Op, koje iznenađenje!
Divne vijesti, Lavko :) Super si sve ovo izdurala, bit ćeš prava mama! Samo vjeruj u sebe i svoju curicu! :)
Printable View
Op, koje iznenađenje!
Divne vijesti, Lavko :) Super si sve ovo izdurala, bit ćeš prava mama! Samo vjeruj u sebe i svoju curicu! :)
Hvala vam cure. Ne samo na cestitkama. Na svemu. Svakoj rijeci, svakom slusanju, svakom samaranju :) Kad nisam imala nikog, imala sam vas.I to ne zaboravljam. I kad zatreba, bit cu tu za vas.
A porod je prosao brzo stvarno. Pukao je vodenjak i krenuli su trudovi ali ne postupni vec odmah jaki tako da stvarno nisam mogla stajat. U radjaoni su me sorali dva tri sata, dobila sam mrvicu dripa i izgon je trajao u tri tiskanja. Bolilo je al tiskanje je najnadljuskija stvar koju sam u zivotu. Porodila me prof.osobno. Ipak je bila sa mnom i na kraju su se cudili kak sam to idradila, mislili su da ce bit panike.
Ja jos nisam svjesna. Gledam to malo cudo i ne vjerujem. Muz je isto bio sa mnom do izgona. Place cijeli dan.
Novi zivot je tu.
Prekrasno :heart:
Čestitam još jednom.
aaa, super da je sve tako glatko prošlo :dancingfever:
Uživajte sad
Predivno! Cestitam Lavko i tata!!
Aaa! Koja divna vijest!
Čestitam lavko! Pa ti si to izvela za 10! A i tvoj muž, kako čitam :)
Roditi dijete je čudo i pol, zar ne?
Uživaj mlada mamice. Svima želim sve najbolje!
Je je i muz je dosao, digla sam ga na frku u pet mknuta, rekla sam ma evo samo sto nisam, bit ce kratko. I evo njega u zelenom odijelu.
snalažljiva si ti ženska LOL
Cestitke. :)
moram biti iskrena , ocekivala sam da porod prode bez problema i panike.
ipak je priroda jaca od nasih konstrukcija u mozgu. To je sila koja se ne moze zaustaviti. :)
Čestitam, lavko! :klap: Bome si je ekspresno deložirala, i ja sam očekivala porod bez po frke. Uživajte sad! A za par dana ćeš nam javiti bi li možda ipak probala opet ;)
lavko :zaljubljen:
bravo mamice!
Bravo Lavko
Čestitam !!!
Bas mi je drago zbog tebe
Sad samo uživanje sa svojom princezom :)
Svaka čast i muzu
I moj je bio samnom na porodu i mislim da bi svaki muž trebao biti sa svojom ženom tada, dovoljno je da je samo tu ,da te drži za ruku, meni je to jako puno značilo , meni je moj ostao do šivanja i gledao kako Dr to radi :D
Bravo lavko!
Čestitam od srca. Ljubi svoje malo čudo, uživajte!
Cestitam, hrabra mama
Od srca čestitke. Uživajte u svojoj prekrasnoj curici. Bravo hrabra lavice
Cestitam lavko!
Novi zivot je tu :heart:
Lavko čestitke od srca!
Uživajte sad u vašoj princezi! :heart:
Čestitam lavko!
Bravo bravo lavko, čestitke od srca!! :-D
Pa ti si postala mama svoje Nikoline, eto je tako male, slatke pored tebe :zaljubljen:, uživajte, mazite se...
a porod si odradila vrhunski, svaka čast!!! bravo i za tatu!!
I moj je plakao, pune oči suza svaki put kad bi vidio bebicu, bilo mu je jako neugodno pred drugim rodiljama što se nije mogao suzdržati kad mi je dolazio u posjete :heart:
BRAVOOOOO :-D !!!
Tako mi je drago da je sve super prošlo!
I da je tata bio na porodu!
Ma odlično!
Nikolina, dobro nam došla :zaljubljen: !
Divne vesti, cestitam Lavko! :-D
Mislim da je cijeli forum odahnuo :mrgreen:
Čestitke lavko
baš sam pomislila kako je Nikolina jedna od najiščekivanijih beba ovoga foruma, stvarno smo je svi jedva dočekali, hoće li to znati jednoga dana, hoće li vidjeti sve ovo? još jednom svaka čast mamici i bebi, a i uplakanom tati. moj je bio na sva tri poroda, rezao pupčane i sve nešto kao vrlo važno doprinosio, skoro da čovjek pomisli sa se bez njega naša djeca ne bi ni porodila, kako o tome priča...
čestitam lavko :-D
Čestitam draga !!!! :heart:
Čestitke i od mene! Stvarno odlično obavljeno! Uživajte u dugo očekivanoj Nikolini!:heart:
Čestitke lavko!!!!!!!!!!
Mislim da jer cijeli forum isčekivao ovaj porod...
neka je sve dobro prošlo i da konačno maziš svoju ljepoticu! i nadam se da ćeš, kad se sve malo posloži, podijeliti svoju priču o porodu :)
Čestitam!
pratila sam pozorno tvoju priču, a sad ti čestitam od srca :heart:
čuvaj se i ljubi malu Nikolinu
Hvala, hvala! I ja mislim da je forum odahnuo kad sam rodila. Htjela bih nekako sacuvati ove sve postove da jednig dana imam dnevnik i pokazem Nikolini koliko smo je svi cekali.
Netko je spomenuo drugo..ne salite se :)
Porod je dosao nekako prirodno, to mi je bila najnormalnija stvar na svijetu. To tako ide inikako drukcije. Jedini mi je zao sto su me malo recnuli. Mozda smo mogli bez toga ali islo je jako brzo, mozda nije bilo vremena za masiranje medjice.
I da, koji god muz moze, lijepo je da je sa zenom. Drugaciji je osjecaj.
Mi se sad upoznajemo, malo je manje kod mene jer je oni hrane. Zna bit cendrava pa onda iskusavam metode smirivanjai sad ludjacki slazem popise jer naravno nis nismo kupili. Muz je nakrcao kucu posudjenim stvarima, kupuje robicu, bocice, pelene...kad sam ja imala "pametnija" posla u trudnoci.
Imam sto pitanja tako da cu vjerojatno i dalje gnjavit po forumu..
U nedjelju idemo doma. A onda ...show time :)
Samo ti "gnjavi" :) !
Bit će sve dobro, vidjet ćeš!
Zasto ju ti ne hranis?
trebali bi ti omoguciti da ju hranis na bocicu u posebnoj prostoriji.
Kako sam s guštom pročitala ovaj post.
Ljubi mišicu. :heart:
ijao lavko baš mi je drago, čestitam :heart:
Čestitke mami i tati, princezo dobro nam došla!!!
Bravo ti!cestitke :)
Sent from my iPad using Tapatalk