Kakve tužne vijesti jutros...mravak žao mi je :-(, ali 11-ti dnt, možda još ima nade~~~~~~~~~
ivica_k jako mi je žao :-(
Printable View
Kakve tužne vijesti jutros...mravak žao mi je :-(, ali 11-ti dnt, možda još ima nade~~~~~~~~~
ivica_k jako mi je žao :-(
Stvarno užasno loše jutro...
ivica_k kako sam tebe zaboravila... Strašno mi je žao, drži se:love2: Dočekati ćeš ti svoj vlakić, biti će mjesto za tebe u jednom vagonu.
ivica k žao mi je ....mare157 imam 3 smrznute js pa moram prvo to nadam se u 12mj. malo ću se odmorit,a onda 2-3 mj kako bude ponovo na muke.........u kojoj si ti fazi.......
ivica_k žao mi je .... :love2:
mravak žao mi je :-( :love2:
Ivica_k Mravak jako mi je žao, jako :love2:
Jooj, pa kakvo je ovo tmurno jutro!
ivica_k jako mi je žao! :love2:
mravak ~~~~~~~~~~~~ da se dogodi čudo
čekalicama bete ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mene uhvatile crne misli, bolje da ne pričam. Nadam se da će uskoro sunce!
Denny... ne brini... događa se to trudnicama....
Mogu samo nastaviti niz s danasnjim losim vijestima. I kod mene danas minus na testu.
mravak, ivica_k :love2:
Mravak, ivica_k, Aurora :( jako mi je žao cure, ali ipak, za svaki slučaj, izvadit betu...
Šaljem vam ogroman :*
ajme curke,koliko loših vijesti...žao mi je..:love2:
Aurora, Mravak, Ivica_k :love2:, žao mi je. Cure, svejedno izvadite betu, testovi znaju biti pogrešni, tu na forumu ima hrpa cura koje mogu potvrditi. Ja zato ovaj puta nisam htjela raditi test, nego čekam sutra betu. Prije sam radila testove pa sam se tako bedirala da nije normalno. ~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve na listama :love2:
Tibi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da bude trocifrena!!!!
Tibi :love2: mi pucamo sutra na brojke oko 450, jel tako, ništa manje ne prihvaćamo:yes: to će tebi poslati tvoje :angel::angel: odozgo
zauzeta :heart:
Tibi, tvoji te anđelići bodre! Za VISOOOOKU betu!
ZAUZETA i Tiki_a, a šta da vam kažem, ne prihvaćam betu manju od tri znamenke kao ni kod Tibi! :nono: :love:
Ostalim curama koje su trenutno tužne šaljem veliki :kiss:
:-) kako su mi fora ovi novi smajlići...
Tibi, ZUZETA, tiki_a... nakon nasa tri negativna rezultata, sada je red na vasa tri pozitivna! Cvrsto drzim palceve za vas! (Tibi, rano ustajanje smatram vrlo pouzdanim simpomom trudnoce ;-))
ia30 kakve su novosti kod tebe?
cure, žao mi je, ivica, mravak, aurora :love2:
I neka nas utješe uskoro tibi, zauzeta i tiki, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba!
Aurora,Mravak,Ivica k,cure:love2:.
Zauzeta,Tibi,Tiki_a~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~do neba.
Aurora* zar i ti? :-( :-(. Ali i kod tebe je još malo rano kao i kod mravak pa ipak napravi betu~~~~~~~~
Cure evo i ja se javljam čitam vas stalno ali mi se nešto neda pisati baš sam nekako nervozna i nekakva plačljiva meni je danas 6dpt ali toliko su mi grudi nabrekle kao da ću eksplodirat i stomak me stalno probada kao da ću dobit neznam sve mi se čini da i ovaj postupak neće uspjeti.
Aurora , mravak ,ivkica tako mi je žao znam kako se osjećate:love2:
Tikica kad je tvoja beta ostale cure zauzeta i druge sretno
Adikica SRETNO i nadam se da su navedeni simptomi trudnički~~~~~~
Moja beta u utorak.
Aurora, Ivica K, mravak baš mi je žao :-(
Neznam cure dali je normalno da su meni cicke toliko nabrekle boli me sama pomisao da ih dirnem stomak mi malo napuhan i probada me kao da ću dobiti.Moli Vas tko ima iskustva da je imao pms simptome , a imao pozitivan test.Inače kako sam rekla da mi je 6dnt i 23 dan ciklusa inače imam cikluse od 25-28 da.Matto i tebi veliki pozdrav nisi se duže javljala kada ti krećeš u postupak.
da tiki_a danas mi je 11dnt , ciklusi su mi 32,34 dana, mengu bi trebala najkasnije dobiti do petka,i dobijem je i sa utrićima....
