Ima u Plodinama Viledino od 8-14.12. na akciji.
Printable View
Pizama za dečke 175+?
Plac?
Kad će to biti
Je li tko vidio Ikeine umjetne borove? Kakvi su uzivo? Ili u Pevecu? Odnosno ima li tko preporuku za Zagreb.
Philips Living Colors lampe - zna li netko možda gdje ih ima za kupiti (u dućanu, ne na webu) ili gdje općenito drže Philips rasvjetu?
to je ovo http://www.philips.co.uk/c-p/7001831...ors-table-lamp (npr)
Ja trebam jednu Star Wars zakrpu... U Mulleru nema... Gdje bi mogli biti?
Da, Art rasvjeta ima na webu, ali ne znam imaju li u dućanu. Hvala, nazvat ću ih - no ako netko zna gdje se još uopće kupuju ovakve stvari, tj. gdje bi moglo biti Philips svjetiljki neka mi please napiše.
Mi smo kupili novi (jer je onaj stari E. prerasla, bio je 1,50 pa smo kupili najvisi) u Lidlu, nismo ga jos kitili jer to radimo na Badnjak ali pogledali su ga moji kad su kupovali i cini im se odlican, gust, lijepa nijansa zelene, visok 1,80 m u Lidlu. Bio je cak i na snizenju jer je preostalo samo par komada.
Gdje ima muskih dugih gaca pamucnih? Bilo je u Lidlu nisam ulovila :(
Možda C&A?
Ili u Decathlonu, one skijaške
Super hvala!
Zna li tko gdje ima za kupiti ili skinuti miyazakijevih crtića sinhroniziranih na hr ii srp? Klinka ih obožava (kao i ja), ali ne kuži još japanski ni engleski :) Pa bih joj voljela to nabaviti, da možemo gledati bez mog prepričavanja. Chihiro imamo, a vjerujem da ih ima još jer su neki bili po tv-ima, kinima na balkanu... svaka info dobrodošla <3
Da li je netko vidio za kupiti plinsko kuhalo (rešo) sa dva plamenika koje se priključuje na standardnu butan bocu?
Peterlin, ja sam to vidjela ljetos u Poreču u trgovini koja drži opremu za kampiranje i planinarenje.
Vjerojatno i u Zagrebu postoji takva neka trgovina, možda Iglu šport? Možda čak i Decathlon.
Samoljepljivi grudnjak a da nije samoljepljiv?
Koji opis :roll:
Dakle tražim samo košarice, bez žica, kopce za kopcanje i naramenica.
Stavim košarice u topić i I feel free, a ne da me smeta grudnjak cijeli dan, za sad imam samo jedne, ne znam dal ima negdje samo ti umeci
Začin za paprenjake?
Ove godine ga ne nalazim u niti jednoj trgovini.
Vatrostalni cajnik od barem 2 litre?
Razbili starog, u Kiku ima samo 1L
Ne znam jel vatrostalni, ali stakleni predobar ima u Ikei. Nije 2 l, neg mislim 1,6 ali se meni cini i veci
Ovaj
http://m.ikea.com/hr/hr/catalog/products/art/90150071/
Cajnik Muller?
Mislim da u njega stane i vise, al ne mogu izmjeriti jer mi nije doma
Izgleda super!
Ja nemam velke cice pa mi sasvim ok drzi i u cvrstom i u labavom topicu. Preporodena sam, ak ne nadem samo kosarice budem opet kupila samoljepljivi grudnjak pa cu odlijepit ljepilo i super.
Daj mi neku sliku, link kako to izgleda, ne mogu si predociti