hvala svima
Printable View
hvala svima
M arta :love2: pričekaj još koji dan i vibram svom snagom da se ipak jako ugodno iznenadiš.
Ma Sela nisi pukla, i ja doživljavam Prag kao drugi dom. Kad god je o Pragu riječ ili o Češkoj, obraćam posebnu pozornost i moram čuti i važno mi je :-)
A ispadanje kose... nismo jedine... sve moje frendice se žale u ovo doba. Eh, linjamo se :mrgreen:
Joj Sela,sada sam se nasmijala.
Prije bi kada bi vidjele Čeke na moru bili su mi smješni i nekako odbojni sa onim svojim košarama hrane i kada bi naručili samo mineralnu,a tek aute kakve su vozili,ali eto sada sam promjenila mišljenje jer prestigli su oni nas po svemu standard mi je veći sada smo mi jadni naspram njih,vidiš kakve samo stručnjake od dr imaju a da ostalo ne spominjem,tako da nam je Prag naj grad.:-)
m arta možda test nije bio ispravan, vibriram da slijedeći pokaže ono što želiš~~~~~~~~~~~~~~~~
marta,svakako ponovi test molimo se da nije dobro pokazao.
znam kako se osječaš,ali ponovi ga svakako i iznenadi nas sa jednim velikim+ :-)
i meni kosa jako ispadala što od silnih hormona što od štitnjače i na kraju se ošišala na kratko (godinama imala dugu kosu) i svi mi kažu da je bolje a i lakše mi je i manje vruće.
hvala svima još jednom. :zaljubljen:
sad sam se vratila iz skitnje, pa mi lakše prošlo prijepodne. :-)
m arta, pa test si radila 12 dan??? znaš i sama da to ništa ne znači!!!
držim palčeve za pozitivnu betu!!
i za male Pražane u našem Osijeku!
m arta moja prerano je napravljen test... Držim fige da nas druga crta uskoro obraduje... Mislim na tebe i dalje... Pusa
zlatta :heart:
kriistiina :heart::heart:
nisam mogla do kompa do sada, al i danas nema druge crte na testu, javim se sutra.
Ja svoju crticu čekam već dvaest let, i kada se pošašpi na taj štapić, uramiti ću ju
za sva vremena usprkos sanitarnim propisima. Na zidu će plusić da mi visi.
Da ga ceo svet vidi!
Čekam crticu i čekam da mi se javi Pronatal.
Puknuti ću, otići na Vrhovec, zgrabiti onu iglu iz 2000-ete,
koja je bila skupa ko sam vrag, i uletjeti na kliniku ko Bates u stilu:
"I need an egg!!!!!! Odma!"
Mislim da bi bilo korisno da naša draga moderatorica zalijepi ove upute za plaćanje liječenja doniranim spolnim stanicam u inozemstvu na prvu stranicu ove teme.
simicv, i ja ću uokvirivat:-)
bohinj, koliko još brojite?
m arta, kako je?
bubana, ima li kod vas kakvih novosti, jeste se oporavili?
Koliko nam uskoro rodilje još broje?
Sretno putnicima!
Kada razmišljam o djeci, zaboravljam na svoju dijagnozu.
Kada krećem u postupak, krećem u borbu sa bolešću. Ja svoje stanje nazivam bolešću.
Plusić bi mi značio da sam bolest pobijedila
Mare, mislim da ti je pun inbox!
Dobrojutro Cehinjice i Cesi sto ima?Ima li kakvih lijepih novosti?
Kud nam je nestala Bubzi?
Samo jedna mala digresijica na ono sto je Pragodgovorila Taliji-uz skinut formular sa weba HZZO ne treba jos napisana molba za ljecenje u ino
jer je taj zahtjev ujedno i molba.Molba se trebala pisati do prije godinu dana,sad vise ne treba.
Olea sretno danas sa zahtjevom!!!!:-)
pozz
Sela,
jučer ja zvala petrovu i nisam nikoga mogla dobiti.jutros me zvZuala sestra da me ispita sve jer iako sam joj ostavila sve papire nije joj bilo jasno.
Kada sam joj rekla da prvo trebam zahtjev pa kada dobijem rješenje onda dižem ljekove rekla je da će prenet dr Vrčiću i da će mi javiti kada da dođem po zahtjev.
Zovem od 12 sati i nitko mi se ne javlja probat ću ujutro tako da ništa ne znam kada ću ići po zahtjev.
Rijesit ce se to Olea-vidis da su te zvali kao sto su rekli.Vrcic je valjda trebao tocne podatke sto ti treba,cudo bi bilo da bez tebe ispune zahtjev..
bar mislim.Sad kad to rijesis(u zahtjevu naravno navedes da trebas inseminaciju AID),u napomene nek ti napise dr ili ti sama napisi pozurno pismo uz zahtjev
u smislu da je vec u prethodnom rijesenju br taj i taj odluceno da ti treba inseminacija.To bi mozda pomoglo da jamstveno pismo prije dodje.
pozz
Draga m arta, možda si ipak malo prerano radila taj test. Nadam se, da će još biti sve dobro.
Mare41, mi imamo još 10 dana do testa. Pa koliko ja sebe znam, ja ću zaista pričekati i tada ići na krvni, pa što bilo bilo. Iako dr Lazarovska s tim datumima za test ide dosta na sigurno. Vjerujem, da bi test mogao i prije nešto pokazati.
