maca2 prvotno napisa
Ja sam bila u četvrtak opet kod dr.Škvorca - došla sam na UZV pred ovulaciju jer je htio vidjeti kako to kod mene izgleda. Imala sam folikul 17X19mm, endometrij trolinijski 13mm - sve savršeno, kaže ovo je za štopericu ako želim kojim slučajem u prirodnjak...ali odbila sam, znam da su nam šanse mizerne s obzirom na MM-ovu dijagnozu i nisam si željela priuštiti taj stres . Ali "pokrili" smo se kućnom radonošću pa 'ko zna ;)
Od sljedećeg ciklusa sam na yasmine da se ne bi slučajno dogodila kakva cista pa nam upropasti stim.postupak, planiran početak stimulacijue je oko 10.6.
Pitala sam ga zna li već što će mi dati-kaže gonale ili puregon (pen), s obzriom da dobro reagiram na gonale a puregon nisam nikad probala ja sma više za njih - startat ćemo s 225 jed. dnevno (3 ampule) pa po potrebi povećati/smanjiti.
Rekla sam neka mi slobodno kaže, ako smatra da ću si povećati šanse nekim dodatnim lijekovima koje ću rado kupiti iz svog džepa (ako ih ne pokriva postupak preko HZZO-a) - tipa crinone gel i sl. Kaže da će mi, ukoliko smatra da je potrebo, svakako reći.
Meni je bitno da mi ne rade neku polustimulaciju radi uštede jer nam treba što više js s obzriom na spermiogram...to sam mu otvoreno i rekla, kaže da sve dok je do 40 ampula u postupku oni se uspiju pokriti-ako je više od toga onda otvoreno kaže i kupuju se iz svog džepa dodatni lijekovi ako par tako želi. Meni je to pošteno!
Sutra moram ići vaditi krv-ja sam mislila da je to samo krvna slika (ona obična) ali sad sam na uputnici vidjela da traži i OGTT, AST, ALT, ureaa, kreatinin i svašta nešta...baš sam se iznenadila, ne kužim zašto sve to ali dobro...sutra sjedim tamo 2 h minimalno s obzirom na OGTT :roll: