Ja nisam nikad cula za to
Poslano sa mog SM-A520F koristeći Tapatalk
Printable View
Pitam za prijateljicu:lol:
Lista za
25.04.2020.
(Ne) čekalice
mašnica ~~~~~~~~~28.dc
Calista ~~~~~~~~~~28.dc
Odbrojavalice
IvchyOs ~~~~~~~~~25.dc
Lotus5 ~~~~~~~~~~23.dc
Pearl 22~~~~~~~~~ 24.dc
BornToRun ~~~~~~~ 22.dc
Himalaya ~~~~~~~~ 16.dc
Buncek~~~~~~~~~~14.dc
Pikulica1985~~~~~~ 14.dc
Garawa~~~~~~~~~ 12.dc
ljube555~~~~~~~~~10.dc
JelenaR~~~~~~~~~ 10.dc
Jutro! Ja ne znam jesam li ju opce imala jer nista od mog peak-a
Jutro! Još uvijek bijeli iscjedak, još uvijek ništa od uobičajenih znakova da će menga...već vidim kako ću se grdno razočarati ovaj ciklus :no:
Ja navijam da moja ne bude još dva dana..onda može. :lol:
Nema muža kući pa da se bas ne potrefi kad ga nema..
Ja bi trebala dobit M (od 27-30) dana. Uginuo mi je pas rano ujutro (subota) i jako sam tuzna :( Pas je imao 15.5 godina i spremali smo se da mu dolazi kraj, ali ipak ...
Sad bi me bas razveselio plus, ali radi situacije to je nemoguce.
Lista za
26.04.2020.
(Ne) čekalice
mašnica ~~~~~~~~~29.dc
Calista ~~~~~~~~~~29.dc
IvchyOs ~~~~~~~~~ 26.dc
Odbrojavalice
Lotus5 ~~~~~~~~~~24.dc
Pearl 22~~~~~~~~~ 25.dc
BornToRun ~~~~~~~ 23.dc
Himalaya ~~~~~~~~ 17.dc
Buncek~~~~~~~~~~15.dc
Pikulica1985~~~~~~ 15.dc
Garawa~~~~~~~~~ 13.dc
ljube555~~~~~~~~~11.dc
JelenaR~~~~~~~~~ 11.dc
Jutro cure!
Kod mene bila O i sad čekanje. Grudi su me jučer počele rasturat. Dan nakon ovulacije. Često tako bude i traje do M.
Ivchy, ja imam taj obilni iscjedak prije M. Je li on prisutan i u trudnoći?
Calista, baš mi je žao za pasića. Mi isto imamo jednog starčića od 15 godina i ne mogu zamislit da ga nema više. Drš se!
Onda je to dobar znak!
Mislim da kod mene ništa od ovulacije ovaj mjesec. Čekamo mengu pa sve ispočetka....[emoji849]
Poslano sa mog SM-T580 koristeći Tapatalk
Tako si i ja nekako mislim...jos 2 testa LH imam jucer je bila jaca sjena ali ne dovoljno. Bas ludo. Trbuh mi čvrst nekako jedino to i kad pojedem nekak mi cudno sjedne na zeludac kao da cu sve van. A malo nize osjecaj kao da mi curka stalno nesto. Pozdravljam ovim putem sve curke koje nas samo čitaju i škicaju i daju podršku znate koje ste :heart:
To će biti taj dan!! Curke moje 29.ti dan ciklusa stiže O i to sam dočekala: https://ibb.co/TYFjgz1 [ibb.co]
2DC (ponedeljak) :/
Lista za
27.04.2020.
(Ne) čekalice
mašnica ~~~~~~~~~30.dc
IvchyOs ~~~~~~~~~27.dc
Pearl 22~~~~~~~~~ 25.dc
Odbrojavalice
Lotus5 ~~~~~~~~~~25.dc
BornToRun ~~~~~~~ 24.dc
Himalaya ~~~~~~~~ 18.dc
Buncek~~~~~~~~~~16.dc
Pikulica1985~~~~~~ 16.dc
Garawa~~~~~~~~~ 14.dc
ljube555~~~~~~~~~12.dc
JelenaR~~~~~~~~~ 12.dc
Calista ~~~~~~~~~~ 2.dc
Mašnice, bravooo!
Calista, žao mi je :ghug:
Znači danas sam radila test i nije bio ispravan :zbunj::zbunj::?:
Nije mi se pojavila kontrolna linija. Jel se to ikome dogodilo?
Obični Clearblue...ne mogu vjerovati, to mi se prvi put ikad dogodilo.
Calisa jako mi je zao zbog peseka, i jos vidim da je i vjestica stigla. Grozno! Izdrzi.
Masnice, jesi ju docekala :mrgreen:
Sretno i spretno!
Ivchy, odi u ljekarnu/ducan di si kupila test, nek ti daju novi! Nisi djabe dala novce, ako je test neispravan duzni su ti dati drugi. Samo uzmi taj sa sobom.
Cure, eto ja sam piskila ovaj ciklus LH trakice i vec sam mislila da nema ovulacije. Tek u subotu mi je poceo rasti LH na 14 dc, pa je na 15 dc bila linija ista kao testna i jucer je bila slicna kao na 14 dc. Slucajno sam bila kod ginekologa jucer i rekao mi je 2-3 odnosa danas-sutra-prekosutra. Sretna sam kaj su mi se produzili ciklusi no malo mi je cudno. Zadnjih par mjeseci sam promijenila to sto pijem cink i sto skoro ne jedem kekse/cokolade tj. jedem ih puno manje/rijedje. To mi je bila korizma pa sam nastavila s tim. Ustvari jedem voce, suho voce, med, napravim zdrave muffine od mrkve i jabuke i slicno. Nisam smrsavila osim mozda 1 kg (al to je vise zato sto se trudim napraviti svako dan vise od 10000 koraka), al se bolje osjecam. Tko zna, mozda ima veze ili je samo sok nakon spontanog.
Znaci u nedjelju si imala peak kao i ja. Dakle idemo skupa. Mi isto pokrivali sad samo brojimo dane. Mene šarafe jajnici valjda i od onog čaja koji pijem sretno i pratimo se!
Lista za
28.04.2020.
(Ne) čekalice
mašnica ~~~~~~~~~31.dc
IvchyOs ~~~~~~~~~28.dc
Pearl 22~~~~~~~~~ 26.dc
Lotus5 ~~~~~~~~~~26.dc
Odbrojavalice
BornToRun ~~~~~~~ 25.dc
Himalaya ~~~~~~~~ 19.dc
Buncek~~~~~~~~~~17.dc
Pikulica1985~~~~~~ 17.dc
Garawa~~~~~~~~~ 15.dc
ljube555~~~~~~~~~13.dc
JelenaR~~~~~~~~~ 13.dc
Calista ~~~~~~~~~~ 3.dc
Buncek, znači ovulacija bi trebala biti danas-sutra-prekosutra? Zdrava prehrana i zdravi stil života stigurno utječu na hormone pa samim time i na ciklus. Ja sam isto izbacila šećer, ali mislim da bih trebala i ugljikohidrate. Nemam problema s kilama, ali bih voljela regulirati taj pcos jer osim toga ne znam što je kod nas prepreka.
Vratili su mi jučer novce za test, očito je neispravan.
Evo niti naznake od menge ili ičega vezanog uz mengu...