Ovaj tjedan završavam betu koju volim.
Kaj dalje??
Gamu nemam, da drvim još po beti ili da ponovim BR zadnje tjedne koji put ili...
Mora biti ispod 40 min vježba jer nemam cajta za više.
Cure help?
Printable View
Ovaj tjedan završavam betu koju volim.
Kaj dalje??
Gamu nemam, da drvim još po beti ili da ponovim BR zadnje tjedne koji put ili...
Mora biti ispod 40 min vježba jer nemam cajta za više.
Cure help?
moj ti je savjet da nastaviš s gammom. Nije ju problem nabavit ;)
Ja sam stala nakon bete jer je izašao P90X3 pa sam se na njega bacila, i sad mi je žao. Trebala bi to sve skupa odradit ponovo, al nać vremena za sve......
Jel jako velika razlika od bete?
lower focus plus još par minuta cardia (da se protresem):-D
Joj, cardio
Meni vec muka kak cu ga sutra odradjivat poslije 22h, a nema sanse prije :roll:
http://www.beachbody.com/product/fit...s/turbo-jam.do
Ali ovaj raspored: http://www.docstoc.com/docs/14649531...-Calendar-Post
Osnovni je dobar za početak, čisto da skužiš princip, ako nisi cardio lover, kao što ja nisam.
Onda i onaj advanced je zapravo prelagan.
Sad završavam neki u kojem se vrte svi workouti koje je ona izdala pod TJ imenom. Ali ovaj fat burner mi se čin intenzivniji :)
Cubana tnx, ni ja nisam ljubiteljica cardia
nego probala sam ja TJ kad si ga ti prvi put spomenula ufufufuf....jako zabavno ali ja se ubijem pokušavajući pohvatat koreografiju
inače raspored je dobar, volim rasporede
I ja volim rasporede, al ne i koreografiju :mrgreen:
ginger :klap:
Ribice nabavi gammu :mrgreen: super je!
maruska di su slike :mrgreen:
jesmo ti lipo rekle da se manes alfe i ides dalje :)
ja sam sama samcata, sve moze cekat, idem prvo odvjezbat (a tek sam dosla i rucala, ajme). gamma extreme circuit here i come :mrgreen:
Maruska, salji cim te uslika!
Ja sam isla na trcanje, izmjenjivala s tempo i bilo mi je super, fino me ubilo :)
Steta sto nas je kisa potjerala.
I danas BFBM (banish fat boost metabolisam, by Jillian Michaels).
Anci, zadnji put sam trčala prije mjesec dana, teško mi se uskladiti s poslom i kišom, ali se nadam da će i to doći na red.
Vikki, ne trčim :/ radim samo betu u zadnje vrijeme... i odmah su otišle 2,5 kg, od 4, koje sam "dobila trčanjem" (čitaj udovoljavanjem monstruoznoj gladi od previše cardia)
Na žalost, neću na utrku, nema mi smisla kad nisam dugo trčala. Tebi sretno i javi nam se s dojmovima :-*
Palči, drži se!
2.5 kg? Za koliko vremena?
Bravo vrijedne zene. I meni cete poslat slikice.
Ja prijavljujem drugo trcanje. Upalila sam endomondo jer sam ja (kao sto znate) zenska od statistike. Trcala sam 5.35km (bez hodanja ovaj put) za 37 minta. Prosjecni pejs 6.59. Je li to ok? Trcala sam umjereno, svaki kilometar ujednaceno, a zadnji krug sam finishirala jacim tempom. Tad je bio i maksimalni puls na 184. Inace je svo vrijeme u ostalih 35 minuta bio izmedju 165 i 175, a uopce me nije umaralo. Lijevo u slezenima nije bolilo, samo visoko desno ito nakon 3 km. Mogla sam trpit i bol se smanjila nakon 4,5 km i tad sam bila u nekom blazenom trcanju. Sutra odmor, a prekosutra cilj 6km.
Zanimljiva su mi ona pitanja od Inesice, bas su mi dala mislit... kad uhvatim vremena osvrem se i na njih. Stvarno su odlicna.
Pozdrav
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
Ja sam samo dosla reci da mi je S2000 prekrasna. :-D :-D
jurim dalje.
s2000 bravo :klap:
super je to!!
di su slike :kokice:
jaooooo, na pun stomak? Moj bi ručak bio brzo na tatamicama :lol:
Anci, zar sam ti tako prozirna :mrgreen: sve me čitaš :-*
Jutros 3 kruga po brdu (1 krug više nego inače :-D) : 23km. Baš sam si zadovoljna, a i nekako postajem ovisna o tim brdima. Crkavam, da me samo vidite :lol: al ne dam se ja! Krepat ma ne molat (kako se poli nas kaže)!
Maruška, i ja čekam u redu....
Doma. A ja na putu. Stavim kad se vratim.
Sinoc wo2
I vec se znojim u ocekivanju vecerasnjeg cardia :lool:
ginger a bas, ja sam jucer krepala, krepala!
danci :klap:
ma nisam se bas bila najela, a proslo je sat vremena od rucka tako da je bilo ok. ocekivala sam laganu upalu al nista.
danas planiram piramidu ako stignem, nadam se da hocu.
za vikend planiram plivat :mrgreen: u moru naravno :mrgreen:
Nisam vježbala ništa od subote, jednostavno mi je takav raspored bio. Danas ću u teretanu, ali sve više razmišljam da se okanim teretane i počnem sa focusom doma. Jednostavno MM ima sve više posla, po cijeli dan ga nema kući, počinje lijepo vrijeme kada se i bake žele više baviti svojim stvarima, vrtom i sl. i žao mi ih tlačiti. Osim toga, tu su i drugi članovi obitelji kojima je potrebna moja pomoć oko kojekakvih stvari.
S druge strane, ta dva sata su mi takav gušt, znam da su samo moja, da mi je to prilika za izaći iz kuće, a trener me odlično motivira. Nisam pametna.
Anci, čini mi se za 2 tjedna, nisam mjerila točno. Kad sam prestala s trčanjem i Insanityjem za cca tjedan dana sam prestala biti proždrljiva...
Meni debljanje/mršavljenje isključivo ovisi koliko jedem, ne koliko vježbam, osim posredno... ako pretjeram s vježbanjem gladna sam k'o vuk pa puno jedem. U periodima kad ne bi vježbala po 10ak dana nisam se debljala jer nisam ni jela puno.
I ja na putu. Ne volim kad ne uspijem odvjezbati. Mislim da sam dosla do stadija ovisnosti.
I prijavak: speed 3.0
Uvijek kapa s mene.
cardio1 :drama:
Naravno da ne mršaviš kad nemaš što smršaviti :P
Ja sam se uspjela zdebljati s 8 treninga tjedno... kad jednom postigneš solidnu formu nema vježbanje s mršavljenjem/debljanjem mnogo veze, sve je to do hrane.
Btw. ja nipošto ne priznam da maslaci debljaju. Deblja žlica :lol:
Da se na brzinu javim.
Anci, kavofob, nažalost nemoguće je potrošiti koliko se može unijeti u organizam, uvijek je do prehrane :)
Danči, nisi javila kako su koljena nakon onog trčanja za maleckom?
Ginger, vidim da ti je sjeo cardio :D
S2000, pejs je super za početak! Inače mi je nevjerojatno kako tek počnete trčati pa otrčite odmah 5 km, meni je, kad sam počinjala, trebalo oko mjesec i pol da odvalim 5 km bez hodanja :škartoc:
Što se bolova tiče, linkam: http://www.fizioterapeut.org/novosti...-u-trbuhu.html
Dakle, iskusniji mi kažu da je do dijafragme. Na utrci prije dva mjeseca me boljelo (mislila sam da je jetra, pogotovo i jer imam mali hemangiom na njoj), odonda nije, i ovih dana kad sam počela trčati ujutro (da priviknem tijelo i psihu jer me u nedjelju čeka 11 km na 30 stupnjeva), ponovno me počelo boljeti, desna strana ispod rebara, nakon 5-6 km. Čini mi se da je problem disanje. Nakon nekoliko kilometara se umorim i više nemam koncentracije za trbušno disanje, trbuh se ne podigne dovoljno i nema mjesta da se dijafragma spusti, pa pritiska jetru itd... što li se već događa dalje. Baš me to muči jer bez problema trčim ispod 6:00 i bojim se da će me ti bolovi opet zeznuti na utrci. Zanimljivo, nikad me ne boli kad trčim navečer (prije neku večer sam otrčala 11,5 km, 5:35 min/km bez problema, nisam čak ni crkavala). Zaključak je: navečer sam ili zagrijanija ili opuštenija kad znam da dijete čvrsto spava, a ja imam vremena za oporavak kad dođem doma.
Uglavnom, pročitaj malo o trbušnom disanju, pomaže :)
Da se pohvalim. Prvi dan 6 week 6 pack. So far so good. Cekam sutra/prekosutra upalu misica.
Jeste li vjezbale svaki dan ili moze dan odmora?
Ima li neka vjezbacica sa ozljedom meniskusa i prednjeg kriznog ligamenta da je vjezbala ovu Jillian?
Vikki hvala na linku, citam cim pospremim stan. Mene isto strah boli. Jer prava steta da kad vec znas da mozes lako istrcati odredenu kilometrazu i imas snage da te neka glupa bol sputa.
Legal, a di si do sad sa 6w6p dok sam ja sama radila, u paru je zanimljivije piskarati. U svakom slucaju-dobrodosla!!! Jesam i tebe motivirala?
Vjezbaj 5-6 dana u tjednu, znaci 1-2 dana odmora.
U levelu dva ima puno iskoraka i tu ces morat paziti zbog svoje ozljede. Mene su bolila koljena, al sam dovukla kuci frendicu trenericu (znas je, ona koja me gura naprijed :lol ) pa mi je pokazala u cemu grijesim. Koljena su mi prelazila liniju stopala.... ako pravilno radis ne bi trebalo bit problema, eventualno da pitas doc?
Ja danas odmaram a bas bi sad malo zuske, al sam rekla da ovaj tjedan samo trcanje...
Sta je ovo? Ja zadnja i prva pisem? Cccc
Procitala sam gore link i bas mi se cini da je to onda meni od disanja. Veceras disem iz stomcine i ima da trcim do konavala hahhaha :)
Salim se, veceras cilj 6 km u krug u krug...
S2000 nasla sam si para za vjezbanje. Evo vec sam danas mislila uzet taj jedan dan odmora pod izlikom ako I danas budem vjezbala sutra sigurno ide upala misica. Ali partnerica je rekla NE! Danas je kljucni trening :-).
Nisi mi poslala fotke pre and post pa me nisi motivirala :-P. Cuvaj to kad upadnem u krizu.
Nego zene sto ste imale bas veeelike trbuhe, ono bombasticne blizanacke...kad vam se vratila koza nazad? I vrati li se ikad? Ja imam te koze za izvoz. Trbuh mi izgleda kao onaj pas u dva broja vecoj kozi :-(
Za paricu sam ti sigurna da je motivirana :) samo vi polako...nista odmor danas :)
Ja sam imala dosta velik trbuh u drugoj trudnoci i puno koze nakon poroda. Stvarno je ocajno izgledalo, ali je se puno, puno povuklo. Pupak mi je lijepo gore na sredini, nije strasno. Sigurno mi nije ravan i misicav trbuh, ali nema ni onog tobolca sto visi. Najgore je kad sjednem.
U svakom slucaju, vjezbanje ti moze samo pomoci. Jos kad bi ubacila redovitu masazu i njegu kremama, sigurno bi dosta poboljsala stanje!
Sad sam offtopic ali koje kreme su najbolje za to zatezanje koze? Mogu li se uopce mazati ako dojim?
Meni je najbolje bademovo ulje, ali ga pomiješam na dlanu s nekim hidratantnim losionom za učvršćivanje kože jer ulje samo po sebi isušuje kožu.
Danas sam radila jedan bas super Zcut.
Traje oko 15 minuta, ima sklekova, burpeeja, bridgesa s utezima. I jedna fora vjezba kad radi cucnjeve s utegom.
Bas mi je bilo dobro.