zar za vrijeme milinovića neplodni parovi nisu prolazili pravu torturu psihotestiranja kao preduvjet pristupa liječenju?
ne psihološko savjetovanje već rješavanje standardiziranih psihotestova?
Printable View
zar za vrijeme milinovića neplodni parovi nisu prolazili pravu torturu psihotestiranja kao preduvjet pristupa liječenju?
ne psihološko savjetovanje već rješavanje standardiziranih psihotestova?
ah ja sam bila već na zalasku te slavne ere, pa je bilo samo savjetovanje od sat vremena
ajme meni mrak padne na oči kad se sjetim nje i njenih testova, tako da možda je ona stvarno dobra psihologica inače ali ono mi se baš onako smučilo, umjesto da ljudima pomogne ona ih testira (i da ne kažem da smo zbog toga ja i mm morali uzeti slobodan dan s posla jer je primala samo ujutro)
koliko puta se ide na folikulometriju (cca), znam da nije svima isto ali me zanima posto ja krecem za koji dan pa ako mi netko moze napisat iskustvo..?
Vjerojatno sam joj taj dan digla živac jer nisam htjela da mi se vrati 1 embrij nego sam bahato htjela 2 (naravno drugi bi završio u smeću,bilo je to u doba Milinovića) i onda smo tako započeli priču o dijagnozima itd., inače je uvijek bila jako ljubazna sa mnom i odgovarala na moja pitanja, ali taj put se baš raspištoljila
Svaki treci dan, pa svaki drugi folikulometrije (ovisi i o protokolu), kod prirodnjaka i cesce. Stoperica je navecer na zadnjoj folikul. a punkcija nakon dva dana. Odmah kazu koliko ima JS, nekad jos dok lezis na stolu od punkcije a nekad se priceka u cekaonici.
Ja se i pismeno moram složit :klap: :love2:
Njubac pa nije vrag da si se i ti pocela ulizivat,hahaha!!znaci i ti si u On timu!
Jedna legenda od zene je ispricala vlasicu i mariji da se na forumu vodi On i Ona diskusija,a oni ju pitaju,a tko je onda Manestar,a ona kaze-pa njihov sin!!!!ja sam umrla od smijeha..pa ova neplodnost se pretvara lagano u lakrdiju,hahaha..meni ne treba karin kuljanic da me utjesi,samo forum i forumasice :D
Ma šta stvarno?! :lol:
Ja odradim po dvije fm (8. i 10dc) i dan (večer) nakon druge fm (11dc) mi bude štoperica, dva dana nakon nje punkcija i tri dana nakon punkcije transfer. U 99% postupaka.
Hahaha,pa ja namjerno nisam ime napisala,a ti si ju cinkala..sad kad vidi poluditi ce :-)
Newbie,u stimulaciji ciklus puno krace traje..nema sanse da se desi maratonski ciklus pod stimulacijom..
Ma nisam smiljki nista rekla jer me zateklo,a bio je sam pocetak ..sad sigurno necu presutit..sad sam extra nabrijana na nju..
A sto se frcke tice,znam da se sama pohvalila,ali opet mi je draze da si ju ti imenovala nego ja :lol:
Sve nešto provjeravam, pored vas dvije, jesu li mi gac...još na meni!:lol:
Inače meni folikumetrije isto kao kod Sneki, samo što mi bude prva fm 6dc, a druga 8dc, štoperica naveče...Inače što Red kaže, u prirodnom ciklusu mi je O 4/5 dana kasnije nego u stimuliranom, tako da se baš ne mogu radit neki planovi.
He, ja sam svoje posupke obavila taman prije Mileta, a ovo pravno i psih. savjetovanje je prevagnulo da otkazem postupak. Cisto iz mojih osobnih principa, a pokazalo se kasnije da sam ispravno postupila. Nakon te pauze zivot mi se okrenuo za 100 % i to na bolje unatoc ne zatrudnjivanju.
O ne treba ni meni da me tjesi nitko, ja sam divlja kazu moji roditelji od djetinjstva. Ali mozda netko zna tajnu kako da ne nokautiram neke budalet... kada mi nalete a ja pod hormon. I obican pms me pere do bola a jos pod stimulacijom
:roll: a oni mi diraju u krivi zivac.
I da ne ispadnem agresivac sada, postoji jako malo stvari koje me mogu izbaciti totalno iz takta a medju njima je neravnopravnost bilo koje vrste,guranje nosa u moj zivot i ova borba. Za sve ostalo sam pticica. :angel:
Mane je Treći čovjek :mrgreen:
a_je_to, ako si u općoj anesteziji onda ti dođu u sobu gdje odležiš reći koliko imaš JS.
Ne diraj mi Maneta..znam di zivis,di se kreces :lol:
Ajme pa gore je prava sapunica Dinastia, koliko sam samo epizoda propustila.:lol:
Halt, chatuše! :storma:
Doskočice i anegdote dozvoljene samo u sklopu informativnih i konstruktivnih postova!
prošli mjesec 3 puta svaki drugi dan + 4 put na pregled iza o...a ovaj mjesec samo 2 x + sutrašnji pregled..za sad samo znam za fm,jer nisam dobivala štoperice,niti bila na punkcijama...u totalnom sam prirodnjaku,tempirani odnosi..do jeseni,ako ne upali kućna radinost,a onda u postupak
e:)
Cure, evo da i ja prijavim povratak na pohođenje podruma. Danas došle stvari, sutra zovem, i počinjemo.....jupi! Znate li kad počinju godišnji gore, odnosno dolje? Računam na punkciju (ako dođe do nje) cca 6. ili 7.7. a transfer bi onda bio 9.7 ili 10.7 ( joj, taman na rođendan). Idemo na prirodni IVF za početak, a moj doc. je dr. Vlašić .
Nego, gdje muž može privatno izvaditi markere na Hep. B, C i Hiv i koliko se čeka nalaz- Istra, Rijeka? Nije doma trenutno, a trebao bi 2.7 doć (daj Bože) pa da ne traži po Češkoj lab.
Info za folikulometrije: inače su bile svaki drugi dan, ali dobitni ciklus je bio 5 dana za redom - sudjelovala sva tri doktora pa da koji nešto ne fula, zvali me gore svaki dan. Folikulometrije svi po malo, punkcija Smiljan, transfer Vlašić, porod Manestar :-)
Njoka,sretno i da uspijes i po drugi put sto prije..
Privatno moze izvaditi ja mislim u suncu ili medicu..a ja sam bila pred kratko vrijeme kod dermatologa jednog gdje sam slucajno vidjela da ima neku akciju za testiranje na spolne bolesti tipa hiv i hepatitis pa moze i njega nazvati...ako hoces dat cu ti broj pa mozes pitat..
Godisnji pocinju sad sredinom mjeseca,ali do kraja sedmog ce se radit postupci normalno.u osmom pauza.
joj meni, ja bila na prvim fm, a nisam pitala, da li meni i za iduce treba uputnica??
pa ako si donijela d1 uputnicu za IVF ona vrijedi godinu dana i pokriva sve..
hvala, bila je D1,da. ali procedura je ista, dodem, prvo se javim sestri pa cekam, ili samo dodem i cekam?
Javiš se sestri svaki put