Summer, predivno je sve! I haljina i cipele :heart:
Ja sam u uzasnoj guzvi, ne stignem sve komentirati, a navecer mi pase odlogirati se uz seriju. Sama :mrgreen:
Trcim, zuziram, pratim vas i citam :love:
Printable View
Summer, predivno je sve! I haljina i cipele :heart:
Ja sam u uzasnoj guzvi, ne stignem sve komentirati, a navecer mi pase odlogirati se uz seriju. Sama :mrgreen:
Trcim, zuziram, pratim vas i citam :love:
Anci znamo da si s nama :-*.
Willow kako je mala?
Prijavak, Tonyeva yoga. Leđa su me juče rasturala, focusov strech nije ni blizu ovome, pa sam se odlučila za malo više istezanja. U crow-u mogu duže izdržat :-D!
tang :lool:
anci :love:
j-la bravo bravo :klap:
ja nisam ni jucer vjezbala, cistim, al danas budem! vidit cu jos ocu li trcat ili nesto drugo. moram slozit neki plan sada kad smo neki ritam uvatili.
;-)
J-la, bravo, svaka čast za taj crow!!!
Jučer poslala mm-a po girju, uplatila još prošli četvrtak, računam da već sigurno čeka kad ono šipak, u poslovnici nemaju veze o mojoj narudžbi, ne zanima ih podvrda da je plaćeno nego da zovem podršku za kupce koja u to doba naravno ne radi :twisted:
Uglavnom, taman su mi legli u žestokom pms-u da im se obratim lijepim mailom. A morala sam i spomenut sat od preko 4K kuna koji su mi prodali pa sam ga sama morala nosit u Garmin na reklamaciju, taman sam bila zaboravila na to! :cupakosu:
Mb, što ćeš dalje, jesi odlučila?
Ivana s nek si im ga uzvratila zasluzili su opravdano!
MB drago mi je da se postupno vracas u svoju rutinu nakon ovog ludog ljetnog ritma.
Anci i ja tako nekako zadnja 2 tjedna, virnem al vise citam nego stignem pisat. U 9h mi pocinje rad.skupina koju vodim i zavrsit cemo Boga pitaj kad jer imamo punooo posla. Jako se veselim danasnjem poslu :mrgreen: yeah right!
bravo cure za odvježbano!
jučer na TKD-u nije bio naš trener nego zamjena koji nas je učio udarce i forme pa mi jučer i nije bilo baš napeto...
morati ću ubaciti jedan pilates ovaj tjedan, vjerojatno petak...
ostalo se gombamo sa školom (gospođica je još u ljetnom modu :roll:) pa ne stignem ništa...
a kod malca frka, jučer ispao prvi zubić u vrtiću u lavabo...tuga do beskraja...da kak će sad Zubić vila znati da njemu fali zubić...
na kraju mu je teta napravila potvrdu o ispadanju zuba koju je stavio pod jastuk :lool: i bio sav sretan jutros jer je upalilo :lool:
uživajte na kavi djevojke, ja sam 1.10 na svadbi, a baš sam vas htjela sve upoznati...
maybe next time...
Boxice, opako zvuči to s udarcima! Jel to 2xtjedno TKD?
Joj, istu dramu smo i mi prošli s prvim zubom ali moja ga je u školi progutala dok je jela jabuku! Tuga neizmjerna, a toliko ga je iščekivala jer je valjda zadnja od svih svojim ostala s mliječnim zubima.
Ja muku mučim s noćnim mokrenjem kod dječaka, moram ići pretražit teme, uhh! Uvijek nešto s tim klincima.
nisam jos nista odlucila. za sada cu kombinirat girju i trcanje, probala bi onaj sta summer vjezba isto. a vidit cu od listopada ili kad vec mogu li ubacit pilates. Za to moram ic u makarsku pa cu vidit kako ce mi se uklopit u raspored. jucer me ukocilo livo rame i utrnila mi ruka cila, def mi triba istezanja :/
boxice zubic :lool:
ivana s polleo grrrr, bas su neprofesionalni!! sta je s piskenjem?
Moramo ga dizati svaku noć inače se popiša u krvet. On toliko čvrsto spava da ništa to niti ne skuži niti se probudi kad je mokar. A evo noćas sam ga digla pa se jutros malo prije buđenja opet popišao! Luda sam već od pranja posteljine i zaštitnih za madrac....
ivana s, jednom davno je jedna forumašica (Zdenka2) pisala o nekom aparatiću koji pomaže za suzbijanje mokrenja u krevet. Znam da "aparatić" zvuči grdo, ali sjećam se da je ona bila jako zadovoljna.
Dobro da znam da je to polleo, da ne naručujem ništa kod njih. :mrgreen:.
Ja uvijek naručujem na fitness.com, uvijek je sve bilo korektno.
Boxice, da potvrda :lool:, čini mi se da te čekaju zanimljiva vremena s tvojim malcem, :D.
Čitam, ne vježbam, ne stignem pisati. Osim neuobičajeno puno posla koji me totalno iscrpi, moja dječica i muž su neuobičajeno velikog apetita i jako istančanih okusnih pupoljaka, tako da kad dođem kući gledaju me gladne oči koje ne mogu ignorirati...
I nije im fino ništa kupovno, hoće "moju" hranu.
Malo sam ih zabavila sa stranicom sa cipelama od summer, da ne misle samo o hrani.
Summer, plaćaš carinu, kakva dostava? Iskustva dobra?
Boxice super si se izvukla za zubic
Ivana s sigurno ćeš naći neko orginalno rješenje
Flopice ti ne možeš idući vikend ni petak ni subotu. Ja idem u petak poslije posla u Slavoniju, pa ne mogu ovaj vikend. Baš mi je žao!
Bravo svim vrijednicama
ivana s, joj taj polleo se i meni zamjerio ovo ljeto, naručila tajice na web shopu, i odabrala dostavu u poslovnicu. Za par dana mi stigne email da ih nemaju, ali da će dobiti za 3 dana. Ja rekla OK, budem pričekala. Konačno došle za 15 dana, nakon što sam par puta slala emilove... I u znak isprike mi dali bon za 10% popusta - mislim si ja, pa mogli ste barem 25%.
Odradila sam jutros teretanu, od 7-8:30, iako sam se baš teško ustala, i bila sam malo kilava, ali nisam se dala.
Boxice, i moja curka je još ful u ljetnom modu, jučer je imala svađu sa MM. Pita on nju, jesli li sve naučila i napisala zadaću. Jesam! Da vidim? Ne može, ne dam! Kako to misliš, pa izvoli mi pokazati zadaću i da te ispitam - naravno da nije imala pojma,pa je za kaznu ostala bez mobitela ostatak dana. Nije MM razljutilo što nije baš znala, nego takav njen stav, šta me ti imaš ispitivati, tko si mi ti ????
Ivana s dobro su onda prošli ako si u PMS samo mail poslala, i to već drugi put zezaju. Od mene bi vjerovatno, uz mail, dobili i telefonski poziv. Kod mene PMS nije baš ugodno stanje :lool:.
Bezveze što se moraš sad s tim zamučavati.
Za malca se nadam da ćete naći rješenje. Možda je samo neka upalica?
Boxice :lol: odlično je to s potvrdom.
Je, na ask-a. Bili smo jucer, presmisno mi ih je gledat :) makar je sad rezoluntan da vise nece ic... al onda dodje doma i ponavlja sve vjezbe i objasnjava kako ovo, kako ono... i jos pojede pola kuce za veceru sto mi je super jer inace ne jede puno ;) Mislim da mu je dobro, al da je sramezljiv, i mladji je od ostalih deckica bar godinu dana pa je i sporiji, nespretniji, a to mu se bas ne svidja...
No, necu ga puno gnjavit, samo jos malo ;) Sigurno mu je sad sve i previse, i vrtic i to, i ocekivanje brace. Htjela sam da ide na nesti jer ja ne mogu sad puno s njim trckarat i ic okolo, a tata bas i nije od toga.
