nije sve tako ludo, ne vracaj se na betu! gamma je super, super!!
ja sam mm-u uvalila voznju na trening danas pa cu ja odvjezbat na miru, bar se nadam :mrgreen:
Printable View
nije sve tako ludo, ne vracaj se na betu! gamma je super, super!!
ja sam mm-u uvalila voznju na trening danas pa cu ja odvjezbat na miru, bar se nadam :mrgreen:
Ma summer, ne vracaj se! Ne izlazi mi u protivnom na oci :lool:
Ja sam takodjer bila u soku sa speedom 3. Toliko da sam ga preskakala dugo. Ali naviknes se, a i ostale vjezbe nisu tako skakutave. Teske su, ali nisu tako nabrijane. Teske u drugom smislu :D
Ja sam danas trcala, bilo je predobro! Vani ugodno, svjeze, bas za trcanje. Steta je bilo potrositi poslijepodne na indoor vjezbanje :)
danas zwow59 i jos sam neke cucnjeve s utezima ubacila nakon toga.
anci :klap: super za trcanje!
Danči, ne možeš se požaliti da ti fali zabave :D
Anci, super za trčanje! Ja sam trebala večeras, ali mi se baš nije dalo. Odradila sam ovo: http://www.zuzkalight.com/workouts/5...daily-workout/ Jedino ne znam što znači basic flow i flow :?:
Guglala sam manmaker, pa to je burpee s utezima :-o S kojom kilažom uopće radite to?
Svaka čast! Imam samo od 3 kg, baš ću probati ovih dana mada mi se ne čini izvedivo skočiti s tim :/
Ja radim sa 2x5 :-)
i razmisljam da bih mogla prijevi na teze, ali nisu heksagonalni nego okrugli.
moram pribjeriti bi li letalo. A u to slucaju, to ce biti dodatni izazov za core :mrgreen:
Pa ne skaces, nego se kao iz cucnja dignes i kroz biceps curl napravis shoulder press.
sad sam ja malo zbunjola...
sinoć TBC, bilo je kasno nisam imala vremena za zcut.
Shvatila sam da se skače, ajde, vidjet ćemo :)
Ako budes sto prodavala, imamo pravo prvokupa? ;)
Di ste, zenske? :)
Danas u cajtnotu sam napravila nesto ala 57, malo modificirano, ali svejedno nelako. I jutros sklekove, cucnjeve, four pointove (koji su mi se bas svidjeli).
Kavofob, sasa... Di ste?
Ja sam trčala danas 7 km. Baš mi je bilo teško, puls visok, a nakon 5. kilometra morala sam malo hodati zbog bolova u trbuhu opet. Imam neku težinu u nogama, pogotovo u listovima, koju prije nisam imala :/
Anci, vidim na RK da se pejs jako popravio :)
vikki bit će bolje, sigurno i ovo ludo vrime utjeće :love2:
bravo Ančika, uvik vridna! I naravno da vrijedi pravilo prvokupa ;) malo ću si posložit u glavi pa ponudit ako nekom bude dobro došlo......
ja sam večeras 13km (mm bio jutros) i opalila svom snagom na Cmrok i srušila si rekord za punih 1:04 :-D
Odlicno, danci!
Vikki, hvala :*
Jel kako je dobro trcati kad je ovako "frisko" vani?
Edit: mozda ti je bilo dugo? Ako si neispavana, gladna...
Ili si trcala brze nego inače.
Ja sam jedno vrijeme stalno osjecala bolove i tezinu u nogama i stanje mi se puno popravilo otkako imam nove tenisice :D
Ja hitno moram kupiti girju za izvest jedan zwow, di je najbolje?
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
Koji? Da vidim mozes li imprvizirati.
Pejs je bio kao i inače, ali brdo i ujutro, baš mi ne leže jutarnja trčanja, kao da nemam snage. Ja kao S2000, fali mi energije čim padnem ispod 50 kg. Jučer i danas sam prvi put nakon poroda odspavala osam sati :-Dsa samo 2-3 buđenja, maleni je konačno produžio spavanje do 7 ujutro.
Inače malac opet ima ešerihiju i odgađamo odlazak na more do daljnjeg, čeka nas antibiotik, ponavljanje nalaza pa cijepljenje (a pedijatrice nema sljedeća dva tjedna), što znači da prije 10.7. ne možemo ići. A tako sam se veselila plivanju i što ću cijelo ljeto provesti na moru. Ili da idemo na more pa se vraćamo na cijepljenje, nisam pametna.
