Sybila prvotno napisa
Zulta, sve ovisi o tome sto te muci i koliko si voljna cekati. Za mene je VG bila relativno slucajan odabir (preporuka mog gin i cinjenica da sam tamo operirana prije 8 god), ali nakon istrazivanja, ne bih ju mijenjala. Da, na lijekove se ceka cca 6mj (u prirodnjak mozes odmah), ali meni je tim super, nema "nastimavanja" punkcija na radne dane, nego se radi i nedjeljom ako treba, dobijes anesteziju, i informacije koje trazis. Imala sam lose iskustvo s dr.Tomicem i njegovim pokusajima transfera i stvarno mi nije drag (prezivljavanje mojih embrija je stvarno bilo skoro cudo, ali govori i o sposobnosti biologa i stanju opreme), ali znam da neki idu ciljano njemu, tako da je to samo moje osobno iskustvo. Vodio me dr.Bolanca i s njim sam izuzetno zadovoljna, a sestra je odlicna. Meni je plus sto mogu u istoj bolnici obaviti sve - i endokrinologa i druge pretrage, ja sam u principu tamo stacionirana :-)
U Petrovoj nisam bila i zarekla sam se da u nju u bilo kojoj situaciji nogom necu krociti - tako da je moje vidjenje Petrove stvarno subjektivno. Ono sto vidim na forumu ovdje je da ima dosta nekih propustenih punkcija, sfusanih postupaka od strane doktora - ali napominjem, nisam bila i stvarno ne znam, taj djelic svog misljenja o njima baziram na par procitanih upisa ovdje i na ranijem stavu o samoj bolnici.
Ako imas kakvih dalje pitanja, vici ;-) i na kraju - najbitnije ti je kako se negdje osjecas. Ako ti nije ugodno - odi dalje, nemoj zapeti na jednom mjestu.