Ja sam jucer planirala vjezbat, al sam se uvatila nesto zavrsavat za posao i na kraju to do ponoci radila. Sad sam krepsi na kavi.
Isto, ja bi olakšanje osjetila vjerojatno samo kad bi se dobro izvikala, ovisi koliko bi susretljivi bili s druge strane, mail mi nije dovoljno ..brz.:lool:.Citiraj:
Od mene bi vjerovatno, uz mail, dobili i telefonski poziv. Kod mene PMS nije baš ugodno stanje :lool:.
kjb, cipele nisu s te stranice s koje je slika, sorry ako si krivo razumjela
s ebay-a su, shop apparelsave, sestra me na njih navukla (ja kupila dosad jedne, ona valjda desetak)
nekad bude carina, nekad ne, ali cipele su povoljne, samo obrati paznju na opis, vjeran je
ja sam jucer ispala iz svih planova
isla sam se naci s frendovima odmah poslije posla i kasno dosla doma pa nisam imala volje CAK ni za vjezbanje :aparatic:
frend se zeni na proljece blizu londona pa sam jutros kupila kartu i bas se veselim :-D
ivana s, tako je moja piskila po noci do pete godine, isto blazeno nesvjesna, ni prije, ni tijekom, ni poslije
taman kad sam pocela razmisljati o aparaticu, cemu ne, u par noci prestalo kao da nikad nije ni bilo
eh...
da, utorak i četvrtak 8-9
:love:Citiraj:
Boxice, i moja curka je još ful u ljetnom modu, jučer je imala svađu sa MM. Pita on nju, jesi li sve naučila i napisala zadaću. Jesam! Da vidim? Ne može, ne dam! Kako to misliš, pa izvoli mi pokazati zadaću i da te ispitam - naravno da nije imala pojma,pa je za kaznu ostala bez mobitela ostatak dana. Nije MM razljutilo što nije baš znala, nego takav njen stav, šta me ti imaš ispitivati, tko si mi ti ????
ovo je i moj I. radio...trajalo je par mjeseci - ne svaku noć (morali smo ga dizati inače bi se popišao), onda se počeo buditi oko 4 sata ujutro (sam od sebe) i ići piškiti...Citiraj:
Moramo ga dizati svaku noć inače se popiša u krevet. On toliko čvrsto spava da ništa to niti ne skuži niti se probudi kad je mokar. A evo noćas sam ga digla pa se jutros malo prije buđenja opet popišao! Luda sam već od pranja posteljine i zaštitnih za madrac....
sad unatrag 6 mjeseci, piški oko 9.30 navečer prije spavanje i onda ujutro oko 6.30 kad se budi za vrtić...
prošlo je samo...
Ajme, ovo mi nije trebalo u životu :lol:
Hvala vam na savjetima za popišanca! Ja bih krenula na pretrage a mm tvrdi da još pričekamo jer je i on tako dugo pišao, a ja više nemam živaca....
Ovi u polleu se ispričavaju, i kažu da bi trebala biti danas iza 16 h u poslovnici ali da ipak nazovem prije, majko mila koji luđaci. Pa da su bar onih Deaedinih 10 % ponudili, nego ništa :-) Lijepo sam im rekla da def neću više kod njih kupovati i da ću isto savjetovati prijateljima. Ne dira ih previše, očito dobro rade ali nastave li ovako nisam sigurna da će dugo. Ili baš ja imam peh da uvijek samnom problemi!
Ajme, ajme, nikad diplomat od tebe:mrgreen:. To se ne govori dok ti ne riješe problem..ma zapravo ih se nahvali kako je do sada bilo sve u redu, i čudi se pa šta je sad to, da ti riješe brže što su ti dužni; a tek onda po svom :mrgreen:.Citiraj:
Lijepo sam im rekla da def neću više kod njih kupovati i da ću isto savjetovati prijateljima
Mene su zadnje zafrkavali oko isporuke mobitela (ne naravno polleo), i to još nije bio mob za mene, pa je ta druga strana još mene smatrala neozbiljnom.
Od dva dana isporuke ispalo je 7, pa kao nazvat ćemo vi vas, pa ne nazovu, pa nije moglo ovako, nego onako itd.
