ma bravo bubi...super mi je ta formulacija. malo je nedostajalo goriva :)
Printable View
ma bravo bubi...super mi je ta formulacija. malo je nedostajalo goriva :)
Imam skoro 29...
Zato ti je bitno naći i privatnika koji ne uzima samo novac, iako svi oni za novac rade, no nekada zaista znaju pretjerati.
Klomifeni su za stimulaciju ovulacije...evo jedan link o njima
http://www.neplodnost.hr/stimulacija...-klomifen.html
Darija čestitammmm!
Hvala MAMI2 :love2:
cijeli dan nisam stigla na forum i propuštam divne novosti ... Darija_OS čestitke, druga crta se itekako vidi :-D :heart:
Ajmo (ne)cekalice..koja je idućaaa?
Sara29 dobrodošla ;)
kudri,sjetila sam te se...tako me boli dolje,pika,u maternici..ko da moram dobit mengu danas :-(
Skroz neobičan tip osječaja s obzirom na dc.Slično mi je bilo pred par dana,jučer mir i evo sad opet.A suha sam ko barut.
Daria cestitkeeeee, uzivaj u sreci!
Saradobrodosla!
Dobrodosla Sara!
Dobro jutro .. Dan D je poceo ! ! Jao si ga meni :lol: :lol: :lol:
Jutroo!
Viki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
jutro!
Darija-čestitam od srca:-D:-D
Viki-~~~~~~~~~~~sretno,drzi se:love2:
Dobro jutro drage moje, evo ja kao totalni pocetnik ukljucujem se u temu! Mi smo poceli prije 3 tjedna raditi na bebi, ciklusi su mi redoviti svakih 30 dana tocno, ma mogu reci u sat, no evo jos nije dosla. Jucer sam iz znatizelje radila test i bio je negativan, nisam nikada radila test u zivotu pa sam bila uzasno nestrpljiva, hahaha. Da li se vama dogodilo da vam je test bio negativan, a M je kasnila??? Mozda je jos rano? Hvala svima
Hvala MAMI2 i kik@ :) prezivjet cemo i to :-D sve za :heart:
Viki,sretnoo!
Ti to možeš... :rock::love:
Hvala cure na dobrodošlici. Super ste :love2:
lista za 22.01.2014.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
tayla ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 44 dc
darija_os ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 39 dc +
marty_na ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 31 dc
asper ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 27 dc +
vojvodjanka ~~~~~~~~~~~~~~~ 26 dc
ljubilica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26 dc
kik@ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26 dc
odbrojavalice:
sara 29. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
stork ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
kriszg ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
sankris ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
crna-ovčica ~~~~~~~~~~~~~~~~ 8 dc
krojachica ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7 dc
viki88 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7 dc
esperansa ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
yummy_mummy ~~~~~~~~~~~~~ 5 dc
Sara 29.,sretno!:-)
Marty_na,visoko si nam..ima novosti?
I di nam je pak sad nestala Sreća?
:oklagija:
Žužy koliko se ti i TM trudite??? Koliko imaš god?
Žužy pročitah sve 79 si godište ,4 god želite svoju bebicu. Ja ti je od srca želim :love2:
Ah..sve mi je u potpisu :-(
Več sam razmišljala da ga izbrišem,ali neka bude.To je sve moje.
Evo u svibnju nam bude 5 godina braka,a na bebu smo se odlučili pet mj. prije svatova,s novom godinom..nemamo neku dijagnozu,jednostavno nemamo sreće.
Ali kopamo stalno,pa možda nekaj i iskopamo :pivo:
Da,oboje smo prošli 34.
Eto,spora sam :yes:
Cure dali vas bole cice nakon ovulacije??? Mene zadnjih 6 ,7 ciklusa rasturaju poslije ovulacije, i ne prestaju dok ne dobijem mjesečnicu. To su hormoni ili? sad me isto bole ,i imam osjećaj da će iskočiti iz grudnjaka :-)
Viki sretno
darija sretno!!! predivna vijest
vikki ma možeš ti to!!!!!
ja očekujem svoju vješticu :storma:
Cure hvala na podrsci , najbolje ste :-* ! Jos cekam svoj red
Viki88 sretnoooooo
Sara 29 dobrodosla i sto prije osla :-)
Meni sve nekaj seta po grafu...odlucio ciklus nacrtati nekaj:drek:
Zasto mojih postova nema?
Ziva sam , bolilo je UZASNO ! ! Desni je bio zastopan ali ne skroz kontrast je usao ali nije izasao, pa su mi duplo dali kontrast tako da su sad oba prohodna!
MOja prijateljica nije mogla zatrudniti bez nekog posebnog razloga i onda je zatrudnila u 36. godinei. Navodno tad plodnost kod zena raste. Poznato je da iza tridesete opada, ali, njoj je doktor rekao da bas u tom razdoblju je opet zena plodnija. Eto, mozda jos moras pricekati dvije godine, makar se nadam da ce ti se prije nesto "ufatit" :)
A nakon boli kao jaka menstrualna bol samo sto su mi dali apaurin i analgin pa me sad malo bol popusta .. A i malo krvarim ! Ali nebi nikad vise! Drago mi je da je gotovo! !
Viki,ajde fala bogu prošlo je...sad odmaraj,začas buš ko nova!A bitna pretraga je iza tebe.:-*
Još sutra HelloKitty..
Moram ostati nocas u bolnici :-( a ja bi doma ;-( ! Drago mi je da sam to rijesila mozda su i oba bila zastopana samo je prvi probio odmah a drugi iz drugog puta!
Žužy, tu sam...
I pitala sam se kad ću nedostajati tu nekome, možda netko skuži da me nema...
Jučer sam bila kod soc. G. na kontroli. Rekoh joj za svoj problem, da bebe nema već 10 ciklus i što sad? Orijentirala se na to je li mi 2. partner u pitanju. U biti, smatra da nema problema, neka čekam još 6 mj. do godinu dana pa onda na pretrage i ponovljeni S-gram! A nije MM išao ni na 1. :lol: Kao tijelu nakon poroda treba barem 3 g. na oporavak, ima pravo na vraćanje u normalu... Htjela sam da mi UZV pogleda stanje unutra, vidi je li prošla O i imam li uopće O?! :-x No, veli ona, ne... KUPI MAYBE BABY ZA 345 KUNA!:evil:Prati paprat... Velim ja pratim sluz. Kaže ona: pa da, kao da je teško razvući je kao šmrkalj!:lol:
Eto, moja G. mi nije dala nikakav ženski savjet, suosjećanje, nisam ništa pametnija nakon tog "razgovora", ne da joj se bakćati mnome. Mah!
I bila sam nešto deprimirana jučer. Spopale me svakakve misli o nemogućnosti začeća. Ma sve znate.
Čestitam novim trudnicama!:klap: