Ovo konkretno nije bila reklama, bio je intervju. Slonodna Dalmacija i inace cesto ima cudnu uredjivacku politiku :D Pa jedan dan objave jedno, a drugi dan se iscudjavaju nad ljudima koji se tako ponasaju. Sto je posebno bilo vidljivo u koroni (da me netko ne pita linkove, ja ovo citam jutrom uz kavu u tiskanom izdanju).
Mislim da se adaptirana mlijeka ne reklamiraju, ili bar ja ne primjecujem te reklame. Iako mi je to nagovaranje zena na dojenje isto zanimljiva pojava :D opcenito mi se nekad cini da su zene najvise prava da odluce sto ce sa sobom imale u doba kad je moja baka bila mojih godina. Njoj je npr. bio preporod sto njeno drugo dijete nije bilo s njom u sobi u rodilistu (za razliku od prvog). "Lipo dica tamo, mi vamo. Nahranis ih, odmoris se od poroda prije povratka doma. I tako tjedan dana." hocu reci da joj nitko nije objasnjavao i uvjeravao je sto sve djetetu treba. A bila je dobra majka (baka svakako).
Ja protiv pripravaka i osteopatije i cega god nemam nista. Mislim da je unos vrijednih nutrijenata u organizam jako bitan i da pomaze u prevenciji pa i u brzem oporavku od nekih bolesti. Al dovoditi cajeve u vezu s izlijecenjem karcinoma (i brojnih drugih bolesti) je jako opasno. A, jos kad ti pripravci i cajevi imaju znacajnu cijena, onda mi je to jos gore.