ali te aplikacije se plaćaju. barem ja nisam uspjela pronaći besplatnu ff za android
ali te aplikacije se plaćaju. barem ja nisam uspjela pronaći besplatnu ff za android
kudri,samo je jedan FeFe :-)
Ima brdo raznih aplikacija za pračenje plodnih dana..ali baš FF je free aplikacija,pokušaj ju pronači u google store-u,rozne je boje.
Zuy al tamo ga nemogu skinut na mob..imam android
Pa čudi me :-/
Imala sam i ja android,lg. Jedino ako se nešto promjenilo u međuvremenu..
Nema uopce link za skidanje
El imaš na mobu App store? Dučan,gdje skineš aplikacije koje želiš.
Puno cura ima FeFe na mobu,mora biti.
Nasla! Tnx puno! Sad ce mi trebat godina da skuzim kak to radi
Probaj prvo se registrirati na kompu,lakše buš polovila sve to...kasnije na mobu samo upisuješ T i sve potrebno :-)
A ne mogu na kompu...tamo svi kopaju ne zelim da vide...
Sad novo pitanje. .osjecam kao da cu dobit svaki cas a daleko sam od toga...ijajnici me onak pozdravlhaju kao pred m.lh danas negativna
Hm,a jučer si pišnula lh?
Neznam,i samoj mi je tako..imala sam jake bolove prije O a nakon pa evo sve do danas me prati ta pms bol po malom trbuhu :-/
Možda ti se O tek sprema :neznam:
A kaj se kompa tiče,nama ti ko vidjeti,samo ti sa tvojom lozinkom imaš pristup svojem grafu i podacima.
mozda ako si pila puno tekucine i kasno pislila lh je pokazao negativno? :-/
ili ne do bog da je neka upalica
Danas oko 13 piskila...nikad ne pijem puno tak da....
Drage cure, sammo da vas pozdravim! Meni ludilo oko vrtića ovih dana pa ni ne stignem puno čitati/pisati... Zadramamice, cekamo te u petak i onda odbrojavanje x4! ja još nisam išla k doktoru, sad me šoraju paranoje teške, idem idući tjedan u utorak, do tada ću šviknut....
Hm, 22:25...and I am horny...mozda ipak izbacimo zastitu veceras...
samo opusteno jamimami ;-)
Jutroooooo!
Jutro!
Evo da vam poslužim kavu, dugo nisam! Imam viška jer mi je MM skuhao prejaku, hihi!
Jutro :)
Cure ja bila juce na pregledu, 5+3 smo, zasad samo gv, neki mali krvni podljev, preporuka mirovanje i kaze dr da bas i nisam trebala zatrudnit tak rano.
AdrianovaMamica, zašto nisi trebala zatrudniti tako rano?
sta uopce znaci to "rano"? ako se ti dobro osjecas fizicki i ako si ti sretna i to je ispunilo tvoju dusu onda nitko drugi ne moze rec da je to rano ili kasno i jel pravo vrijeme ili nije :zbunj:
Zato sto je prije 7 mj imala carski...
Yummy bas si me nasmijala!
Da, da, nisam se sjetila carskog, sorry..... :(
Da, da je bio vaginalni porod, onda nije rano. Dijete je blagoslov... Došlo ono rano ili ne.... :) S medicinske strane, nadam se da će sve biti u redu!
cure, postoji mob aplikacija ff, ali se plaća. ja sam je jučer skinula, ali nije besplatna, a ne piše koji je iznos. vidjet ću na računu, no mislim da nije više od 15 kn.
još da se sjetim u jutro temp mjeriti!!!
Jutro drage moje,imam slobodan dan pa čim sam oči otvorila (dragi rano ide na posao) hvatalo me za čiščenjem,sve sredila,kiša pada a ja razmišljam kako bi još mogla i kakav kolač napraviti :kuhar: ne miriši mi na dobro ali eto,nikada se nezna..dan po dan...pratim vas i drzim svima palčeve da nam ti dani iščekivanja što prije prođu,.. adrianovamamice samo se ti čuvaj i uživaj u svojoj srećici...
Našla sam na FF-u graf koji je 99 posto isti kao moj, ista BT poslije O, mamicu mu, i završio je kao trudnički. Na isti dan porast BT za tako mrvicu kao meni... Jao, koja nada.... :) Bolje da nema te galerije grafova. :drama:
lista za 10.09.2014. :ghug:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice: :zaljubljen::zaljubljen::zaljubljen:
maminaljubav ~~~~~~~~~~~~~ 50 dc +
adrianovamamica ~~~~~~~~~~~ 40 dc +
pilemalo ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 39 dc +
zadarmamica ~~~~~~~~~~~~~~ 38 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 27 dc
mazamala ~~~~~~~~~~~~~~~~ 26 dc
nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~ 25 dc
odbrojavalice: :pivo:
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
stork ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
bubicazubica ~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
yummy_mummy ~~~~~~~~~~~~ 13 dc
ivekica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
ženica_85 ~~~~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
<mišica> ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
ivana.sky ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5 dc
Bokić :ghug:
Ja vrijedna,ispekla klipiće i keksiće od rogača (bez šećera),pa slobodno navalite.Jest da ga bum drugi put malko dodala,al i ovak je ok.
AdrianovaMamice,samo neka sve bude dobro! :zaljubljen:
maminaljubav,s 50. danom na listi te moram izbrisati..kad se odlučiš (odlučite) otvoriti novo odbrojavanje,tu smo! :-)
E i mene muci to kaj se ne sjetim...
Ok. Sad pisnula lh...druga crtica noje skroz tamna ali je tamnija nego inace.sad jel to znaci da O stize ili?
Nivesa, znači da će o biti u narednih 0-36 sati! U akciju girl!!! Iduća tri dana:-)
Hehehe muz bi mi prolupao hahah! 3 dana za redom
Kod mene evo sluzavo rozo i smede :(
Zm mozda ne bude m....
Cure da piskim ja opet?
Trudnice, želim vam školske trudnoće!! Trudilice sretno! :)
O se bliži, a dragi dolazi tek sljedeći tjedan. Nadam se da postoji šansa. Puse svima
Ponovila lh! Tamna ! A ona od prije je skroz potamnila ne znam da li vrijeme utjece na trakicu?
nivesa,testna crta mora biti najmanje tamna kao kontrolna da bi se smatrala pozitivnom.
Ako je,navali ili večeras,ili ujutro :-)
Bu preživel :lol: