medeni...jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee..juhuuuuuuu
Printable View
medeni...jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee..juhuuuuuuu
medeni čestitam:-D:-D:-D
medeni,čestitam:-D:-D:-D:-D
Medeni, cestitam! :-)
Medeni, tooooo smo čekali:) Čestitam!!!!!!
meni temperatura i nije nešto velika kao nekima od vas...jedva dostigne 37..inače je ispod cijelo vrijeme od transfera...imam valunge..to je jedino i strašno mi je vruće, ali nemam temperaturu preko 37...jel to loše?jel imao ko slično?
zaboravih reci da je pazušno mjerena....(znam da je u ustima mrvicu veća)
Mirna26 meni je temp. bila izmedu 35.4 i 35.7 cak nije ni presla 36.
Sto se tice simptoma ja ih bas nisam imala.
hm..meni je jučer recimo 6dnt bila 37...sinoć i danas 36,2 (7 i 8dnt) jel to mensis na pomolu?
krivo govorim,sorry:
ovako: 6dnt oko12h 37
7dnt navečer oko 21h 36,3
danas 8dnt 09:30 36,7
ma ja sam vec ovaj postupak otpisala..nemam šanse sa jednim ET..takav imam osjećaj..čekam vješticu i to će i najvjerojatnije biti tako.danas je 8dnt..brljanje bi trebalo početi preksutra navečer,dakle 10dnt.betu vadim u pon da se uvjerim i da ne moram ove pišljive utrogestane više stavljat jer me od njih maternica rastura. javim vam ako sam imala pravo!
sretno drugima!!:-(
meni danas 1dnt 4 dan-2cc i 1 4-stanični...sad-znam da uglavnom sve mirujete i kaj to podrazumijeva, zanima me ima li koja od vas da je radila odmah nakon ET-a, budući da ja na žalost MORAM radi posla:-(
pa sad šta bude...i da, budući da sam po 1. put dobila brevactide zanima me kad najranije mogu vaditi betu (u otpusnom piše 12 dan, a ja do sada radila 10-i dan nakon ET-a 5. dan i bilo pozitivno!)?:-o
mirna kakav je to pesimizam! zašto ti ne bi uspjelo s jednim? lijepo se smiri,ne mjeri temperetutu ni ništa,nikakve simptome nego lijepo stavljaj utriće i čekaj dan za vadit betu i nadam se da ćeš bit u krivu i da će te beta iznenadit :-)
a joj moja kiki....tako mi se plače...evo i sad mi se plače dok čitam tvoj post..uf...za popiz.....ne znam od kud tolika navala pesimizma.bit ce da me pucaju utrići i to gadno.razočarana sam sa prethodna dva puta sa idealnim embrijima,tako da mislim da ce i sada biti tako..sve nešto idealno,a onda razočaranje...hvala ti što me dižeš,to mi puno znači...
mala bu...ja sam išla odmah radit drugi dan.ali posao mi je sjedenje i nije stresan.a prvi dan sam malo ležala i to ne previše..samo par sati....odmah sam se išla šetat,a koliko sam čitala naše trudnice sa foruma,puno njih je baš u dobitnom ciklusu išlo šetati već prvi dan i radile su uobičajene stvari.samo nema keksa,nema maratona,nošenja 20kg vrećica i slično.nemoj se samo zacementirat za krevet jer ti uterus onda nije dovoljno prokrvljen.zaista mi nije jasno zašto dr-i preporučuju mirovanje...oni svi kažu mirovanje,a onda krenu nabrajat..nema keksa i sve ovo kaj sam ja rekla...pa to nije mirovanje..to je uobičajeno..hm
a valjda je takav dan :-) ma bit će sve ok,vidjet ćeš.. znam da si se razočarala ali ne smiješ tako mislit,možda ti onda ovo ipak bude treća sreća :-)
meni je ovo 6 put čekanje bete pa sam se valjda već i navikla tako da se ničim ne opterečujem,šta bude bit će ali naravno optimizam i nada su uvijek tu,moraju bit :-)
da.......i svaka ti čast...spremna sam i ja čekat toliko..ali kikica toliko mi se plače da ne smijem više pisat:cry:.......uvijek se kod transfera razveselim, sve teče super i onda me počne pucat paranoja....teško je......danas je takav dan..neću više ništa mjerit..imaš pravo..testovi ne dolaze u obzir...čekam četvrtak navečer ili petak ujutro...tada ću znati više..čekam vještičje kapljice:-x
Mirna znam kako razočaranje boli, ali još nema M pa prema tome nebi falilo malo optimizma....
Ja drugima djelim savjete o optimizmu a meni kugla u grlu a suze u očima. Jučer napravila još 2 testa i oba pozitivna, jutros išla vaditi betu (nalaze još čekam) i poslije za svaki slučaj napravila još jedan test (Prima Stick) i nema ničega. U totalnom sam bedu, izgleda da je opet biokemijska. Jedino što me buni je što nema ni naznake od M , prošli puta sam počela brljaviti uz nisku betu i Utriće.