Trebalo mi je puuuno samokontrole da se fino s njima razgovaram..
Nadam se da će tebi to riješiti što prije.
ivana s i maza je dugo piskio u krevet, zapravo ne u krevet nego po noci pa smo ga dizali svako 2 sata.. proslo je samo od sebe.
Dijana, nemam ja smisla ni za kakve pregovore, doduše tek sam im u zadnjem mailu rekla da neću više kod njih kupovati.
Lakše mi je kad vidim vas ima još s takvim problemima oko pišanja. Meni se ovo čini predugo, evo 5,5 godina ima i otkako je skinuo pelenu valjda niti jednu noć ne bi prespavao suh osim ako ga ne dignemo.
Nera, koje djete ti dižeš, ovo iz 2011?
čitam i pratim, trčim kad stignem, (pre)malo vježbam, krepana sam i razmišljam da uzmem koji slobodan dan samo da se naspavam
bravo svim vrijednicama koje trče i ili vježbaju
zubić vila je i kod nas jednom dobila pismo da smo progutali zubić
moja klinka je oduševljena gimnastikom za sada, a i najmanji bi silno htio ići s njom
O Kitici iz 2011. Sin nije imao nikakvih problema, stao prek noći s 2. Grofica je mokrila noću do 3,5. Mazica stala s 2 prek noći.
Čekala sam da kitica pređe 5., kao do tad bi trebala stati. U prosjeku se popiški jednom tjedno, kad se nemam snage dići, kad ju ne probudim za wc. Navečer mi veli: Mama, samo me jednom probudi, onda ću ja sama. Moram ju dići 1-2 h nakon kaj zaspi. Onda je do buđenja u pol 7 suha, al znam ju još pred jutro oko 5 dizati, obavezno za vikend kad produži do pol 8 sa spavanjem. Jedini napredak je kaj se probudi kad je mokra i krene se presvlačiti, ja mijenjati plahtu... Ona i danju vrlo rijetko ode na wc i obično trči u zadnji tren.
Izgleda da je to ta generacija 10/11 problematična!
Loša berba! :lol:
Al moram ju pohvaliti da je u ostalom dobro i drago dijete.
ivana s maza je sve do lani isao svaku noc piskit, tek lani je prista. a cimavica i danas nekad ujutro uopce ne ode na wc, to me izludjivalo kad je bila manja, sad se ne obazirem.
Od tema ovdje na forumu, najkorisnija je ova: http://forum.roda.hr/threads/86103-P...mokri-u-krevet
S interneta: http://poliklinika-helena.hr/zanimlj...remeni-pristup
Što se mojih cura tiče, tu sam prošla lišo, ali htjela sam reći da u dm ima onih nekih jednokratnih zaštita za krevet za inkontinenciju, možda da probaš s tim kao pomoć sebi, barem da si uštediš mijenjanje posteljine, dok se to nije riješi.
Ja sam to uzela sebi, jer mi menge budu tako jake da ne pomaže ni brdo uložaka ni tampon, pa da ne strada madrac.
naravno da nije, ali je povezala s berbom
ivana s za utjehu i meni su u Polleu koma trgovci barem u Areni.
Čovječe dođem tamo i pitam nešto, imam osejćaj da ja više od njih znam o tome nego oni koji bi trebali bit full stručni za to što prodaju. Ne idem tamo ako baš ne moram.
ali zato visim u Decathlonu, tamo svaki trgovac zna svaki detalj na svom odjelu, jako su ljubazni i stručni, povrate rade i nakon punoooo vremena bez preispitivanja, volim taj francuski lanac jako :heart: idem u onaj na Jankomiru. i moja djeca ga obožavaju jer isprobaju bar 3-4 sporta dok su tamo :-)
prijavljujem start 21 day fix extreme, bome je extreman početak a što i očekivati kad ima plyo u nazivu :lol:
baš zahtjevno, probat ću pratiti što češće a sumnjam da ću upjeti i 5 dana zaredom, kamoli 21
mala mi je užasno zahtjevna pa ništa ne stignem, uhhh