Lili, ja imam mizuno, isto mislim wave rider. meni su odlicne, prije njih sam imala new balance, i mizuno mi je puno bolji.
Drzi se na rodjendanu, nije to lako..
Printable View
Lili, ja imam mizuno, isto mislim wave rider. meni su odlicne, prije njih sam imala new balance, i mizuno mi je puno bolji.
Drzi se na rodjendanu, nije to lako..
Da hoce konacno hoce past temperatura za tih 10 stupnjev, disem na skrge..
Ja imam mizuno.
Prije sam imala wave legend, sad wave rider 18 (od sinoc :D).
Ja imam asics 2000, jako sam zadovoljna. Ali prve moje trkačke, Nike lunarglide 7, su mi ipak bolje za moje stopalo.
No ja sam takva, uvijek zadovoljna 8-)
Ups, onda su i moje prve wave legend, iste su bile kao Ancine. Ove ultima su malo cvrsce oko zgloba.
Upravo odradila girju. Konacno mogu nekoliko clean&pressova s 12-icom!!!
Skulirana nadam se da će te brzo proći :love2:.
Ivana s vibrice za malenu ~~~~
Summer patike mi se sviđaju, posebno one crne, Nike je l?
Danas neću stići vježbat, vjerojatno. Maloprije sam ušla u kuću, bila kod zubara. Imam puno za popravak, nešto za vađenje, zamjena plombe, i nadomjestiti te izvadjene. Bas sam se zapustila :-(.
Sad mi je samo skidala kamenac i polirala, od sljedeće subote krećem sa radovima.
J-la, mene isto ceka remont.
Ja sam danas na junk hrani. Pomfrit, pohano, majoneza.
A za veceru palacinke.
Prijavljujem rest, nikako mi se nije dalo vjezbati. Jajnici i trbuh me bole. Nemam pojma zasto.
crne su adidas, svidjele mi se na prvi pogled, jedva cekam da stignu
upravo sam gotova s abc 2, to mi je najmrzi, sto sam slicice linkala
ali junacki sam ga odradila
zavrsila sam sesti tjedan, odradila svaki trening po tri puta
sad jos ide svaki trening jednom, bez ponavljanja i gotov je black fire
mislim da cu prvo plesati (cize) a onda p90x3 ili neki moj hibrid to dvoje
3,5 km, lagano, pace 6:19,imala sam drustvo pa smo vise cakulale. sestra nije trcala od 6mj pa smo pomalo :)
Skulirana, vidis, meni se nesto ne svidjaju ovi novi treninzi. Ja volim summer shred, cardio shred...
Ovo mi nekako, ne znam, nije sjelo. Upper inferno mi ima previse strecha, dosadno mi je to.
anci, ni meni nisu nesto ovi novi, zato sam otkazala pretplatu...
Dakle vracam sinoc pripremljeni top i sorc natrag u ormar a izvlacim duge tajice i majicu za trening po ovoj kisi i to 20km.....
A ovo nam.je zadnja duzina pred PM i nema odustajanja. Ivana s sutra ti zelim.suho za tvoju duzinu.
Cure hvala za info za tenke.
skulirana drzi se.
ivana s mazi malenu.
summer bravo zeno!
Super za zube cure!
prezivjela rodjendan s 14oro djece u stanu (nije htio igraonicu) na kraju bilo bas lijepo i falatiBoze da je radni dio tjedna iza nas :-)
I dalje vani pljustiiii a ja dvoumim kratki ili dugi rukav ispod vjetrovke.bit ce kratki na kraju.
sretan roćkas dečku Lili
super da je prošlo dobro
ja ću danas BR cardio 1
a sutra jedno duže trčanje
kišilo ili ne, svejedno..
e da, tenisice :unsure:
izgleda da ću I ja morati nabaviti nove
iako imam nove od ljetos :mrgreen:
neke nike, lagane I savitljive ali nešto nije kako treba
ok. broj veće su ciljano, ali onaj dio oko gležnja mi ne leži dobro
stalno imam osjećaj da ću izvrnuti nogu...
za kućno vježabanje su mi ok.
Meni je stopalo trenutno toliko rasireno da stanem samo u md-ove tenisice, neke u rap stilu :D
Jucer dr. Cathy: warm up, butt + back (x2), full body stretch.
Napokon malo zahladilo! :)
Padalo je cijelu noc. Ne pamtim kad sam se tako naspavala. :-)
Klinci su prespavali cijelu noc bez budjenja.
Ja pijem kavu i ne vjerujem da se jos nisu ustali.
Jos uvijek imam laganu upalu od eccentric lowera.
Pozdrav svima!
U Polleosportu sniženje girji. Žicam 16-icu. :kbell:
Na kraju zatoplilo i sva sreca pa uvijek u torbi imam nekoliko kombinacija.brzo sam izvukla kratki rukav i neke kratke hlace. Zapravo je bilo idealno za trcat kad smo mi trcali jer je bila naoblaka s povremenim suncem.
Isli smo ciljano kao grupa na 20km p.5:21 no kad smo zagazili u 18-ti km bas mi je falilo malo da se izvrtim pa sam se izdvojila i ubrzala.
na kraju smo se preracunali sa kilometrima i umjesto 20 istrcali 21km :-)
Da skratim: 21km p.5:19 :-D (2x kratko stali pit vodu)
A sad na rucak koji su drugi skuhali pa Tehnicki muzej. Uh sto volim vikende.....:heart:
Ta vaša kiša nas je zaobišla ili joj sad nešto duže treba da dodje.
Danas šoping s malom, zbog kojeg je propustila spavanje. Sad više ja nervozna nego ona :lool:.
Odradila lower focus, a sad po ko zna koji put gledam Forzen (samo pola filma, mala nema živaca za više, a i to joj je dovoljno da stalno vrišti Ana i Elsa).
joj lili, da 21 km :naklon:
super za sve shoppinge, prospavane noci i odradjene treninge!
kisa je kod nas bila nocas i jutros
ja se vec oprostila od plaze, a ono super suncan dan
tako da smo ipak otisli, pomakli rucak na veceru skoro :)
more je divno, toplo, a sin me izmorio na picigin, bas smo se izludirali
sad rucak, sredila malo pa cu odmarati uz knjigu
veceras trening
Lili :naklon:
Ja bila s cimavicom u shopingu :drama: to je trening zivaca, ne triba mi nikakvi drugi :lool:
jadranka, super je, ako je vani sunce i lipo, idi, more te nece razocarat
ja znjan citavo lito izbjegavam, danas je bilo cisto, mirno, bistro, ugodno
ja sam pred kraj trudnoce (termin je bio pocetkom devetog) najvise volila u moru bit - tu sam bila najlaganija :kit:
jedino bi na plazu iz mora skoro cetveronoske izlazila :lol:
odradih strategic endurance
dusu sam ispustila
3 serije po 3 vjezbe po 2 minute trajanja, bez pauze
total u 18 minuta:
60 burpeeja do poda, 150 triceps dipsa i 99 sit-ups (taknit pod i sprijeda i straga)
ali sad se super osjecam
Summer umorih se od citanja svega sto si odvjezbala.bravo!
MB i j-la luse ste skroz obje s kcerima i opisima shoppinga. Mi sutra u kupovinu novog usisavaca.
ajme mene posteno izmorilo ovih 21km na tom pejsu, to sam skuzila popodne kad me shrvao umor i jos smo bili u muzeju i setnji gradom nakon tog mog treninga tj PM. Mrtva riba sam, odoh spat. Jedvaaaa gledam. Laku noc!
Zavidim kupacima, sto bih dala da malo plivam u moru, ah...
Jans danas trcala, poslije nesto icila, vrlo malo spremala i navecer kino, filmska lektira- taxi driver.
Odlican kraj dana i odoh u krevet!
Summer, jako mi se svidja to sto pises pa cu potraziti taj trening!
Lilli,nisam pohvatala čime se pola vježbačica bavi,lako vama kad se vidite na tim kavama...
ja sam ovaj tjedan uspjela samo jednom otić na more,između ove štafete viroza, a sada kad ćemo svi bit OK zovu kišu danima...:evil:
aaaa,optimistična hvala na info...akcija je još 24h..ufff...gledam ovu Atleticore vs profesionalna od 16kg...jeli se vama čini da je ručka tanja na profi?
pitam jer mi je MMova "obična" 20tka OK za deadlift ali kad bi npr išla radit swing s takvom ručkom bio bi mi problem-radi širine ne bi imala dobar grip...(čitaj mini rukice)...
Anči, mene su shredovi nekako više uspuhali,imala bi feeling da sam baš super odradila ali od ovih imam jače upale pa zato mislim da su mi bolji...
a i mučim se sa snagom,to mi je znak da se trebam držati takvih....sve one vježbe sa loptom me namuče,jedva držim balans... a stretch malo skratim..:)
i za kraj -imam dobro opravdanje što restam,jutros sam bila na hitnoj i primila 2 boce infuzije, viroza me dobro satrala,jutros sam bila bijela ko zid...
sad se osjećam skoro ko nova ali sutra ću tek vježbat...
Skulirana, ja narucila 16-icu, koliko sam cula od cura ovdje ok je, nisu se zalile.
Dobro se ti oporavi, nece vjezba uteci!
summer, dobro zvuci taj wo.
