pirice nek bude godišnjica za pamćenje!~~~~~~~~~~~~~~~~1
Printable View
pirice nek bude godišnjica za pamćenje!~~~~~~~~~~~~~~~~1
pirice, nek bude dvostruka fešta 11.6. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
I meni će skoro godišnjica sretne bete, 14.6.
Moja beta je taman pred nasu godisnjicu:)
Kod mene beta 0. Ostalima puno sreće!
draga argentić, šaljem big hug, kao i zeljki i mazi (3 negativne bete danas:-().
Joj Argente,zao mi je :love2:
tikki, Argente šaljem vam jedan veliki zagrljaj i da se što prije vratite u igru! Znam koliko vam je sad teško, ali jake ste vi! :(
Sretnicama i one koje će to postati (najiskrenije se nadam) pred ili na samu godišnjicu braka! :-D
Trudnicama :-D
sutra embriotransfer :-D
Argente, žao mi je :love2:
Cure u isčekivanju bete ~~~~~~ za najljepši mogući ishod!
Mi smo opet u igri, dogovorili FET i ako bude sve ok s mojim ciklusom na pregledu za 12 dana i ako se mrvice odmrznu onda smo za nekih dvai pol tjedna opet u čekanju bete.
Čini mi se da su postupci poput droge, želja za bebicom u naručju me tjera dalje i dalje...
bravo tikki
žao mi je radi ovog postupka i drago mi je radi brzog sljedećeg...lavica si ti ;)
došla sam vas samo kratko pozdraviti i malo zavibrati ~~~~~~~~~~~~~~~
a za piricu moram posebno ~~~~~~~~~~~~~~
tužnicama veliki zagrljaj :love2:
svima :kiss:
Buduci da sam opet od 4.30 na nogama pripremih nam jednu vrucu forumsku kavicu i keksiche pa se slobodno posluzite da skupa zavibramo za sve kojima to danas treba ~~~~~~~~~~
dobro jutreko curke, geceta hvala na kavici i daj odspavaj malo ;-)...
Richy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za troznamenkastu betu danas!
tikki, that´s the spirit :-D!
Argente :love2:
tetadoktor ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za uspješan transfer!
Nemam pojma sta mi je:/sto mi se ne bi trebalo spavati od utrica?da poduplam dozu?;)
jutro evo i mene na kavicu..
ja sam jutros u 3 probudila se , obuzeo me osjećaj da ovo nije uspjelo, zamišljala sam kako ću se postaviti, što ću napisati u potpis itd..ništa me ne boli nisam napuhana, baš me to bedira..:-(
nek mi netko kaže da nije bila napuhana a ostala je trudna pleaseeeeeeeeeeee!
tikice mislim da je još malo rano za napuhnutost, ja isto nisam ništa napuhnuta ali za sad ne percipiram to kao loš znak...
a što se tiče utrića i pospanosti, mene su totalno skršili, drjemuckam po cijele dane :spava:.
Draga Tikica, voljela bi ti potvrditi svojim primjerom ono što želiš, ali na žalost, ja nikada nisam imala pozitivnu betu, a imala sam ponekad sve simptome i svaki puta napuhana. Zato, nemoj biti tužna, misli pozitivno, svaka od nas drugačije reagira.
Cure, mislite li da je rano vaditi betu 11 dnt (transfer 2 dan nakon punkicije)... A u nedjelju bila zadnja inekcija brevactida...?
ja sam jutros primila prvi brevactid nakon transfera.. dr.je rekao da ću se tek sada napuhati.
što se tiče spavanja i ja non stop kunjam , već se sama sebi čudim koliko mogu spavati??
al eto to me noćas trglo, i nisam mogla zaspati nekih dva sata i onda kad sam zaspala počela sanjati neke grozote.
acitam možda ipak da još malo pričekaš?
Tikice,sve sam simptome imala:napuhnutost,sise sto nisu prsnule,temperaturu itd a nista prva dva puta.sad nemam nikakve simptome ali znam da je uspjelo:) znam li? Ili si to samo govorim a podsvijest radi svoje pa se zato budim?
