Samo da javim da smo obavili punkciju i dobili 15 stanica :) Sad cekamo cetvrtak da vidimo kada ce biti transfer.
Printable View
Samo da javim da smo obavili punkciju i dobili 15 stanica :) Sad cekamo cetvrtak da vidimo kada ce biti transfer.
Vauuuu dina!
koju si imala stimulacciju kad si dobila tolko JS?
Dino draga nek je sa srecom za odlican tulum !!!!
dino84 bravo! To je prava stimulacija!
Pomjesanih osjecaja javljam da je moja beta1930....
:-DČestitke!
Anna1 čestitam trudnice :-D
dino84 svaka čast :naklon:
~~~~~~~~~~~~~~~~ svima za što vam treba
Anna cestitke :) nek bude skolski ili barem cim blize tome :)
Konačno neke dobre vijesti! Čestitam...
Anna cestitam! :-D
Kad je bila punkcija?
stimulaciju PCOS i 3 fulana postupka prije :lol:
Baš mi je drago dino84, a istovremeno mi se totalno digne tlak kad se sjetim da si mogla imati 4 ovakve prilike da ne škrtare :evil: ili ajde, barem 3, nek je jednom dozvoljeno pogriješiti...Koliko su ti se ovoga puta odvažili dati stimulacije?
A mozda je stvar promjene lijeka?
Punkcija 23.10. Transfer 28.10. Vracene 2 blastice a imamo i 2 smrzlica
Hvala vam svima :)
bubekica, to je i meni prošlo kroz glavu nakon što mi je dr. rekao koliko smo stanica dobili, napokon pogođena stimulacija. Čak sam u prvom trenutku, kako sam sva bila ošamućena od anestezije, pomislila da sam to sanjala ili nešto krivo čula.
Argente, mogu te u potpunosti potpisati. To sam rekla MM kada smo išli doma, kako bi bilo da smo svaki put dobili toliko stanica. A ne ja s PCOS - om u stimuliranom dobijem jednu stanicu.
Ovaj put smo "riskirali": od 2dc do 7dc po 2 Menopura, od 8 dc do 12 dc po 3 Menopura i 9,10 i 11 dc smo dodali i još jedan Orgalutran. Štoperica Brevactid 12 dc i punkcija 14 dc.
Anna, čestitam :-D
dino :klap: na js ,toliko sam ih i ja dobila i neka te i dalje prati moj scenarij!
Anna, čestitam :-D
anna,čestitam!
Hvala vam ❤️ ste
Anna i dino84-bravo cure :klap: :klap:
Dobro jutro! Ovdje je nekako mirno, jučer ni jedan post!
Pozivam vas na kavicu :coffee: i šaljem puno ~~~~~~~~ za sve što danas trebate.
Moj test je jutros pokazao debeli - na 13 dnp, ali to sam i očekivala s obzirom na simptome M. Sutra beta, ako ne procurim do tada, i onda opet u nove pobjede (ili poraze) u Novoj godini.
Pardon, na 14. dan nakon punkcije
dino84, super za pogođenu stimulaciju, navijam za veliku betu ~~~~~~~~~~~~~~~~
anna1, čestitam, ~~~~~~~~~~~~~~~1 za prvi uzv i srculence :)
s_iva, žao mi je :( nadam se da test griješi, ali u svakom slučaju, puno sreće za dalje~~~~~~~~~~~~
jutro,
s-iva,žao mi je,možda test griješi i beta te iznenadi
kika,kak si,kaj u 2 ideš opet u stimulirani?
ja se borim s nekakvom depresijom jer neemam nikakvih simptoma trudnoće pa me to brine,a ultrazvuk tek u srijedu..daleko
Dr je rekel da dojdem u drugom na pregled, a stimulirani u trećem mj... Nije to tak daleko:) samo mora sav snijeg pasti i to je to :)
Ne brini, bitno je da bebica raste...
S_iva nadajmo se da ce te jos beta iznenaditi
Iberc opusti se i ne razmisljaj o simptomima, uz nam je na isti dan
~~~~~~~~ svima kojima treba
anna,tebi bude 1 ultrazvuk?
meni bude 2
A znas da sam vec razmisljala... Kak to da imas 1uz tek u 8 tt, bilo kako bilo sretno
s_iva :(
nadam se da je test loš..