Sanda cestitam na curici. :-)
Printable View
Sanda cestitam na curici. :-)
Hvala na kavici...
Sanda cestitam na curici!!!! :-)
I ja bih natrag sunce :-))
Sanda, čestitke na krasnoj curki!
sanda, čestitam!!!
Sandra cestitke na pridncezici... Uzivajte zajedno
Sanda cestitam!
Sanda, čestitke na curki! Uživajte!
Sanda cestitam!!!
sanda,čestitam! :-D:zaljubljen:
Sanda jupi za curetka, neka joj je sa srećom :-D:-D
a Mare kako su krasne curice:zaljubljen::zaljubljen:
Sanda, čestitke na ljepotici :-D
cure samo na brzinu da vam mahnem.
sandi čestitam na curici. svim trudnicama želim mirne trudnoće do kraja.
uz našu curicu nemam vremena ni za vc. zato vas rijetko čitam. nadam se da će biti puno lijepih vijesti ovdje.
puse od moje male cmooooook!
Sanda terminuso cestitke na velikoj curi! <3
Kod nas i dalje nista novog, sutra punih 41tt and counting...
Ajme medonija... pa nije li već puno 41tt? Mislim da bih na tvom mjestu već pukla i tražila carski :oops:
Sanda cestitke na bebici
Dr-i kazu da nije puno, dokle god su svi nalazi skolski nema mjesta panici do 42tt, iako ne bi htjela bas toliko... Tu sam pod kontrolom, svaki dan ctg, nekad i 2, sutra opet pregled pa cemo vidjeti...
Sanda, čestitke na malenoj curi, uživajte!
Medonija, ti si zbilja jedna jako strpljiva trudnica, sretno....
A cuj, nekako si mislim da imaju pravo: zasto danas inducirati i "silovat" porod pa da se mucim 15 sati ili duzi oporavak od carskog, ako mozda sutra krene prirodno pa bude puno brze i lakse... I kolimo god je nama svima cudno toliko dogurat s blizancima, dr-i mi stalno govore da nisam ni prva ni zadnja i da mogu samo biti sretna sto je ovako a ne prerani porod ;-)
Sanda čestitam na curici!!!!!
medonija svaka čast na strpljenju ja bih davno pukla!
i ja bi da je sunce bar bi bila na moru,ovako cijeli dan ležim i svađam se s mm i baš sam loše volje!
Drage moje kako raspolažete kilama :)
Hmmm ja sam prije trudnoče imala 51kg a sada imam 58 znači udebljala sam se 7 kg a evo ulazim u 20tt. Dali je to previše, ne nisam debela sad mi kažu ljudi da izgledam normalno a prije t da sam bila mršava ( visina 159cm) strah me da nije previše kg. Šta vi mislite ? Kako vi stojite s kilama?
corina imaš tamo cijeli topic trudnoća i debljanje pa pogledaj izvještaje...
Znači Sanda nam je rodila čestitam:-D
Ja bila na pregledu i ništa novog danas smo 38 punih
cestitam sandri na maloj princezi, medo je nasa rekorderka sa blizancima u trbuhu, Korina jako lijepo ime za bebicu!Mali mini i ti brojis jos sitno!
corina ja sam na +3 u 15 tt io zadovoljna sam,u prvoj trudnoći sam u 24 tjednadobila 6 i dr bio prezadovoljan.A ti si sitnica i mislim da ti ni ne smeta da dobiješ malo više. ja sam na internetu našla neku tablicu,ali ono mi je nemoguće ispoštovati tako da ni ne gledam više;)
a ja sam danas po prvi put u ovoj trudnoći nekako nemirna,osjećam neku uznemirenost,treperenje ili nešto slično valjda hormoni.Malo sam prošetala pa mi je bolje
i ja se trudim da ne jedem puno ali šta ću kad sam gladna, i to danas pogotovo!:-) valjda me dr neće puno vikat!
inaa i ja sam sva nemirna i baš treperim i još mi se puls ubrza sam od sebe,valjda je takvo vrime, koji dr te vodi?
Sanda čestitke!