Mirna ako ti se place izbaci to iz sebe,sve su to normalne emocije. Ja sam brisala prasinu i plakala(kasnije se vidjelo da sam vise plakala nego brisala). Biti ce ti lakse. Ali nemo je okruzivati pesimizmom. Mi smo imali 6 savrsenih blastica i ako je po tome suditi imalo bi 6-oro djecice oko sebe. Ali to nije mjerilo.Ima i jako puno slabijih embrica koji kasnije budu savrsene bebice. Znam da je tesko stalno ne trckarati u wc i gledati da li je vjestica stigla i zato si nađi neku zanimaciju,nesto sto bi te moglo rasteretiti.
Mala bu sto se tice mirovanja ja nisam mirovala,vozila sam se motorom,kopala vrt i normalno sve radila. Kada sam prokrvarila malo sam usporila tempo ali nakon dva dana skoro sve po starom.Ne navodim nikoga da se drzi mog primjera ali to nije nesto sto ce ispasti ako rasiris noge. Mozda ce netko smatrati da je malo neodgovorno,ali cak i nakon prvog uz kada mi je doktorica potvrdila da je trudnoca uredna i da nema tragova hematoma ja sam nastavila dalje uzivati u svakom danu. Ne dizem teske stvari i ne kopam vise ali zivim za trenutak i uzivam u svakom novom danu. A to zelim i vama.
Pravilo je da pravila nema i zato ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za sve
Kia ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da te ipak trocifrena beta iznenadi od :heart: ti želim!!!!
kia, kad će biti nalaz gotov?
mirna26, temperatura se mjeri samo ujutro, prije ustajanja, prije mokrenja, prije išta popiti, termometrom u ustima pod jezikom, najbolje živinim i to punih pet minuta. Dok još mirno ležiš. Samo ta temp može dati točan podatak. Bar su meni tako rekli i tako sam radila, ali prošlo je dosta godina od tada. I želim ti svu sreću!
Cure moja beta je 14 DNT 94,20, nije li to ipak malo premalo ???? Ubit će me živci, u to sam jedino sigurna
a hvala vam curke....dižete mi nadu..kia...joooj...ajde još malo se strpi....jaka si ti....strpimo se zajedno draga..ne mjeri ni ti ništa više...KVRAGU I MJERENJE I TESTIRANJE....:evil:
kia da beta potvrdi te plusiće ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
a kada ti je bio ET i koliko stanica?pa i nije baš tako jako mala
ja bih sve dala da mi je beta takva
Transfer je bio u utorak prije točno 2 tjedna, bili su embriji stari 3 dana i to odmrznuti.
kia, i sama znaš da sad čekamo duplanje i ~~~~~~~
kia ,sad sam vidjela da si već napisala rezultat,neznam mislim da nije premala.mojoj prijat. je na 13dnt bila 90 a sad je sva okrugla :-)
ništa najbolje za dva dana ponovit i onda ćeš sve znat i evo malo~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da se pravilo podupla
Cure puno vam hvala na vibricama i podršci (tu ide srčeko ali mi ne rade smajlići). Javila mi se i dr. koja kaže da je beta OK za ovaj stadij, i da je mogu ponoviti za 2 dana da vidimo kako se dupla. Malo mi je lakše, ali ova igra živaca je koma....
Sretno svima
E Kia,Kia,daaaa,covjek misli da je kraj muci kad jednog dana ugleda plusic na testu,ali koji zez!!Imas plus,pa cekas betu,pa dileme jel je dobra,pa
jel se dupla,pa jel se vidi gv na uzv ,pa jel ce se cuti srceko,pa cekanje na redovne kontrole,uzv,eventualne testove..pa..pa.. dalje mogu nastaviti one
koje su prosle famoznih 12 tjedanja nosenja bebe..
Usprkos svemu tome,nema nista carobnije,uzvisenije,bozanskije od trudnoce!A ti si definitivno miljenica bogova!
e sela sela....što to znači da mi drugi nismo božji miljenici:))..šalim se malo
haha..da da..imaš pravo.....ma nije tako loše čekati..malo živcira ali to se On igra s nama i tjera nas da u životu budemo više strpljene:)
ej..imam novost...temperatura se vratila na 37...e sad ti budi normalan.....pih...:roll:
Hvala vam svima što ste jučer bile uz mene.Ono čekanje nalaza 4 sata je baš ubitačno..
Hvala na podršci i čestitkama!
Sretno svima koji čekaju betu ili bilo što..Imajte snage i vjere.
Sela :kiss: ovaj put mališani ostaju uz svoju mamicu!
mirna sve će biti dobro, vidjeti ćeš!
kia, meni je beta 15 dan bila 220 isto treci dan ,pa prema tvojoj je samo malo veca. bitno je da se prailno dupla ... ja sam nakon dva dana ponovila i bila je 664 ,zazo sacekaj da vidis kako se dupla ...
kia cestitke na beti,ta ne bas "'waaaau'' cifra nista posebno ne govori,kao sto Seka kaze najvaznije je da se pravilno dupla,mada kad se sjetim price od Inesz ni to vise nije pravilo:lol:Ako je bila kasnija implantacija i beta ce biti manja.Ovdje stvarno mozes vidjeti citav dijapazon razlicitih vrijednosti bete 14dnt,sve je to relativno.Jos jednom ti cestitam od:heart: i vibram za pravilno duplanje:klap: