Tanita...koji ti je dpo? Kad ce testic pasti?
Printable View
Tanita...koji ti je dpo? Kad ce testic pasti?
~~~~~~~~~~~~~~~
Lista za: 21.3.2016.:preskaceuze:
~~~~~~~~~~~~~~~
(Ne)čekalice: :-D:dancingfever:
monaLi~~~~~~~~~~~~~~~43.dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~ 30.dc
Cheerilee ~~~~~~~~~~~~~ 27.dc
mami2~~~~~~~~~~~~~~~ 26.dc
zola~~~~~~~~~~~~~~~~~25.dc
tanita14 ~~~~~~~~~~~~~~25.dc
Odbrojavalice: :love2:
jagodicabobica ~~~~~~~~~ 22.dc
Ninci~~~~~~~~~~~~~~~~22.dc
anka91~~~~~~~~~~~~~~ 20.dc
Ives000 ~~~~~~~~~~~~~ 19.dc
Limeta ~~~~~~~~~~~~~~ 12.dc
šiškica~~~~~~~~~~~~~~~10.dc
Narancica000 ~~~~~~~~~~~7.dc
xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~ 4.dc
vjerujem u bolje sutra ~~~~~ 4.dc
Zola, Tanita ,dobro nam došle u ljubičice!!! Sretno!!!!
Tanita u ned cu vikat na tebe ak ne pisnes
Nivesa, nece biti potrebe, ja jedva izdrzim do 8dpo :D
Ahahahhaha
Ja sve cekam da kudri posalje koji testic da mogu onak iz zabave pisat :)
Sad kad vas slusam odma meni dode da pisam a ni ne znam kad je bila O.
Po mobitelu tamo 12-13. Po stanju na wc papiru 19og!
Sreca pa ne nema doma do 21h.
Di su nase trudnice Tajci i Kristinica??
Bas me zanima kak je njima! Dal su umorne! Dal im se piski stalno! Dal imaju specijalne zelje ili im je muka....i tak!
Pozdrav cure :)
Ives bas sam sretna sto opet mozete u nove pobjede, neka vec ovaj ciklus bude dobitan i nek bude sve u redu :)
Jagodice hvala na pitanju, super sam. Imala sam los nalaz urina, al je urinokultura hvala Bogu sterilna. Ostalo od simptoma imam cicke 2 broja vece, ko da ce eksplodirat i bolne su, umor stalni, piskenje pod normalno :) umaram se dosta brzo i drugo je sve super. Bebica raste, raste trbuscic i eto :)
Svima vam zelim svu srecu i da vas vase bebice sto prije odaberu i da vam ih dragi Bog podari, tone trudnicke prasine vam saljem i pratim vas :*
Jao sve mi toplo oko srca kad ovo citam! Nek bebica samo napreduje! Skupa s mamicom! Znaci raste busa? Joooj milina jedva cekam da se zaokruzim! Haha!
Dobro da je urinokultura uredna!
Sad bi te ja izresetala pitanjima pa da malo prozivljavam trudnocu kroz tebe hahaha! Samo se ti fino cuvaj!
Bog! Nemam nekih simptoma osim što jedem nesta stalno, pa zaboli želudac:-( I dalje me probada u stomaku, dosadno mi doma, imam mali tablet i loš tv program :-) 30'tog moram briseve i krv i urin... valjda ce sve biti ok..
Pusa svima koliko vas ima i trudnicke prašine šaljem svima :mama::mama:
Drzimo fige! Javi kad obavis sve kaj si saznala! I evo citaj gore kod Tajci kaj te ceka! Hhehehe!
I samo ti papaj ak ti se papa! I mi smo tu sve trudne dok M ne stigne pa sve papamo (ili sam to samo ja?!)
Tejk ker!
Eto i mene... 'ko o ćemu.. Jagodica o klopi :lool::njam:
Jao moram se ići bricnut i upicanit za pregled koji imam sutra ..a taaaaak mi se neda!!! :gaah:
već pol sata se nagovaram a nikak da dignem dupe s trosjeda.
Kristinice, Tajci, uživajte drage naše :love: Nek sve bude i dalje tako dobro.. puse šaljem :love2::fige:
Trudnice nase, drago mi je da napredujete :*
Mene ove gljivice rasturaju, pece me i boli i svrbi istovremeno, a zadnji antibiotk mi je tek u srijedu ujutro. Ocekivala sam da ce danas bit malo bolje, a ono tri put gore. Jos sutra krema, preksutra vaginalete, pa mozda one odrade svoje :(
Tanita..meni je najbolje pomoglo često pranje "ćuće" vrućom vodom bez ikakvih mirodija i šampona..samo voda i mjenjanje doljnjeg rublja 3-4 puta dnevno..mazala sam plymicol cremom i povuklo se za tri dana.
Tanita kupi di citrofit, on ti je super za gljivice odnosno za cjeli organizam. Njega puješ ali možeš sr i ispirat.
Dobro jutro!
Evo jedna rana kavica!
Kod mene još ništa .Jučer sam mislila da sam dobila kad ono ništa samo hrpa iscjedka, simptoma baš i nemam, osim što me par puta dnevno zafrče dolje.
Mami, zvuci obecavajuce!
Da, citrofit je super!
A kaj cajevac ne pomaze?
Ja jutros pisala u wc! Ajme skroz zaboravila na test!!! Sad cekam do sutra!!
Btw i gljive mogu bit jedan od simptoma t. Bas zato kaj se dolje promjeni sve pa one izbiju.
Cheerile kak mozes bit tak zlocesta! Ajde pisat za kaznu :)
Neznam kak mi se to moglo dogoditi, nevjerujem!
Jutro cure!!
Vidim da bi moglo biti vise testica pa saljem ~~~~~~~ za plusice :)
Cheerilee da samo znaš koliko sam ja to puta napravila..:lool: Pogotovo kad trebam piškit Lh trakicu a prije toga se kvalitetno popiškim... :gaah:
Nema piškilice kojoj se to nije dogodilo.
Tanita.. nadam se da ćeš riješiti gljivice..
I da ih dalje nećeš imati u trudnoći :mrgreen:
Eto ja se spremam na pregled.. da vidimo što će mi gin danas reći :drama::bye:
Ives sreeeetno!!! :love2:Drzim figee da sve bude ok!!!
Cure sjetila sam se da vam ispricam svoju pricu kod prvog zaceca :mrgreen: to je bilo u proljece 2013, hvatala ja i vrebala O, sluz, BT.. koliko sam bila neiskusna bila sam sigurna da smo promasili taj ciklus O, suprug je bio na terenu bas ta 2 dana. Bas sam bila tuzna, to je bio tek drugi ciklus pokusavanja al dovoljno da pomislim da samnom nesto nije u redu. Zene! :roll: medjutim, kako su mi ciklusi bili na cca 33 ili 34 dana ocekujem M, a nje nema. Ja napravim test 33dc, radi reda iako sam sigurna da je neg, a tak je i bilo. Nemam ja mira, napravim i drugi na 34dc on opet neg. Pricekam jos 2 dana i napravim treci, znaci vec je 36dc i opet nista. Kaze MM ajd nemoj se opterecivati, zbog toga ti i kasni... al meni nesto nije dalo mira, ja sam jos 2 dana napravila, onda je dosao vikend..ja se opustila, malo zaboravila na to, do nedjelje navecer kad sam legla u krevet. Tad cvrsto odlucim, idem ja u labos, necu vadit betu, samo cu njihov urinski test napravit, 100% je tocan pa onda mogu bit sigurna da nisam trudna i da se narucim kod gin na pretrage!! Medjutim ja se popiskim, odemo muz i ja na kavu.. i nakon sto me covjek uvjeri da nema nista od T, da od prevelike zelje malo umisljam, vrat se po nalaz a on POZITIVAN! :-D
Kasnije, racunajuci zajedno s doktoricom, po velicini bebe i jos nekim stvarima, ovulacija mi je bila na 29dc, iako ju na nisam registrirala bas po nicemu, a prvi pozitivan test na 40dc, dakle na 11dpo!
Eto, gledam ove cekalice na listi sa visokim dc i drzim :fige: da vam se slicno dogodilo!!!! i nikad ne smijemo gubit nadu!! Nikad.
Narancice Hvala ti draga :*
..:zaljubljen: ovo je tako lijepa prića!
Držim fige da što prije dobiješ pozitivnu beticu.
Jutro svima uz salicu kave koja mi je donesena umj kamilice koju sam narucila! -.-
Mislim oke kava i kamlica...zvuci isto a tak i izgleda jel? Oboje pocinje na KA pa valjda mogu bit sretna da nisam dobila salicu katrana i casu vode jel.....
Ives jagodica uvijek o hrani jahahah! Svaka cast procitala si me (i doslovno i karakterno)! A znam ja zakaj se ti rihtas! Da bu ginic manje ljut kad cuje da ste se keksali! Hahaha! Vrati se s lijepim vijestima!
Tanita bas mi je zao zboh tvojih patnji....nadam se da bu vec danas bolje!! Drzi se!
MAMI vec te vidim onak pospana se popisas i onda skuzis! Hahah ( nije da te zamisljam na skoljci...tak se kaze jel)
Monaaaaa di si nam?! Kaj ima kod tebe? Jel stigla teta M?
Eto Nives cim tebe nema odma se u skoljku pisa! Vidis ti to?!
Cure kod mene jutros ISTI scenarij ko u subotu. Wc, nuzda #2, malo jel....a ko ga j*be! Malo tiskanja! I na papiru sluz prozirna. Cak je u sebi imala par malih balonceka zraka....
