A valjda zato što djeluju na inzulin, a on se proizvodi nakon hrane. No svejedno, nekad nemam 2 veća obroka uz koja bih mogla popiti (jer ako imam pola sata pauze Euthyrox-doručak onda ujutro ne pijem), pa uz bilo što što jedem popijem
Printable View
A valjda zato što djeluju na inzulin, a on se proizvodi nakon hrane. No svejedno, nekad nemam 2 veća obroka uz koja bih mogla popiti (jer ako imam pola sata pauze Euthyrox-doručak onda ujutro ne pijem), pa uz bilo što što jedem popijem
♥ lista za: 24.03.2017.♥
(ne)čekalice:
giovi~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~45.dc ll
Nivana ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 38.dc
vlatka~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 31.dc
Sarasvati~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 30.dc
Odbrojavalice:
Munkica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~23.dc
Marle ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21.dc
Chiara~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16.dc
natalie38~~~~~~~~~~~~~~~~~~~14.dc
šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~13.dc
Fitnessgirl ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9.dc
November ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8.dc
Točekica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7.dc
Kremar ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~6.dc
mami2~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~2.dc
Jutrooo!
Nivanaaa javi se!
Kavica i čaj kuhani!
Bajbiblue terapijom ćeš ti to brzo dovest u red.
Jutro! Crni caj uzimam, hvala!
Ne sviđa mi se Nivanino nejavljanje.. :(
Jutro cure...Nivanaaaaaaaa!?!?! :-(
Jutro!
Nivana plasis me :scared:
Giovi :fige: za prvi pregled
giovi danas je pregled?kada ideš? sretno!
Da,da. U 9h...:-D
Nemoj slucajno da nas i ti drzis ovako u neizvjesnosti :oklagija::lool:
A ne ne...ja kakva sam vjerojatno cu vam pisati jos sa njegovog stola... :-D
Giovi, da javi nam!! Idem raditi, ali skicat cu povremeno! :D
tu sam ja , čitam malo zaostatke...jucer nisam stigla...
bila kod doktora, covjek je malo stariji pa ne zamjeram...nista previse nije zagledo kaze aparat nemoze bas vidjeti toliko rano...ali dao mi je uputnicu za betu, i ja opet nocas nisam mogla oka sklopit...
jutros sam isla vadit krv, ali nalazi ce tek oko podne...
sad sam dosla iz grada pa, muz otiso na posao ostavio malu jos je spavala, mi se mimoisli u sred grada, ja letim kuc a on na posao..mala sama...HAOOOOOOS
prvo me zvao da vidi ocu brzo kuc, pa me zvao za 30 sek da pita jesam bila kod dr, pa me opet zvao za 30 sek sta pise na nalazima...a odma sam mu rekla da nista do podne...bas je zbunjen
i da meni mob nesto nece da se spoji na internet pa tipkam samo kad se dofuram do kompa...
SORY ŽENICEEEE
Nivana, ako ti je test bio neg onda je možda bila kasnije O i zbog toga nije ni bilo moguće vidjeti GV. Jedna moja poznata je imala jako kasnu ovulaciju (iza 20DC) i negativni test te na uzv se nije ništa vidjelo s 5 ili čak 6 tjedana. Tek je beta pokazala da je T.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za poz betu
Još ima nade, Nivana :) :fige:
Giovi, pa danas ćeš vidjeti srčeko :heart:
Jutro cure, danas mi je ročkas pa vas sve častim!!! Što god želite, kava, sok, pizza, burek, jastog... ma sve za vas :mama::njam::pivo:
Giovi - sretno i javi nam se odmah... svako malo ću viriti ovdje :)
Nivana - držim fige za pozitivnu betu ;)
Nivana drzim fige za betu!!!!
Giovi sretno!
Sarasvati, jos nema m? Ajmeeeee vibram.
hvala vam curke....
giovi ja se nadam da si na stolu...a sto netipkas vjerojatno suze lijes od srece...jer taj 1.put kad cujes srce je neopisiv...
mona evo ja cu kave i daj neku jeftiniju ribu...neznam jastoga ni jest:lol::lol:
sara.......ja drzim fige...kad si rekla radit test (nedjelju)...
Mona Sretaaaan rockas od srca ti zelim sve najljepse i sve ono sto zelis u tisini i duboko u sebi. Ljubim te :*
Mona, sretan rođendan!:preskaceuze:
Ohooooo,Monaaa sretan ti rodjendan! Neka ti se ostvari ono sto najvise zelis... ;-)
Ja gotova,bila prva na redu...nisam cula srce...ali sam ga VIDJELA!! 4mm smo sad. I 6+1 mi pise na slici a po mom kalendaru je 6+2... :-)
Jedan od dva mioma koja sam imala je i koji je sa vanjske strane je narastao za 1.5cm a drugog koji bi trebao biti unutra nije nasao. I to je to...:-)
BETA <0.1
:gaah:
isplakala sam more suza od bolnice do kuce...15 min voznje suze nisu prestale, tak ni sad........