... i mislim da nema greške s testom, nisam ga prerano napravila, da ima nešto pokazalo bi se ...
Ne znam da li da vadim betu u utorak, iskreno ne da mi se ići u grad po uputnici, izgubim 5-6 h da je dobijem , onda drugi dan opet izgubiti jutro da izvadim betu.
i kako da dođem s betom kod doktora sa nalazom gdje je datum ranije od onoga što mi je on napisao... još će se naljutit na mene što ga ne slušam..
... a s druge strane ovi utrići su mi dosadili... i bez veze ih stavljam....
... ne znam još što ću... prespavat ću pa ću ujutro odlučit....
ivica k, Aurora :love2:
Drage moje :heart: :heart:, puno vam hvala na svemu ..... samo se mi ovdje razumijemo..... za sve vas po jedan zagrljaj :love2:
Aurora,Ivica K,Mravak joj baš mi je žao.....:cry:
a mislim da i kod mene nema baš ljepih vijesti....danas sve neke smeđe žilice na wc papiru-nije puno ali ih ima.....mislim da ču sutra dobiti vješticu :cry:
Tibi , Zauzeta, Tiki-a ~~~~~~~~~~~~~~~ za puno dobrih vjesti
Corina, ~~~~~~~~~~~~~~ samo pozitivno, neznam koji ti je dpt, ali mi na pdf "implantacijsko krvarenje" brijemo da je smeđe dobro!!!
transfer bio 17.09 znači 10 dan ako računam 17. kao prvi dan
hmm jel mi prerano sutra vaditi betu...jučer test bio -
Danas nas je sve nešto baš krenulo i moja prokletica stigla i ranije od planiranog u utorak na dogovor što ću i kako ću dalje naravno pod uslovom da dobijem slobodan dan (uz sva s...još i to mi samo treba).
Neznam dali je netko išao na IVF a da je koristio samo komifen ili tako nešto?!Neznam dali da se i dalje igram s tim AIH kad nikakve koristi od toga ......i do kada.....
CorinaII, pričekaj do 14. dpt, mislim da ti je ispravnije! Znam da je tlaka čekati, ali bolje nego se bedirati uzalud (ili u najgorem slučaju, prijevremeno). Kažu, strpljen - spašen!
Nina30, mislim da ti je vrijeme da tražiš od dr. IVF, bilo klomifenski ili s gonalima/ menopurima. Ali ipak savjetuj se sa dr. Mnogo puta dr. poslušaju želje pacijenata. U mom slučaju, ja sam htjela obaviti jedan klomifenski IVF (između 2 stim. postupka) , moja dr. nije baš bila prezadovoljna, ali ipak mi je ispunila želju. To što sam na kraju ipak nju poslušala (njenu facu kad sam to tražila) pa nisam išla na taj postupak, nije važno...Neki put oni ipak znaju najbolje!
Mravak, ajde još malo stpljenja, do petka ima još puno, a 11.dpt test i može biti negativan. Ponovi ga opet u utorak ili srijedu , ako u međuvremenu ne procuriš do kraja. Stvarno ti želim najljepši mogući daljnji scenarij!!!
Corina dan transfera je nulti dan, znaći, ako je to bio 17. 9 onda brojiš od 18.tog na dalje. I za test je bilo prerano. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
I za betu je prerano sutra, čekaj 12. ili 13. dan.
Adikice, tu sam ja pratim te …i još sedam dana sam“ kontra“ pa onda čekam početak ciklusa i .. ;-)
vikendom zauzeta vrtlarskim radovima, a ovo je vrijeme kad nastojim više biti na otvorenom, No jedno znam to su ti draga moja trudnički simptomi….;-) bila sam napisala, odnosno mislila sam da sam napisala jedan post o tome na potpomognuta u St. Međutim tek sad vidim da ga nema. U tom postu rekla sam ti kako mi je drago što te probada jer probadalo i Denny pa je sada trudnica i da kad čitam tebe kao da čitam Denny, draga ne mogu pogriješiti,:yes: još koji dan i beta sigurna sam troznamenkasta