Lili, vjerujem da si umorna nakon toliko km i super pejsa!
Ja se ustala u 5:50, spremila, digla mm-a i kas smo izasli pocelo pljustati. Ja sam svejedno navijala da idemo ali njemu se nije dalo po kisi. Sad lezim u krevetu nabrijana ko vjeverica i cekam da stane pa da izletim van...
ivanas i kod mene pljušti
ali ja idem u 9 pa nek pljušti
jučer mi je dan bio ne znam, pretrpan svim I svačim
ali sam uspjela obaviti sve zadaće
očistila kuću i skuhala ručak
odvježbala cardio 1 iz BR
pa sam skuhala čaj i dovršila krimić koj čitam
onda smo skužili da moramo pokositi okućnicu (pola sata ja, sat vremenas muž) ali sad je lijepo, podrezano i mirisno
pa mi bilo žao cikle da još stoji u zemlji- stavila sam je skuhati
e ali lonac mi nije bio dovoljno velik za svu ciklu pa sam dodala jabuke i mrkvu i od dijela cikle napravila sebi sok za anemiju
e onda sam sjela jestiii
i s mmm pogledala seriju koju sad pratimo (trapped)
na kraju sam zadovoljna otišla u krevet
sad čekam bar malo d astane i da odem otrčati jednu dužu rutu :trci:
Lili bravo na 21 km!!!
i to takav pace!
summer lol umirem na kita
bilo nas je još kitolikih :mrgreen:
skulirana, malo odrestaj, neće uteći vježbanje...
Pridružujem se u vjeveričaste čekačice da kiša stane. Izmilit ćemo ko puževi golaći poslije kiše... Al ćemo trčat bržeeeee
:lol: kjb
ovde jos ne pada i neka se strpi do popodne da mi se roba osusi :drama: inace ce cimavica ic gola sutra na eskurziju :drama:
nisam stigla do pollea pa sad i ja razmisljam da narucim :misli:
summer odlican trening :naklon:
skulirana odmori malo :kiss:
ivana s :lool: na vjevericu
Polako mi pada uzbuđenje, vec pomalo razmisljam da odgodim za slijedeci vikend.... Moram u shopping, djecaka na sisanje, spremit kartonsku tortu za malecku, sutra puni 2 godinice :heart:
Flopi, bome si ti jucer svasta odradila. Danas zasluzeno odmaraj!
Mb, valjda ce vas pustiti kisa do popodne! Koja je to ekskurzija, nije valjda vec 8. raz.?
da, da, 8.r :drama:
Mb, veliku curku imas, a ti tako mlada. Divno :-)
Drzim fige da se ves osusi.
Ivana s, danas smo u slicnom poslu ;-)
Tjeram mm da se digne s kauca da se pokrenemo jer imamo jos obaveza popodne.
Flopi, jako si vrijedna :-)
Jucer sam odvjezbala incinerator i mmx, morala sam dugove odraditi. Napravila rucak i bucnicu i cijeli dan odmarala s klincima. Super subota.
Ja sam nakon malog strajka ponovo napravila neki zuzin trening i sjetila se zasto je toliko volim :heart:
Njurgala sam na nove treninge, a sad me odusevio novi killer legs 10x.
Sama sam s velikim djetetom, idemo sad na pizzu :mrgreen:
Tko ce kuhati!
Nadam se da ce trkacice uzivati u divnom danu, u zagrebu je sad bas lijepo :)
Flopi, vrijedna si :)
Trapped je odlicna, mi pogledali!
Obavezno poslije stranger things i the night off.
Sani tnx :kiss:
Neka si odmorila :)
Anci uzivajte :kiss:
Ja gledam aferu, the night off mi je na redu iza toga :)
I ulovila u knjiznici atlas oblaka, veselim se citanju!
Danas vjv ne stignem nista ni vjezbat al nema veze, ima dana :)
Ne gledam aferu nego scandal :lool: pomijesala sam ih :lool:
skulirana, odmori, zdravlje je najbitnije.
Trkacice, evo sunca u Zagrebu, uzivajte.
Jucer je ocito bio dan za shopping, ja uzela jos jedan sportski grudnjak u HM http://m2.hm.com/m/en_eur/productpage.0396648001.html
Ipak sam odradila kucni trening, malo utezi i steper 20 min.
Malog jedva uvalili u igraonicu da obavimo Interspar. Popodne dosle frendice sa klincima na igranje, pa je i doma bila igraonica.
Danas sam planirala odmor, ali klinci dugo spavali ujutro pa sam opet steper 30 min i utezi za gornji dio tijela, i malo za trbusnjake.
Steper je tak cvilio da je MM rekao da ce prabaka dolje svasta pomisliti, pa ga brzo podmazao...