala iščuđavanja i to od 2 starije osobe u istom danu, koje me doduše nisu vidjele kojih 10 godina još od kad sam imala 56 kilca...
Znam da sam se ove zime dosta udebljala, ipak nisam baš mislila da sam tako teška kategorija, sad imam 67-68 kila na 173 cm... Ali su me komentari stvarno ukomili, ono doslovce kako si se tako udebljalaaaa :( pa još iščuđavanje...
Jedino da se tješim jer ta baka ima 9 banki, a i deda ima preko 70, pa je možda vrijeme za optičara...
:lol:
Ne ide mi danas.. ne ide.
Stojim na tramvajskoj stanici i pridje mi neka teta s dva dalmatinera. Pita me da joj procitam nesto iz izloga jer sama ne vidi. Jedan od pasa krene grickati moju platnenu vrecicu, a na to cu ja njemu: "Heeej, jel ti to pokusavas doci do sira?!"
..a teta me odmjeri od glave do pete i kaze: "Pa cestitam! Sin, prekrasno."
:cry: