e moja mb, neće kod mene biti slika tako skoro
stala sam jutros na vagu i prenerazila se
ne slikam se dok se ne vratim na neku suvislu kilažu
Printable View
e moja mb, neće kod mene biti slika tako skoro
stala sam jutros na vagu i prenerazila se
ne slikam se dok se ne vratim na neku suvislu kilažu
Meni je Metjuić oduvijek super - fizički (osim, jel'te u Vuku :mrgreen: ).
Televiziju/filmove/serije već duže vrijeme ni ne gledam. Osim Avatara. Ali onog na Nickelodenu. Po treći put. :roll:
Ma di me nagovarate na odustajanje?! Imam još samo tbc i stretch pa sam gotova. Pa ću moć unucima pričat da sam odradila alfu dva puta zaredom. :-)
summer, pokušat ću te ulovit slijedeći tjedan. Ana je počela trenirat plivanje - treninzi su joj u 5 pa s posla jurim da ju stignem odvesti na vrijeme.
betty, Ginger, fotke na sunce!
Ja nedam slike, sram me (iako me mm svima okolo hvali kak super izgledam i kak sam se stesala :roll: mislim, istina je, al u odnosu na dan nakon poroda)
Pokazem prije i poslije kad zavrsim BR :-)
A moj sve primijeti. I kada se stešem i kada se udebljam. I dolazi iz obitelji mršavih ljudi koji svima primijete kilogram viška :roll:
Pridružujem se obožavateljicama lika i djela Metjua. Stvarno je prekrasan, a još kad ga vidiš sa ženom i djecom... meni je to najprivlačnije od svega. Tako zgodan i lijep frajer i još k tome obiteljski tip, wow :mrgreen:
Potpisujem i Bettyne muke. Fizički sam u životnoj formi, a ne usuđujem se stati na vagu. Nema slike do daljnjega :mrgreen:
i ja sam u klubu 'no photos, please'
ma sta please, I beg you!
jos uvijek sam na plus 2-3 od prosloljetne kilaze
cvrsta, da, guzice i kvadricepsi i zadnje loze
ali stomak je objektivno manje ravan
i frustrira me to, ono sto mi je jednom islo lagano, sad zapinje i zapinje
al dobro, idemo dalje, stisla sam hranu i izgubila 1,5 kg
dakle, treba dalje tako, samo da psihicki ne puknem
sinoc dynamic core, veceras rip't circuit, necu duplic vec cu sutra speed
metju je i meni prije bio prenabildan, preosuncan, prekovrcav i prenasmijan - u td mi je bas mljac
izbrisala sam jednu rečenicu da te mogu potpisat od riječi do riječi!
mene satraše ovi pusti rođendani, čokoladne fontane i kasnonoćni zalogaji
što je najgore, danas OPET moram praviti tortu, drugu ovaj tjedan :predaja:
pa je li to humano, ima li boga i zašto me stalno stavlja na kušnju kad zna da neću odoliti? :gaah:
i da dodam, mislim da mi stvarno nisu trebali oni maslaci :roll:
bety mozes ti to, to je samo torta :lool:
ja otvorila maslace, dala sestri, onda zakljucila da onaj od badema se mora malo promijesati, pa sam ukljucila mikser i ukraslia kuhinju i svoju robu sa maslacem, a kako je kraci onda stalno na podu osjetim komadicke.
marta ajd daj koji recept sa s maslacem. tvoje recepte volim :heart:
A joj Metju :zaljubljen:, ljubim lik i djelo odavno, sad je u TD otkrio svima da zna i glumiti i da nije samo lijep
inače betty nije mi nešto na ovim slikama, ima puuuno boljih :mrgreen:,a i uz njega ima još kandidata koji ti izbiju dah trenutno!
Ginger nemoj se slikat, ne još....ja sam napravila istu grešku pa se ubedirala a nekako nakon toga je polako krenulo pa će i tebi
A palacinke s maslacem i nutelom :lol:
saf, ah... na ogledalu si bolje izgledam nego na slikama :mrgreen:
Samo da dodam, ja si nekako mislim da vi sve više manje izgledate kao S2000,
a vi kaj "imate staža" još i bolje i čvršće, nešto ovako http://www.pinterest.com/jzwilley/fit-women/
.......slijedom navedenog ja mislim da nikad neću doći u fazu pokazivanja slika
Ja sam dobila pohvalu za dupe u teretani, da je pravo ono izbočeno, podignuto, vježbalačko :mrgreen: Ali to je kod mene definitivno genetika. Zato trbuh... :nope:
saf, ove tvoje su mi malo tu mač
mislim da i sve da hoću da se ne bih mogla dovesti u to stanje
ne uz ovaj bakanalije Lifestyle :mrgreen:
vjerojatno imam mišiće ko one, samo su skriveni ispod slojeva i slojeva sala :buhtla:
bas tako i moji su umotani u amortizere :lool:
Maruska, nema ti druge nego kao betty :D
Meni su isto one zene na pinterestu too much, ali dobro betty rece- ne bojim se ja toga :lool:
Ma da dobro one su bez trunke masti, prije sam mislila na čvrstoću
A moja guzica je uvijek bila wababoom,znate ono kad hodate a svaka polutka ima svoj ritam hihihi
dok je u kalupu od traperica još je to ok, ali kad su gaće jedini kalup onda priča postaje drugačija :lol:
a o trbuhu ne bih, prebolno za suočavanje :drama:
ma ajde saf sigurna sam da je situacija puno bolja nego je ti vidis :)
sve smo mi prekriticne prema sebi :) polazim od sebe :mrgreen:
S2000, salji link i pass.