Svim čekalicama želim najbolji mogući rezultat.
Jel netko raspoložen za popiti pivicu u Pragu negdje između 13. i 20.08.??!! :mrgreen:
Rikikiki ja ti se najvjerovatnije necu pridruziti na pivici,ali evo za one koji ce ovo vruce ljeto u Prag,dobra ideja kako rashladiti tijelo u slobodno
vrijeme..www.aquapalace.cz/pricelist-water-world:yes:
Rikikiki,
mislim da ćemo se mimoići za koji dan u Pragu, planiram iza 20.8. ići ali ako se što promijeni,rado bih na kavu.Mi smo tada u Pronatalu pa ako bilo tko bude tada u pragu nek se javi za kavicu!Veselim se unaprijed!
Simicv jesi ti uspjela dobiti dr Mardesica?
i ja sam iza 20-tog u Pragu pa ako se nađemo tamo u isto vrijeme, vrlo rado
m arta draga ponovi test i bit će +, držimo fige
Cure moje zovem petrovu već dva dana i nitko mi se ne javlja,nije moguće da su svi na godišnjem?
i danas je test negativan.......
trebam pomoć, imam estrofena još do sutra ujutro, a u ponedjeljak idem vaditi betu.
ne znam kako sam se preračunala i nisam skužila da neću imati dovoljno bar do ponedjeljka, jel ima netko tko je blizu Osijeka il šta da radim???????
uf, baš sam smotana ovih dana........
m arta, ne znam da li ti neko stigne poslati busom? ja bi, al već sam jednom nogom na putu, al zašto ne odeš u (privatnu) ljekarnu tražiti, s isprintanim mailom od dr L? Al nadam se da će ti se neko ipak javit i poslati (zar nije ivica-k imala progynovu, to je isto)?
m arta, ako ne uspiješ u ljekarni namolit da ti daju na osnovu maila bez recepta do ponedjeljka, a obećaš im donijet recept u ponedjeljak, onda teoretski možeš rasporedit današnju dozu od 6 mg na danas i sutra, danas dvije tablete, a sutra 1, ipak je to smao estrogen za endometrij, puno je važniji progesteron.
mare, hvala na savjetima, i ja sam smislila podjeliti danas i sutra na dvije umjesto tri dnevno, pa ću imati, a u ponedjeljak idem ujutro vadit krv, pa mi ni ne treba. kad sam smotana, uopće nisam razmišljala.
snašla sam se, zlatta će mi dati. :-)
Meni se nitko iz Praga nije javio. Malo me utješio post u kojem kažu da čekaš red u klinici.
Dobrojutro curke!!
Simicv molim te pojasni,cini mi se da si napisala da je garantno pismo poslano Pronatalu a oni ti se vec vise od mjesec dana ne javlaju?????
Kad ti istice rok za izvrsenje rijesenja?
Gdje je Djurdja?Jel je vec u Pragu?Pogubila se ja.Molim refreshment.puse
Oni su se javili kada je zaprimljeno garantno pismo i odgovorili da će se javiti kada budu nešto
konkretno imali.
Meni izvršenje rješenja ističe krajem srpnja.
Do sada mi je komunikacija sa Pronatalom bila super, a sada se ponašaju čudno.
Da li su razlog godišnji ili velike gužve, ne znam.
cure da li je za kupovinu lijekova dovoljno da donesem sa sobom onaj papir na kojem mi je ispisan protokol iz PFC-a? Mislim, lijepo je potpisan i pečatiran, a ja ipak to plaćam iz džepa pa da li je to dovoljno?
venddy, to bi moralo biti dovoljno
pitanjce?! gdje ste rezervirali smještaj svi koji idete krajem kolovoza/početkom rujna...može link
ja za sada još ništa nisam rezervirala, prije 15 dana smo bili u hotelu Park, jako blizu klinike http://www.parkhotel-praha.cz/cs/, za nas dvoje soba s doručkom 50 EUR po danu. Auto nismo imali jer smo stigli avionom, ali znam da se parking plaća. Ne znam ni sama da li da opet kažem Mirni da nam tamo rezervira ili da pokušam naći nešto jeftinije. Ovaj put ćemo biti najmanje 6 dana pa ću malo ovih dana istražiti. Ako tko ima prijedlog neka nam javi.
Drage moje, samo da vas obavjestim da je nalaz bete danas na 18 dnt negativan
M arta :-( :love2:
Venndy preporučam hotel u kojemu smo mi bili - 7 dana 230€ + garaža 6€/dan (ali može se parkirati i spred hotela - besplatno i sigurno). Hotel nije u centru, ali direktnom tram linijom je do PFC-a 15 min, a do Karlovog mosta 20 min (ne sjećam se više brojeva tramvaja). Mi smo bookirali preko booking.com - bolja cijena nego direktno u hotelu. HOtel je super - miran, uredan, doručak svaki dan malo drugačiji, restoran u sklopu hotela ima dobar menu i povoljne cijene (i lijepu terasu), a osim čeških specijaliteta imaju i paste, salate ... (kad vam dojade svinjetina i knedličke na milijun načina :-)). http://www.booking.com/hotel/cz/avio...4a72212a9816b0 ili http://www.hotelavion.cz/en/.
marta :love2: