a što reći, u hrvatskoj nažalost niš nije kako bi trebalo biti:evil:
Printable View
a i meni nije jasno zašto mi to nisu preporučili, u prošloj trudnoći znam da su tražili tamo negdje oko 10 tt, ali to je bilo na VV-u, a sada ništa :-x
ali moguće da je problem u tome što me svaki put gledao dr. K, a on to sve nabrzinu, svaki put smo išli u prizemlje, a tamo ga još 5 trudnica čeka za pregled i svi ga nešto natežu, uvijek se nešto žuri, pa zaboravi reći kaj još treba odraditi, jedva sam i bebe svaki put vidjela na par sekundi :roll:... Znam da je opterećen svim i svačim, ali....
Budem ja zamolila moju ginekologicu da mi napiše uputnice za to, ionako sam mislila to pokrenuti na svoju ruku kad već MPOvci nisu ništa reagirali... Mislila sam i briseve povaditi, neka se nađe....
ema tako mi je drago zbog tebe :love: da se mrve čvrsto prime i ovo ti bude najljepši Božić kao i svim našim curama u postupcima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
Ema:kiss:
Za najbolji rođendan i Božić do sada!!!
Svim trudncama zelim da ostanu trudne i rode zdrave bebice, curkama u postupku za pocetak da beta bude pozitivna a onda cemo dalje, a nama koje cekamo svoj red, da nam vrijeme brže prolazi.... nikako dočekati postupak.....
Tibi,
ja sam kod L. već u 8 tj trebala odrediti i KKS i urinokulturu. Svakao napravi pretrage :heart:
ema ~~~~~~~~~~~~~~~ za ET :heart:
pozdrav svima, jedno pitanje,
u pon.idem na prvi razgovor kod dr.T., s papirima, i eventualno dogovor za ivf, ne znam što očekivati, koliko dugo se bude kod dr.na takvom razgovoru, hoće li mi on što predložiti ili da ja tražim, i na koncu, koliko se čeka ivf?
da li još nešto trebam znati? ponijeti?
uputnica mi glasi na Sestre milosrdnice, nadam se da je to u redu?
ima li kakvih prioriteta, imam 41 godinu
sorry, puno pitanja..ali totalna sam neznalica :oops:
ema, sretno...
Uputnica ti je ok. Tomica moras pitati, pitati, pitati...on sam rijetko govori...samo puno misli :mrgreen:
Sam razgovor ti je oko 15 minuta (ako ides prvi puta), ponesi sve sto imas od nalaza, ako ce trebati jos stogod, on ce ti reci.
Za prirodni ne cekas nista, mozes u sljedecem ciklusu odmah, stimulirani cekas lijekove, dva-tri mjeseca.
Spomeni mu godine, pa ce ti vjerojatno predloziti prirodnjake dok cekas stimulirani, da ne gubis vrijeme.
Sretno! ;-)
tikica, puno hvala na odgovoru, puno mi to znači jer nalazim se na potupno nepoznatom terenu :roll:
oko KBO imala sam puno informacija od prijateljica s posla, iz grada...., ali za vinogr.nemam baš ništa.
naročito mi puno znači što si rekla da dr.T.treba puno sam pitati, pa da se pripremim, samo se uvijek bojim da dr.ne smatra da sam dosadna pa da me ne bi otepao, a i ovako se osjećam "pokislo" :(
ako se još što sjetiš, pliz, napiši...
mislim da će te odmah staviti na listu za stimulirani, a to je sada travanj 2011. (i ja sam od prošlog tjedna već upisana za travanj). To su nedavno uveli i mislim da se to odnosi na sve bez obzira na godine. Vjerujem da ćeš do tada ako obaviš sve nalaze koje od tebe traži moći raditi svaki mjesec prirodne postupke (klomifenske, femarske ili bez ičega), za sada bolnica tu nema limit.
