Paws, online imaš ovdje http://www.taylorshoes.com/ i na Ebayu ...
Printable View
Paws, online imaš ovdje http://www.taylorshoes.com/ i na Ebayu ...
gdje ima za kupizi tanjura na komad?
TL nema kolica, bila sam jučer (barem taj u kojem samo bila nema), idem danas u Muller
Je li netko vidio gdje ima za kupiti cd s Dora istražuje?
Zna li netko gdje se može kupiti srednje debeli materijal za dječje vreće za spavanje?
jel ima benetton u cc1?
Nope.
Gdje bih mogla kupiti običnu crnu pamučnu (tanku i usku) dolčevitu (za ispod haljine kratkih rukava), jel ima možda u Benettonu?
tina55, hvala, bacit ću pogled tamo. Ako još netko ima neku ideju za Doru, samo dajte...
Kakvu ideju za Doru? Sori, nisam u toku.
Vikki, ja obično tanke pamučne majice i dolčevite (i bodi košulje) kupujem u trgovinama donjim rubljem, tipa Intimissimi. Baš sam ga večeras poharala i kupila si par takvih majica.
Tražim/kupujem cd s crtićima Dora istražuje s obzirom da su mi klinci zaljubljeni u nju, a na minitv su je prekinuli emitirati.
Pogledat ću danas, hvala :-), vidim i da imaju sniženja do 50%.
Kejt, hvala, ali mnogo komplikovano za mene. Ja bih ono: dobar dan, imate dvd? izvolite, hvala, molim, doviđenja. :)
Imaš u WestGateu.
i u King Crossu
Gdje ima ženskih košulja, ali od makoa?
Znači, da ima skroz kopčanje, eventualno i džepiće na prsima (s gumbićima), ali da je od triko materijala?
Boja nije važna.
....vatelin? Trebam nafilati jednog plišanca koji se prepolovio od grljenja :)
Pa prikolji nekog drugog nezeljenom plišanca.
Ili raskomadaj kakvu staru majicu ili slično i njome napuni lutku.
Zanima me gdje se mogu povoljno kupiti oni nosači za zavjese za tuš, kod kojih nije potrebno bušenje zida?
Yisk,Mercatone,Pevec...Citiraj:
Zanima me gdje se mogu povoljno kupiti oni nosači za zavjese za tuš, kod kojih nije potrebno bušenje zida
cca 60 kn
Thanx, nisam obraćala pozornost, pa nisam znala gdje da ih tražim :)
Također, jel znaš hada (ili netko drugi?) jel ima u Mercatoneu ili Pevecu jeftinih kadica za kupanje bebe (u gradu su svugdje po 150 kn, a to mi je previše za komad plastike, mislim da ispod stotke mora bit)?
da li znate gdje ima za kupiti samoljepivi kolaž papir?
NN i Znanje ih trenutno nemaju "jer nije sezona" pa vas molim
ako ga je netko negdje vidio zadnjih dana.
I još vas molim da li znate gdje se može nabaviti dvd Wonderpets?
Ja sam kupila u običnoj papirnici :)Citiraj:
da li znate gdje ima za kupiti samoljepivi kolaž papir?
mrvna, bi hodalo da to napuniš s viskoznom vatom, imaš u dm