Po(z)d(r)avljam vas! :lool: :-P
Nema nikoga....
Jagodice :lol:
Evo vozim se u busu idem s posla.
Ne znan kaj bi rekla, bojim se ponadat a nadam se. Jedva čekam da dođem doma i zavirim u gaće.
Mami, mi čekamo izvješće tvog zavirivanja u gaće :lol:
Nara,divna pričica, voljela bih da nas sve tako iznenadi, ali ja se nadam i kad se uopće ne sexamo; kao, možda ostalo nešto od prošlog mj, ili je lažna menga, ili...ili... :škartoc:
Ives, ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za pregled i da dr potvrdi da je O bila. I ne boj se da ćete grditi, ak tijelo nije spremno... samo bez stresa, draga.
Jagodice, gadno će zvučati, ali vjerujem da ti je ta sluz prije iz onog iza otvora. Ili kako si koristila vaginalete, sve se sporemetilo jer se ćuća čisti. Možda. Nemam pojma, pa me nemoj hvatati za riječ.
Nivesa, utjerivačica piškilica :D
Nego, došla sam doma, odmah se oprala, namazala kremom i sad paradiram bezgaća u stanu. Zavjese nemam, susjedi po balkonima. Eh, baš me briga, ovak mi je super!
I imam priznanje; jučer sam piškila test, naravno negativan, ali ga nisam bacila, već sam ga i danas koristila. Naravno, ništa, niti je to ispravno, ali totalno sam skrenula i to mi je neko psihičko rasterećenje. Ako me ulovi prije 10dpo, piškim na korištenom da preživim krizu. Ajmo, koja još to radi?! :cekam:
Curke eto mene, podnosim izvještaj s pregleda!!! Gin me na kraju podržao još je rekao sav oduševljen "super!!!" Pa mi je došlo da samu sebe onak dobro izdevetam.. Sad mi krivo što nismo pokrili i prije "o" :roll:
Napravio mi je uzv i rekao da sad čekamo da vidimo hoće li ovaj ciklus uroditi plodom, u koliko test bude negativan..krećem s duphastonima da izazovem "m" i 5 dc opet s clomidima. :bouncing:
Ajme curke... još ne vjerujem da je to To!!!!
:ban:
Moje zavirivanje u gaće je spustilo me na zemlju.
Spoting je stigao, dakle i m će uskoro. Znala sam al eti ipak sam se ponadala.
Mami.... :love2:
Baš mi je žao :( ..i taj glupi spoting :twisted:
Baš se moro pojavit!
Tanita a koja ne ?? Hahaha ja prva cuvam popisane pa opet pisam. Onda kad dobijem ih bacam.
Hehehe
Ives super da je konacno sve u redu!!!
Mami zao mi je jako...znam koliko to frustrira...
Kod mene jos nema M, kako pijem teški antibiotik danas sam opet radila test, i negativan. Sva sam sretna da je negativan!!! Valjda prvi i jedini put u životu :) kupila sam si Lactogyn il kak se već zove,
Ives jel kasno početi 5. Dan od početka terapije?
Mami, se mogu još nadati umjesto tebe? Ne priznajem dok nije M.
Ives, eto vidiš, nije potrebno uvijek glavi izvrtiti najgore scenarije. Go, girl! I da ne dođete do te kemije!
Mona, ne moraju te gljivice napasi, ali su dosta često poprana pojava. Nekako mi se čini da ako nisu do sad, ni neće, ali svakako pij probiotik.
MonaLi ma za probiotik nikad nije kasno. ;) Slobodno kreni. Ali pij dvije dnevno sedam dana.
Tanita.... ma ja sam uvijek guska kad sam ja u pitanju.. da je netko od vas, već bi ja znala što reći :|
Mene poćele bradavice žarit.. a tulum u jajnicima ne jenjava.. Doktor mi je rekao da je endometrij dobar i zadebljan
tako da ne brinem. Sad mi ostaje samo čekanje.. :cekam:
Kakvo je stanje kod tebe?
Ma, sve smo takve; najpametnije kad su drugi u pitanju :) Bitno da je sve ok i da nema panike, a čekanje ćemo ti skratiti mi.
Već osjetiš bradavice?! Mene danas malo lijevi jajnik boluckao, ništa strašno, ni spektakularno. Ostalo ništa; ni sise, ni trbuh, ni leđa... prošla me euforija.
Hvala curke, a kak da znam jel imam gljivice? Meni je daaavno jednom gin rekao da ih imam ali ja sam tad bila balava i nisam to sama prepoznala. Jel to ono kad je iscjedak grudast? Za sad mi je dole sve po starom.
Ali antibiotik me ubija, želudac me smeta i glava me boli cijeli dan skoro :/ i kao da imam temperaturu se osjećam, a nemam ju. Jel vama bilo ok dok ste pile doksiciklin?