Nivana :love2:
nikad nisam mislila da bi me to moglo tako pogodit kao sad...........dusa me boli......
mislim vjerojatno svi znate kako je to, ali eto.......
Hvala curke na čestitkama :* Valjda će se neka želja ostvariti u 31.godini :)
Nivana - žao mi je, znam osjećaj negativne bete, isplači se i idemo dalje :)
Giovi - aaaaaaaa slatkoooo... drugi put srčeko i opet veselje :D
Nivana, žao mi je. Nije neka utjeha, ali ja sam prošli puta toliko tulila teti iz bolnice na telefon (i pri tom sam pokušavala biti smirena) da je jadna žena samo ponavljala da joj je žao. Odtuguj pa po veliku pozitivnu betu :)
Nivana bas mi je zao...:-( grlimmm jakooooo... vidjeti ces da ce sljedeci mjesec biti beta kao kucaaaa!!
Ja ne znam dali svi trebaju dati bas da se cuje ili ne ali meni je ovaj doktor pokazao tocno gdje se vidi i objasnio da je to treperenje srce koje kuCa...
a masad samo nek M dode pa dalje.......
al nikad mi nije kasnila toliko...sad vec 6 dana preko svih mjera dopustenih kod mene...
Giovi super, ja isto nisam cula tek mi je na zadnje dvije kontrole pustala da cujem. To valjda ovisi o dr.
Nivana jako mi je zao!
Mona zelim ti sve sto si i sama zelis!
Nivana zao mi je, ali vise srece sljedeci ciklus..
Da li se neko susreo sa slicnim, dakle danas sam digla.nalaz ogtt je dobar. A kod.insulina.pocetni insulin i nakon dva sata je ispod referentne vrijednosti.. dakle nizak..
Nivana :love2: glavu gore. Isplaci se i vjeruj da tvoja mrvica samo sto se nije ugnjezdila kod mame.
Mona neka ti je najsretniji rodjendan, a slijedeci da docekas sa malim zamotuljkom u rukama :mama:
Giovi nekak si mislim da je vrijeme za novo odbrojavanje, kaj ne? :-D
Jasno ti je što ti želim. Zdravlje! Tebi. Zdravlje! Tvome partneru. Bebu! Vama. I može u nekim ranijim mjesecima 31. godine. :shykiss:
Još je nema. Ali imam još uvijek taj osjećaj kao da će svaki tren doći. To je sad već četvrti dan da je osjećaj prisutan. A dio podsvijesti luta već pomalo u jednu stranu... :iskušenje:
Giovi, to su jako lijepe vijesti!! Ali nije bilo razloga da bude drugačije! Ovaj put si ga vidjela, sljedeći put ćeš čuti..., svaki put nešto!
Nivana.... :love2: Grlim te. I opet te grlim. Šteta što se zbunj ovako razriješio.
Je li doktor vidio nešto što bi mogao biti razlog kašnjenju? Što on kaže?
Tuguj, plači, odradi taj osjećaj. Ne može od njega pobjeći.
Iva moram prouciti kako se otvara novo...:lol:
Sara kad ti piskis? :mrgreen:
Chiara kako je prosao tvoj razgovor?
Nivana kada citam tebe kao da vidim sebe prvih par mjeseci pokusavanja,ljutnja,tuga,frustracije,suze...nema cega nije bilo...vjerujem da smo to sve iskusile...odgovor na pitanje kako se ne opterecivati previse sam ja nasla u tome sto je trudnoca nesto na sto mi nemamo pretjeran utjecaj (osim zaskakivanja partnera i zdravijeg zivota naravno :lol:) BUdi tuzna,isplaci se dobro,izvristi se negdje,izbaci to iz sebe i pripremi se za novi ciklus...znas da nakon svake kise dolazi sunce...:ghug:
Moba sretan rođendan! Neka ti se ostvare sve želje!
Nivana grlim.
Bok curke. Mona sretan rođendan i nek ti iduci mjesec dođe poklon u vidu pozitivne bete. :zaljubljen:
Nivana zao mi je. I ja znam kakav je to ruzan osjecaj kad vidis negativnu betu. Nek ti utjeha bude tvoja princeza.
Sara ~~~~~~ za tebe.
Bejbi ne znam nista o IR, samo se nadam da ces to brzo rijesiti i ostati trudna.
Giovi bas mi je drago da si vidjela bebicu i srceko. Hvala na pitanju, nije mi ni pregled obavio. Od 2 dc sam dobila injekcije koje si moram davati.
Nivana, jako mi je žao...osjećaj mi je itekako poznat. Meni je kasnila M u 11.mj prošle god 6 dana i leđa su me rasturala, mislila sam to je to..ali nije bilo. :-(
Drži se, isplači se, glavu gore i hrabro naprijed! :-*
Goivi, prekrasne vijesti! Ide novo odbrojavanje! :-D
Sretan rođendan Mona, nek ti se sve tvoje želje i željice ostvare! :mama:
Ja se nadam da sam uspjela...:-)