Medonija sretno i hrabro do finala! :heart::angel:
dobro jetro cure
sandra cetitam i da uzivate u mazenju.
jutro komadi
Medonija :gumi: drže tebe tvoje bebice u neizvjesnosti
koja kiša, nisam baš spavala od 3 negdje a sada bi, samo da mi je natjerat crijeva na suradnju - danas vaganje a ja valjda na +4:oops:
Jutro!
Medonija svaka cast tebi i curama
Linalena jel danas pregled? Meni sutra kombinirani..
I kod nas padalo i jaaako grmilo cijelu noc i borili se sa komarcima a jos je i struje nestalo, tako da isto negdje od 3 ne spavam, bit ce popodnevni odmor malo duzi..
Pozz
jutro cure...a kavica da vas malo razbudi nakon neprospavane noći ?!
I ja pratila grmljavinu, ali super mi je kad je malo friškije po noći, pa se sad barem stišćem sa mm. One vrućine kad se sav zaljepiš nisu mi baš po guštu!
Sretno danas na pregledima!
MIMI pa ti si nam slijedeća, valjda nas nećeš vući kao medonija, izgleda da je njenim curkama prije bilo vani previše toplo pa su se zadržale, a sad će bit dasi ga baš gode u maminoj buši!!!
MIMI pa ti si nam slijedeća, valjda nas nećeš vući kao medonija, izgleda da je njenim curkama prije bilo vani previše toplo pa su se zadržale, a sad će bit dasi ga baš gode u maminoj buši!!![/QUOTE]
A po rasporedu bi Argente trebala biti prije mene njoj je 1.9. termin...
Ajme što sam loše spavala probudila se u 4 ujutro pa do 6 nikako zaspat i onda nekako do 8
Jutro!
I ja lose spavala, tj nisam spavala
I pun mi kufer kisurine, usrala nam spancirfest :-(
medonija samo polako, sve ce to biti kad treba
MM i Argente ~~~~~~ za sto laksi porod
e točno tako željkica i kod mene,sve si opisala odlično.I ja sam pomislila da je od vremena,jutros kiša.Moj gin iz Mostara me vodi,i dobar mi je,jako je pažljiv,bar do sada,daleko mi do splita,planirala sam otići jednom na 4d uzv. A dr,poljak me zovne i ponekad nešto sugerira a moj gin prihvati.
Jutro!
Mene jučer oprala neka deprica, ali zato sam danas ponovno super, unatoč ovom groznom vremenu.
Sretno cure na pregledima danas! Uživajte i dođite nam s lijepim vijestima!
Ja se naručila za 4d u srijedu :-D Jedva čekam!
Cao curice. Tak vas je lijepo citati i prisjecati se lijepih trenutaka u T
Mimi, ti si vec na kraju?? Ajme kak mi to brzo proslo
Sanda cestitke na maloj Mariji.
Medonija, pa kud vise? Ajme, citam te i NE vjerujem
Tina29 kak si ti? Kolko jos brojis? Sanjala sam te jednu noc. Pricala si da mitis sestru kod ginekologa sa raguom od piletine :)) i onda ides preko reda :)
Da se pohvalimo, moja djevojcica je vec 3 i pol mj. Spremamo krstitke pa sam vas samo dosla skicnuti
podmićivanje raguom od piletine :lol: šta sve nećemo sanjati (sestru Ivu ili Sandru???)...
beilana pa krafnica je premedena.... fino papate, pajkite, igrate se???
kod nas nije palo ni kap kiše vruće je i dalje i mislim da će past kupanac popodne!ja sam noćas isto loše spavala leđa me bole ludo,sutra idem na pregled pa ću pitat dr šta smin koristit da olakšam bol.
inaa ja sam mislila da si iz st nešto sam pobrkala,ma glavno da si ti zadovoljna s dr!
vatra sretno na kombiniranom i svim ostalim curama na pregledu danas!!!!!!
a šta se tiče debljanja jan emogu nikako da pazim pa noćas sam sanjala čevape kako su bili dobri!!!!!!!!!!!!
upalio mi se desnmi krajnik, jedva gutam - pijem čaj s medom i limunom
a kaj se kila tiče, možda da niš ne jedem prije pregleda jer će inače biti grozno kada je i ovak +4 puno za 12tt
linalena možeš stavit propolis ima u apoteci za kupit šta trudnice smiju koristit!
Sta smijemo jesti med?