Treba računati da uskoro prekidaju sve postupke jer im započinju blagdani, skoro pa mjesec dana.
andream, hvala, po godinama smo u istoj skupini, pa ako je tebe za travanj i mene će.
ninochka joj predivno:zaljubljen::zaljubljen:
i hvala što misliš na mene, naravno da idem tvojim stopama:mrgreen:
svima u postupcima želim najljepši Božić u životu~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
6. dan nakon transfera, ja sam u PMS-u. Jednostavno znam, kad se pogledam u ogledalo. Doli osječaj ko da ću svaki čas procurit, i neka tuga koja me spopadne uvik uoči menge. Mislim da ću već sutra, najkasnije preksutra prokrvarit. A šta ćeš, bar znam da mogu dobit dobre embrije...
Aurora, nadam se da ćeš nas sutra obradovat veeeeeelikom betom! :yes:
Kinki, nemoj bi tak pesimistična, držim fige da ne procuriš...:heart:
Moram vas razočarat... test jučer i danas negativan (12.dnt) :-(
Kinki, ne pretjeruj s pms-om 6.dnt - to ne postoji!
Ovih dana ću nazvat gore pa ću se dogovori za 1.ili 2.mjesec za odmrzavanje 2 stanica koje još imam.
Ma Aurora :-( Budeš radila betu sutra?? Baš sam sad jadna i tužna i ne mogu vjerovati :-(
Pitanje za sve Vinogradašice- vidim da se sada pacijenti stavljaju na listu za travanj... Je li to vrijedi i za mene iako sam u listopadu imala neuspijeli prirodnjak i dr. T. na otpusnom pismu napisao da se planira stimulirani za siječenj ( ali ne siječam se da su sestre to negdje uvele)?
AuroraBlu uffff, baš mi je žao :-(. Držim fige za dalje :love2:
AuroraBlu, žao mi je. Nadam se da će ti se posrećiti sa zamrznutim jajnim stanicama.
AuroraBlu baš mi je žao! :cry:
Aurora draga bilo je puno situacija s negativnim testovima i pozitvnim betama, možda i ti spadaš među njih
Aurora nije jos nista gotovo...sutra vadis betu...!!!!!!!!!:zaljubljen:
Ajme auroraaaa, jako mi je žao. Nije valjda stao onaj val trudnoća:-(
Delfin, a jesi li imala do sada kod njih koji stimulirani?
Ako ti je doc napisao za siječanj a nisi imala do sada, mislim da bi mogla u postupak kada je napisao (tako je bilo i u mojem slučaju u listopadu, sestre nisu ništa upisivale).
andream, nisam imala stimulirani - ovo će mi biti prvi. Nadam se da je tako. Ako stignem sutra, nazvat ću gore.
Delfin, svakako nazovi pa nam javi da i mi znamo situaciju. Sretno u dogovaranju i s postupkom!
AuroraBlu, jako mi je zao....a da ipak izvadis betu...
AuroraBlu,baš mi je žao:love2:.
Al ipak sutra napravi betu.
Delfin, ako ti je doktor napisao siječanj, onda je to tada, bez brige, računaju oni na tebe. Ali javi im se sada u 12.mj. zbog lijekova i kontrolnog pregleda.
Ma cure, stvarno mi se ne da sutra čekat sat vremena za negativnu betu. Sva sam splasnula, nije mi ni trbuh više napet, nema ničega..
Evo curke,zvala sam Vinogradsku i u planu sam za siječanj. Sestra me pitala za prezime i provjerila, a sigurna sam da me kad sam odlazila zadnji put nigdje nije upisala. To im doktori valjda kasnije proslijede. M će vjerojatno doći prije 10.-og, a tada se može doći po lijekove pa mi se u tom slučaju postupak pomiće za veljaču. Ok je i to.
AuroraBlu, jesi vadila betu?
Izvadila sam ipak i betu jutros i ona je negativna.
U siječnju ćemo odmrznut 2 preostale stanice. to je čisto da se riješim, nemam nikakvih očekivanja prema tome.