evo ga na, ja nikad na zelenu granu. Popodne me prestalo bolit i sad sam sva bzvz jer me nis ne boli i nemam simptoma. :lol:
Printable View
Kod mene jos 14 dana do bete....vama koje sutra radite betu drzim palceve!!!! sretno :))
4 dpt, no osim sto me hlace stezu kad sjedim u predjelu sromaka, nikakvih simptoma! Kao da bi mi lakse bilo da se nesto desava, neki bolovi, neki znaci da se nesto lijepo unutra desava.....
Meni danas 11dnt i simptoma nikakvih osim glavobolja već dva dana!
Pozdrav drage moje, kod mene nista ljepoga, 7 dnt kad su me grudi prestale boljeti znala sam da je to kraj, danas na 10dnt imam jake menstrualne bolove i rozu flekicu na ulošku, mislim da je to gotovo...:(
Misko nista ti to ne vrijedi, nije gotovo dok nemas crno na bijelo, ne crveno na bijelo ;) radi test, radi betu. Vidis da su sve kombinacije moguce!!! Sretno!
Upravo krećem u kupnju testa, ujutro cu ga napraviti i svakao javljam rezultat , a za betu hm ako hoću odmah isto dan rezultat moram skroz do bolnice koja je 1h udaljena, posto smo već prošli 3 neuspjeha i uvijek jadni jurili s posla za bolnicu vaditi krv i nazad na posao ovaj puta to ne bi, ako test bude neg to je to! U mom gradu mogu vaditi krv ali nalazi moram čekati danima ...
Misko, drzimo fige za poz. test....mi cekamo samo dobre rezultate :)))))
Jutro drage moje! Nemam ljepe vijesti! Krvarenje preko noći se pojačalo, kucni test je negativan! Nemam vise snage ni da plačem, pa dokle tako, zasto,zbog čega....prema mom osijecaju bilo je sve gotovo već 7dnt,danas je 11dnt 3 dnevnih mrvica! Želim vam svima puno sreće, zdravlja i strpljenja,a ja cu vas pratiti i javit se opet u novom postupku! Veliki zagrljaj svima!
Imam pitanje za vas, koliku pauzu vi radite između stimuliranih postupaka? Ja moram organizirati si tako da obavim postupak najkasnije u 3mj.,zbog posla nemogu od 4 do 10mj. Neznam sta ce mi dr reci, dali je 3mj prebrzo,neznam,kakav je stav vas i vaših dr?
Zao mi je Misko....:love2:
Kod mene je do sad bila praksa izmedju dva stimulirana 6 mj pauza.
Misko,
sasvim je dovoljna pauza od 3 mjeseca između 2 stimulirana postupka. Jedini je problem u našim državnim klinikama zbog gužvi i zbog ograničenog budžeta.
Sretno!!!! :-)
Ova tema također ima jako puno stranica. I na njoj se također može naći svašta...od navijanja, skakutanja, vibranja, prijavaka, čestitki....što sve spada u Odbrojavanje.
Otvorit ću novu temu s istim naslovom, ali vas zaista molim da sve gore navedeno smanjite na minimum i da sve takve aktivnosti preselite na odbrojavanje. U suprotnom ćemo takve postove mi seliti ili brisat što ne bismo voljeli jer znamo da vam je svaki vaš post drag i bitan.
NOVA TEMA