alt gr+znakić lijevo di je broj 1, aj curice da ne ispadne da nas vrijeme gazi i da smo zastarjele:lol:
Printable View
Mimek na mojoj tipkovnici to ide ovako: istovremeni pritisak dviju tipki: broja 1 uz desni AltGr ( kao kad u slanju maila utipkavaš @ samo umjesto tog znaka stisneš jedinicu)!
Ja sam si označila opciju slanja obavijesti o postovima putem maila i dobila sam obavijest koja uključuje cijeli slijedeće ispisan post - u ovom slučaju Aurorin, uz info kako ima još postova i neka kliknem na link da pročitam ostale postove. Meni to zapravo nije potrebno, već bih htjela da me obavještavaju o pristiglim privatnim porukama a ne postovima, a takvu opciju nigdje ne uočavam. Poslala sam samoj sebi, dragoj meni jedan pp:!: da probam kako to funkcionira i nisam dobila mail o pp-u. Dakle ako to netko prokljuvi kako se radi, neka me prosvijetli, pliiz!:ups:
Gričanka, tamo gdje si uključila opciju za onavijest o postovima je i obavijest o pp-ima (malo niže, msilim). Meni ne šljaka.
Tj., postavke - uredi opcije i onda ti, među ostalim, piše ovo:
Primaj e-mail obavijesti o dolasku novih osobnih poruka. Forum vam može poslati e-mail, da vas obavijesti kad ste od nekoga dobili privatnu poruku.
Hvala Vikki, idem probati!
tvoje obavijesti-My settings-Forum-uredi opcije-primaj e-mail obavijesti
jesi to tu vikki označila? ja i tako češće kliknem rodu nego taj mail pa me to ne dira...
Mare, meni funkcionira, a napravila sam ovo što je Vikki rekla da treba:
Citiraj:
Tj., postavke - uredi opcije i onda ti, među ostalim, piše ovo:
Primaj e-mail obavijesti o dolasku novih osobnih poruka. Forum vam može poslati e-mail, da vas obavijesti kad ste od nekoga dobili privatnu poruku.
A što se tiče širine posta, on je širok čim ga pošaljem, a već prilikom slijedećeg pregleda je sužen, pa onda sutradan opet proširen. Mislim da je riječ o parametrima veličine stranice, a nije stvar u našem načinu pisanja.
Da, i meni se više sviđa ova boja.. smiruje:mrgreen:
Koke drage, laku noćicu :bye:
Jutreko. Jutros su mi smajlići poludjeli, složili se okomito i ne mogu do ostatka društva. Snađoh se pa preporučam ako nekome brzo zatreba, radim copy paste smajlića iz vaših postova :mrgreen:
i tebi tiki jutreko, i ostalima, dakle, čini mi se da se tekst raširi ako kliknem nakon što pošaljem opciju uredi, a otkrila sam u my settings da se mogu unijeti kontakti za pp iako mi taj put ne djeluje kraći.
a sad je tekst odmah bio duži, valjda ćemo i te misterije riješiti, zadovoljna sam sad i s opcijama u porukama.
Sto je ovo Klub Q10 ili obavijesti administratora :lol:
Ja mislila da zalutala :aparatic:
Aurora, bravo za mjehurice :klap:
A ja sutra popodne put Maribora na prvi UZV :-D
Taca, Mare, vikki, Shanti, gricanka, tiki_a, Mimek, Kata i sve ostale drage koke - saljem vam grande hug :love:
Tikica69, s nestrpljenjem iscekujem raport iz Mb. Nadam se da ce nam objema donijeti srecu. Sretno.
Sretno, tikice!
Ja i dalje ne primam obavijesti na mail (:, a i smajlići su mi okomiti, do dna stranice, kao i tiki
stvarno vibrica na gornjoj lijevoj tipki :klap:
ja ćorava :oops:
cure sretno sutra ~~~~~~~~~
Sretno Tikiceee!
Tikica, sretnoooooo danas!!!!!!
Taca, i ja sam pila Diane 5 godina (nisam imala ama baš nikakvih neugodnih pojava zbog njih) - i da, točno je, dok si ih uzimala nisi trošila ovarijsku rezervu, odnosno, nisi imala ovulaciju. Da ne bi bilo sumnje, pitala ja dr.T. jel tome tako i potvrdio je.
A inače, što se tiče vibri: na kompu s posla je tamo gdje ste rekle: AltGr i 1, ali na laptopu doma nemam pojma di je, nigdje nije nacrtana. Ali zato ću doma iskoristit Mimekinu domišljatost s copy-paste.
:-) Gričanka, riješi se te ciste laparoskopski i pokušaj nakon toga - ako ne zbog sebe, onda zbog nas :-) Imala sam i ja paraovarijsku cistu, stajala je nekoliko godina - riješila sam je se u 6.mj.laparoskopski kad sam imala vanmateričnu pa su usput i nju makli 8-)
tikica, sretno
tiki, sretno
Aurora, danas opet UZV?
Svratih da vam posaljem veliki pozdrav :bye:
Sretno drage moje!
:love:
Sretno svima!
Tikice, ~~~~ smajlić srce.
Gričanka - smajlić koji grli (dok ne svladam smajliće, ide opisno :)).
Hvala vam cure....evo idem srediti svoju kokicu za doktora :aparatic: pa vam navecer javim sto ima :bye:
Evo me konačno tu kod vas .Nova sam na ovom topiću..... pridružujem vam se...i puno vas sve pozdravljam!
:klap:venera, dobro nam stigla tu, u kojoj ste fazi? nije pristojno pitati za godine, al tu smo negdje, jel da
Evo me s uzv. Mislila sam da ću dobit danas ili sutra štopericu, ali u srijedu opet uzv i najvjerojatnije navečer štoperica, u petak punkcija. Stanje: desno 4 folikula od 13 do 16mm, lijevo 2 sitna (10 mm) u koje ne polažemo nade. Endo iznosi fenomenalnih 8 mm, dr.jako zadovoljan. I pitala sam ga, prije 3 dana je bio 3 mm. U subotu sam jela ciklu, ne znam je li zbog toga :-)