Saf, dobra ti je fora ovo sa slikama :lol:
A kad smo kod Hollywooda :mrgreen:
Moj favorit je Jason Statham...
rabijatno-testosteronsko-box tip :zaljubljen:
Nastavila sa shaunom, danas ript iz gamme.
spajka, nije baš da mogu pomoći s maslacima. mi to svatko pomalo poskrivećki žlicom tamanimo.
probaj otopiti čoksu na pari pa dodat kakaa i bademovog maslaca.
možeš probati i trinu, to ti je zapravo recept za tahini, ali ja sam probala i sa indijskim i sa bademom. uzmeš 2 zliče maslaca, dodaš 2-3 žlice hladne vode i miješaš. dodaješ vode dok ne postane ko malo gušće vrhnje, onda dodaš soli i limunovog soka. meni jako fino za umakanje povrća, a fantiastično sa pečenom paprikom.
eh ja sam baš danas radila mrak salatu. dakle, uzmeš slanutak kuhani, ja kupim u dmu ili skuhaš, pa ga preliješ sa malo maslinovog ulja i kuminom, pola žlićice kumina otprilike. i u pećncu na 200 na kojih 15-20 minuta. u međuvremenu naribaš mrkvu, oko pola kile mrkve. nasjeckaš peršinovog lista. pa pomiješaš tahini, a išao bi ziher i bilo koji od ovih maslaca sa limunovim sokom, češnjakom i soli, i to pomiješaš sa mrkvom i peršinom. kojih dvije žlice maslaca i pola limuna. i onda na to staviš slanutak. i još malo nasjeckanih pistacija. ja sam to napravila kao prilog brancinima na žaru.mljac.
e da. i malo vode, da nije jako gusto.
I djeca ti jedu? :D
Meni zvuci fino, volim slanutak u raznim inacicama.
Danas ce mi bit prelud dan pa sam odmah ujutro isla vjezbati. Probudila sam se turbo rano, sama od sebe. U 5:30. Pa citala ne bas laku knjigu :lool: pa malo pregledala Zuzinu stranici i isla vjezbati. Ne neki zwow, vec sam napravila prilican broj razlicitih vjezbi: za guzicu, za ramena, sklekove...
Nadje se super vjezbi koje dosad nisam isprobavala.
a čuj, to je jedino na meniju pa jedu. više vole bolonjez naravno.
Zhang, bila sam ti u susjedstvu jutros negdje malo prije 7h :mrgreen:
Slijedeći se put najavim pa možemo ranojutarnju kavu i krempite :njam: na trgu, jutros mi se žurilo jer je zvjerka slavila roćkas u 10h pa sam bila tempirana...
Dakle, ja odvozala ranojutarnji long bike - 60km. Ruta Zg - Samobor - Zg preko sela, jezera, naselja i nasipu. Jest da mi je zaštekala navigacija pa je ruta ispala potpuno drukčija od planirane, ali te moje neplanirane "po osjećaju" rute su uvik bolje od onih planiranih na mapi. Malo si bar popričam usput s ljudima (da mi kažu di u vragu sam :) ), i ne moram slušat onu teta koja mi na mob cijelo vrijeme viče "ju are out of rut tri handred miters" (zamislite talijanku koja govori engleski po vuku) :lol:. Uglavnom, reko mm, više mi rute ne trebaju. To je samo gubljenje vremena i živaca. Uzet ću sa sobom garmin čisto da znam di sam da se ne zabrijem (jer me jutros jedna teta, naravno dobronamjero, odvrtila u krug - bilo joj je očito prerano :lol:)
Sasa ovo tvoje super zvuci! Sigurno cu probati
Ja danas nista jer smo slavili djecji rodjendan. Isto sam se satrala, bez brige.
A jucer u talionici masti smo imali tabata trening od po 8 rundi
Push ups
Lunges
Bycicle sit ups
Tire jumps
Danci, ja uvijek imam osjecaj da me ti ljudi u samoborskim selima sa zgrazanjem gledaju jer oni uvijek nesto rade oko kuce, a ja hodam i zezam se :mrgreen:
Danas sam jela tako fine sendvice kod necakinje na rodjendanu, kao u osnovnoj skoli, s majonezom i krastavcima :heart:
E, stanem u sjedalicu :mrgreen: jer nisam imala gdje sjesti u jednoj kratkoj voznji.
Sutra mi imamo djecji rodjendan. Opet isto :D
Da vam mahnem samo, nešto sam i pročitala zadnjih stranica, znači radi se, vidim i miške iskaču - za svaku ste pohvalu!
Malo sam bolje, i dalje nije dobro, u bolovima sam, kontroliranih i iusporenih pokreta, ali pokretna jesam. Trebala bih terapiju u jako toploj vodi da se ti živci među kralješcima opuste, ali nikako da odem baš do terapijskih bazena. Primala sam injekcije, hodočastila po hitnoj. Počela sam raditi pa mi vele da adrenalin pomaže u smanjenju bolova. Dva tjedna kako me zadesila ta glupost, nostalgično gledam trkačice iz auta, a utrke prolaze mimo mene - no, samo da se vratim u normalu. :-)
palči draga :love2:
Strašno te to zadesilo...
palci, bas sam si mislila kak si :love2:
Danci :-o 60 km
ti si luda
Svi nesto festaju...i mi smo i jucer, i danas, a i sutra cemo
Jucer preskocila vjezbanje, jer sam zaspala s malom, a danas odradila wo2 prije rucka
Sutra cu cardio odmah ujutro pa na festu, jer nema sanse da ga odradim kad se vratimo