Evo vidis,tjesim te a u istoj smo kasi ;) sutra kad se opet tak rano zbudis,sjedni u auto i kreni prema meni,taman dodes oko mog budenja pa cemo skupa popit kavicu,gledat serije,listat casopise:)
Kitty,tak sam sad ljubomorna na tebe!!! Mozda da popijem koju dozu umjesto da stavim?
Acitam,ja mislim da je ali opet ja nikad nisam dobivala brevactid poslije et i ja sam uvijek cekala dan kad bi mi dr rekao vadit betu.sretno!
geceta draga hvala ti.
ma problem je što sam ja zadnji put uspjela i sad pokušavam se sjetiti kako je to bilo , pa sve mi se nekako čini da sam bila napuhanija cijelo vrijeme..
a stalno uspoređujem s tim prošlim postupkom.
a joj tek mi je 2dpt pa ja ću prolupati do kraja :lol:
Joj Tikice, živci zbor :-)
Ne mogu ti ni reći da probaš manje misliti na to, znam da je nemoguće..
A ta napuhanost, znaš i sama da se svašta dogadjalo, tako da...
Vjeruj da si trudna i bit ćeš :-)
Ugledaj se na Gecetu sad malo (ne mislim na nespavanje) :-)
Je je ugledaj se na mene;) kao ne mislim podsvjesno na to! A rekla sam i samoj sebi da necu na forum dolazit pa mi je ipak nonstop mtel u rukama:)
joj ma da nema foruma ja bi pukla, imam potrebu stalno o tome a ko bi me slušao drugi nego vi koje razumijete..
i zato beskrajno hvala..
Bubi hvala ti, ma sutra ja gibam raditi pa će brže ići dani..
molim da me se skine s liste čekalica inseminacije.
jučer popiškila plus. :-D
cure meni je od utrića koma, jako loše spavam i imam čudne snove uz obavezno buđenje tijekom noći.
budim se barem jednom, al noćas je bilo više puta, a ujutro sam je jedva probudila
malo sam napuhnuta, čekam betu 8.6.
Ayan, čeeeeeeestiiiiiiitaaaaaaaaaaaaaaaaaam ženo !!!!
joj, kak obožavam ovakve vijesti !!!!
sad polako i sretno do kraja!
a i svim čekalicama želim lijepe i debele plusiće....
Ayan,bravo za plusić!! čestitam :-D
Ayan,cestitaaaam!!!uskoro cu i ja :)
Palcice,ja se budim a onda i s pijetlovima probudim:/8.nas jako puno ceka betu:)
Ayan, bravo za plusić :-D :bouncing: :-D!
Ayan čestitam! Kakvo lijepo iznenađenje...daj reci nam kako si uspijela? Izgleda u iščekivanju Aiha i opušenog druženja,ha???
hvala ženske!:love2:
evo mi smo opet "pobijedili" medicinu i pokazali da postoji mogućnost dobiti bebu i iz kućne radinosti. od prve.
sad čekamo prvi uzv i nadamo se najboljem. držite nam fige. :zaljubljen:
svima vam želim puno pluseva i malih mirišljavih beba. :mama:
Mare85, da bilo je to u čekanju inseminacije i mnogooooooooo druženja.
Ayannnn čestitammmmmmmmmmmmm!
Gaceta,Tikica78 sad kad čitam vaše postove odmah mi je lakše jer ja već mislim da sam skrenula...prekjučer i jučer jaki bijeli iscjedak i ja tražim na netu i piše da to može biti jedan od prvih znakova trudnoće...ja sva sretna i mislim to je to-uspjelo je sigurno. Danas se budim,iscjetka više nema????? i polako počinju bolne grudi a to kod mene može značit samo jedno a to je pms jer u obje trudnoće do sad nisu bolile niti malo tako da čim počnu boliti ja znam da nije uspjelo. A onda se opet tješim da ne mora svaka trudnoća biti ista....i tako mi se sve mješa u glavi....pa ja ko da nisam normalna više...kako ću dočekati betuuuu,a danas mi je tek 4dnt..