Danči, bravo za Cmrok!
S2000, dok nisam imala girju znala sam uzeti jedan stari motor iz garaže, oko 8 kg, obložiti nekakvom krpom i s njim raditi npr. čučnjeve. Sigurno i zhang ima ideja. Pristojnu girju sam kupila na fitness.com, cure su rekle da je ok s obzirom na omjer cijene i kvalitete.
Ja bi otišla na more i vratila se na cijepljenje.
sinoć lower focus i deset manmekera.
Što cijepljenje ne može čekati jesen?
odgodi cijepljenje za jesen :)
maza prosle god nije primio cjepivo na sistematskom za 1r u 4 mj nego tek tamo u 12 mj kad je u skolu dosla obavijest da se mora cijepit :skartoc:
Najesen ide moparu, sada je trebala biit treća doza ditepera i prva prevenara (valjda sam dobro shvatila, prevenar nije obavezan, ali ga uzimamo jer će u jaslice najesen). Ako sve to odgodim, onda mi je nekako puno toga za jesen :/
Ako te tješi, more je još preledeno.
Tješi me :) zato i nismo žurili dosad. Pogotovo oko Šibenika.
ja vježbam svaki dan, kao uvijek. jučer zshred 46 i zwow 116. danas ne znam još. u subotu idem u London do četvrtka. uzet ću stvari za trčanje pa ću vidjeti mogu li se organizirati, ali zauzeta sam po cijele dane i večeri, nemam pojma da li ću i koliko stići.
sasa uzivaj u londonu!
ja sam nesto sama slozila kad sam dosla kuci, nesto cucnjeva s utezima i burpeeja i jos par nekih vjezbica...
a da, vagala sam se i mjerila, 1cm manje u struku i 1,5 kg manje nego prosli misec. a nisam bas nesto vjezbala,
prije je od toga da ne stignem ni jest :/
e da, more nije hladno! :mrgreen: bar nije bilo prije ove sve kise i ovoga, javim vam u petak kako je (kazu sunce od petka, vidit cemo)
Cure, šta s trbuhom nakon poroda? Ostao mi je dosta razvučen, jel vrijedi opće probat to vježbat, se može to zategnut?
koliko ima da si rodila? treba neko vrime da se koza zategne, vjezbanje pomaze naravno :)
8-) I'm back!
wo3
Apsu, meni se nesto povukao
Mislim da je vjezbanje puno pomoglo
Pa evo 5 i pol mjeseci.. šta ja znam, baš je razvučena koža, visi mi trbuh, kad ga stisnem nabora se sav.. Mislim da nemam ni volje za njega kolko mi je strija ostalo, a baš mi je žao, prije su mi se trbušnjaci nazirali..
Šta vježbat, trbušnjake? :mrgreen:
Ne sviđa mi se ta vježba.. Imaš neku lakšu? Ono, za početnike :lol:
Ni meni se ne svidja ta vjezba :mrgreen:
Kazu da fitness nije 100% fizicki izazov, vec 100% mentalni :-)
Dakle, trening pocinje u kuhinji :mrgreen:
I nema varijanti za pocetnike ;-)
E da, ta vjezba je kao i sve druge: prvo ih mrzis, a onda ste u ljubavi :mrgreen:
To se zove ljubav na 6383 ponavljanje
Ja sam na kraju skuzila da to s prehranom nije takav bauk. Znam ja pojesti palacinke, rekla sam vec :lool: ali nema onog prejedavanja glupostima svaki dan. A znala sam prije par godina svaki dan pojesti gornji red napolitanki navecer (od cijele kutije). I tako svaki dan :heart: :lool:
Sad nemam doma takve hrane i onda nema izbora. I naviknes se da to ne jedes. Nedavno sam pojela par napolitanki i nisu mi ni fine.
Jedem ja dosta, ali jedem puno bolje.
A tko zeli smrsaviti, jednostavno mora imati, sto bi zhang rekla, kalorijski deficit.
Vjezbanje, naravno, pomaze jer ubrzava cijeli proces, sam metabolizam i pridonisi na jednoj puno visoj razini :heart: