Mene uhvatio neki umor, strasno...
Premalo spavam, oko 5-6h, pa mi se valjda nakupilo.
Ovaj vikend mozda klinci odu kod mojih u viksu na spavanje ako bude vrijeme ok, pa se mozda malo odmorim.
Printable View
Mene uhvatio neki umor, strasno...
Premalo spavam, oko 5-6h, pa mi se valjda nakupilo.
Ovaj vikend mozda klinci odu kod mojih u viksu na spavanje ako bude vrijeme ok, pa se mozda malo odmorim.
Sad vidim zasto volim ovu temu.
Red vjezbanja, red trcanja, red pisanja, red cipela :heart:
Super ste sve :)
Nekad se cudim sto nam sve stane u jedan dan.
Ja sam danas dva komada: total body 12 i ono za butt.
Bravo Anci!!!
Jamaloprije onak tvoj od 20 rundi s girjom! S 12kg,super je samo se bojim kako cu ujutro trcati. E, da, u zadnjoj rundi se zanijela pa napravila 5 sklekova :loool:
Sviđa mi se kad ima mali broj ponavljanja sto se mozes super posvetiti formi.
Odlicno, ivana!
I ja iz istog razloga volim takve treninge s malim brojem ponavljanja. I zhang isto :lool: i to mi sve govori :heart:
Anci :kiss:
uuu zaboravila sam na taj!! to cu sutra!! :klap:
summer, dobar ulov!
ja sam samo dosla prijaviti da me zatezu noge i guza od jucerasnjeg treninga :lool:
a sve je tako laganini...
dans rest, jer sutra radim ogtt pa da ne poremetim nalaze...
Otrcala 8 km, 5:49. Uh koliko je lakse sad kad je pala temperatura..
Mala mi je nesto zmrdala na playlisti na mobu, tako da mi je xy puta isla ista pjesma, sexy fitch :mrgreen:ali nije mi se dalo prckat po mobu, sanjat cu je valjda..bas mi je pasalo trcanje..
Natipkale ste...procitala sam ali preumorna sam da komentiram.
Danas je 1dc, bas me rastura, tako da sam danas restala.
Primjecujem da cu se navuci na smoothije. :mljac:
ja sam upravo odradila black fire abc 1
cucnjevi, surfer get ups, fence jumps, i diamond push ups, 5 serija, tabata 30-15s
uf, 12-7-13-7 pa x5
drago mi je da je zadnji put :aparatic:
Ja odradila dr cathy: warm up, sholders and obliques x2, full body stretch.
I nakon 8.5 mjeseci trudnoce napokon mogu bez hrane 2-3-4 sata bez da mi bude muka :) I cak sam se uspjela ne nadebljat izmedju dva pregleda... al onda su uslijedili rodjendani sa sirevima, prsutima, pekama (mmmmm) i gomilom kolaca... i nutelle za opustanje. Aj aj aj!
Ja se i dalje osjecam sve bolje sto mi je termin blize. Hm!
Jadranka super!
tako sam se ja osjećala u drugoj trudnoći, sve bolje i bolje...
jučer predvečer trčanje kroz šumu, laganih 5 km
ajme miline i preporoda :-D
summer ja sam sinoć u 21 sat zaspala
blago ti se na tolikoj energiji!
to od cipela dođe? :mrgreen:
I ja sam sinoc curke bila preumorna da samo napisem prijavak. Vec 2 dana me bolucka u zeludcu jela sam iz dostave neku piletinu s krpicama sa zeljem i otad mi pomalo mucno i osjecqm ga. Ja dostq dobro podnosim sve poteskkce vezano uz zeludac netko bi povrqcao i imao proljev al eto ja prehodavam.
i takvq odem sinoc na trening a treninzi nam sve nabrijaniji bio fartlek 60 min i spojio nas s vrupom 2 puno brzom od nas. Uglavnom kroz taj zestoki fartlek smo se razdvojili ko rakova djeca. Ja sam uspjela ostat s grupom al malo iza njih drugi su ostali daleko.
Dakle fakat zestok i izazovan trening nakon kojeg sam bila ko nova. Predobrooo!
Prva polovica mi ie bio fartlek a druga polovica brzi tempo oko 4:43 jer su oni trcqli brzi dio fartleka 4:30 a sporiji 5:00.
Cak su iz te grupe ljudi rekli da su u c udu da je nama dao takav trening jer je i njima tezak. Bilo je 6x3min pa 2 min sporije.
Ovaj put sam stavila traku nakon nekoliko mjeseci i iznenadila se kako mi ie puls nizak, fakat nas je utrenirao i taj nas trener zna sto radi.i divno ie otkad je zahladilo.
A subota je ludnica provresivno trcanje 15km svaka 3 km ubrzavanje i zavrsavamo sa 4:50.
Jako se veselim :heart:
Jadranka super! Neka se ti dobro osjecas, sta tome fali, jos malo i gotovo, uzivaj u zadnjim danima :love:
Summer :klap:
Dijana super pace!
Sani :love:
Ginger ja volim upale :lool:
Ja sam se jedva digla jutros, legla sam tek oko 1 jer sam peglala, cistila, kuvala skoro do ponoci i onda se tusirala pa nisam mogla zaspat odma :roll:
Potpisujem MB za sve sto je navela.
Jedino ja sa m se sinoc napokon naspavala.
ja u to cvrsto vjerujem :mrgreen:
i ja potpisujem mb
dobro sam spavala, ne koliko sam planirala, ali kvalitetno, sad je gust kad je malo zahladilo
danas me ceka naporan dan, posao, pa frizer, pa roditeljski, necu doma do 20h
onda trening, jedan od drazih, pa se veselim
sljedeci tjedan sam tri dana na putu, ajde bit ce bar neki pomak iz rutine
Summer mislim da će ti frizer najteže pasti :mrgreen:.
MB još malo izdrži, evo već je zahladnilo ;-).
Lili :love2: nadam se da će ti danas biti bolje.
Sinoć strech, jer je po rasporedu :mrgreen:, ne smijem preskakati.
Ja potpisujem j-la jer je zadnja
Jutros intervali 4x1 km , pace 5.20. Ali zato zagrijavanje na 6.30, nikako se pokrenut, noge od olova. Tješim se da na PM -u imam vremena ubrzat:mrgreen:
je, j-la, sjedim tamo namazana, gloria/story u rukama, mobiteli smanjeni, i onda me ceska po glavi, ceslja, sisa, uvija
misli na mene, pliz :aparatic:
to je moj welness
sutra sam kod kozmeticarke na depilaciji celog tela skoro
i tamo je gloria/story u rukama, ali odjecaji nisu ugode, dapace :aparatic:
Summer :lool:
Kod frizera mi je najdraže feniranje, to me redovno uspava. Kad me na kraju pita je l mi se sviđa, prvo mi treba da se razbudim za komunikaciju a onda da ocjenim rad :lool:.
Summer :lool:
Kjb super ti je pace!!
I ja uzivam kako je zahladilo, jos da ubacim neko trcanje bilo bi super :lool:
Jutros je veselo pocelo, ni kavu nisam stigla popit, do 9 sam vec brdo posla obavila. Sad se bacam na papirologiju, laptop mi je na popravku :drama:
Kad smo već krenuli s redom vježbanja, trčanja, cipela, pišanja... :lol:
Samo da izvjestim mame pišača, iako sam prešla na temu http://forum.roda.hr/threads/86103-P...mokri-u-krevet.
Pedica nam odmah propisala lijek, bez pretraga. Pola sata prije spavanja Kitica je otopila tableticu pod jezikom. Nismo ju budili, bila je suha. A koja sreća i osmjeh ujutro - nismo ju dizali, a ona cijelu noć suha! Presretna je!
Za 2 tj idemo na kontrolu.
Ovo definitivno; sad si i službeno zvijer.:DCitiraj:
Ovaj put sam stavila traku nakon nekoliko mjeseci i iznenadila se kako mi ie puls nizak, fakat nas je utrenirao i taj nas trener zna sto radi.i divno ie otkad je zahladilo.
Nera, super za curku i prospavanu noc :-)
Mogu misliti kako je ponosna.
Summer, fotkaj nam se nakon frizure. ;-)
Mb, ti si zvijer :-*
Cure, splicanke, trebam info i pomoc...u nedjelju sam krsna kuma u splitu. Zanima me ima li neka cvjecarnica koja radi nedjeljom?
Ginger, vibrice za dobar nalaz ~~~~~~~~:*
Jadranka, super što se dobro osjećaš, meni su ti zadnji dani uvijek koma, ne mogu spavat i baš mi više bude pun kufer svega. Inače, volim biti trudna, ovo između mučnina i zadnja dva-tri tjedna, srećom svo troje sam rodila ravno tjedan ranije.
kjb, super si trčala. Ja jutros 5.50km, 5:47. A kako je bilo hladno, brrr, mislim konačno, neka je :klap:
Lili, mrak, ti nemaš granica izgleda. Koliki su ti otkucaji bili? Moji su još uvijek dosta visoki.....
Bravo flopi za šumsko trčanje! Mogu mislit koja uživancija.
J-la, morala bih se i ja pošteno istegnut, dugo nisam!
Nera, virnut ću tamo na temu!
Sani, daj koju ideju za smoothije. I ja ih redoviti radim otkako imam novi stroj ali malo mi dosadile ove kombinacije, banana, borovnice, jagode i sl. Stavljaš obično mlijeko ili biljno?
sani, pretpostavljam cvjecarnice po centrima - joker, city center one, mall of split...
lili, da, ti si bas zvijer!
ivana, ja kombiniram vecinom
bananu + mlijeko/jogurt/svj.sir + kokosovo ulje/avokado/bademi + voce po izboru (mango, visnje, sumsko, ananas, jagode) + lisnato povrce + chia/whey
vec sto imam u frizideru i je li gusce/rjedje
ima puno varijacija na ovu temu
http://www.vegkitchen.com/wp-content...n-smoothie.jpg
Koliko vas drže smoothiji? Kroz mene to prođe za dva sata, a i veći uticaj na psihu mi ima činjenica da sam prožvakala bananu, jabuku, šaku borovnica, zdjelicu jagoda :lool:.
Čime pojačate to, maslacem?
pa ni mene smoothie bas puno ne drzi
zadnje dane pravim zobene s bananom, malo grozdjica i cimetom, i to me puno duze drzi sitom, a manja je kolicina
moje tijelo ne vjeruje tekucini kao hrani, ali je uredno pospremi na bokove :aparatic:
ove sam nasla
http://iracommerce.hr/ - u Jokeru (blizu centra grada), te u PC Plodine, (Pazdigrad/Lovrinac, izlaz iz grada prema Omisu)
http://www.citycenterone.hr/hr/split...perla-flowers/
Mene smuti drži najmanje tri sata, ali ja popijem 0.7 dl, tako da količina nije zanemariva.
Svoj smoothie već mogu zatvorenih očiju napraviti, postala mi je rutina.
Kao i da brinem da uvijek imam banana i smrznutog šumskog voća u ledu.
Za bazu billjno mlijeko, ako imama, ako ne, onda obično, oko 1 dl, protein vanilije (ali bila sam stavljala i čokoladu, da potrošim, i isto je fino), banana, chia, zobene (najsitnije), šumsko voće. Ili ako imam mango, ili dinju, ni jabuka ili kruška nije loše, uglavnom šta imam doma. Ali obavezno banana i protein, ostalo šta uleti.
Ponekad kikiriki maslac, ali mi preuzme okus, pa stavim ako me treba držati još dulje. Može i kokosovog brašna ili malo kokosovog maslaca.
Prije sam znala raditi sa zelenjavom, sad više ne, ne da mi se. Prije sam i mljela lanene sjemenke, sad isto više ne, jer sam pročitala negdje da ima neki utjecaj na štitnjaču.
ivana s i kjb, bravo za jutarnji trk. Meni su se jučer ruke ugrijale tek valjda nakon 4. kilometra:lool:
Hrm sam samo par puta stavila, jer me previše steže.
vi ste sve zene zvijeri :-)
i mislim to in a good way
summer, zakon si sa shoppingom, moram tebi na edukaciju, meni je to tlaka :roll:
prezivjela sam ogtt, sad cekam nalaze i nadam se najboljem
pocastila se burekom :mrgreen:
mislila sam ubaciti onaj trudnicki cardio od austin, al ceka me jedna duza setnja (bez auta sam danas) pa ce ipak biti samo to...
nego, ajte vi meni seljanki objasnite zasto se to sada zove smuti, a ne frape ili sejk?
u cemu je razlika?
smoothie svako jutro. drži me do ručka koji je nekad u 11 a nekad u 17
ide neki komad voća (jabuka, breskva, mango, avokado), obavezno kelj ili špinat, chia, zobene ili neke alicne, saka badema i voda. mliječno ništa
a najnovije otkriće mi je cikla, mrkva i krastavac s malo pahuljica i badema
Pazi "nezanemarive" količine od 0.7 dl:lool:, maznem punih 7 dl, naravno.Citiraj:
Mene smuti drži najmanje tri sata, ali ja popijem 0.7 dl, tako da količina nije zanemariva.
A mislim i da kcal ima podosta.
magriz, zašto ne stavljaš ništa mliječno?
ne pijem mlijeko, a jogurte i sireve izbjegavam, a nije mi ni fino
Nikad nisam o ovome razmišljala :lool:. Meni je to sve "ono što se smućka".
Kombinaciju cvekle, mrkve i jabuke jedem u salati sa acetom i uljem, a ovako smiksano ne znam da bi mi pasalo.
Probala sam par puta za promjenu doručkovati smoothie ali kako me ne drži, odustala sam. Možda ga nisam dovoljno "zamastila".
Dijana ajd sad pročačkaj to za lanene sjemenke i štitnjaču. Prošle i ove godine sam ih u pogačicama pojela bar 20 kg, a imam te izrasline na štitnjači.
j-la:
Foods and Drugs to Avoid While on Hypothyroid Medication
...
- Soy products as well as flaxseed. These may alter your hormone levels!
https://healdove.com/health-care-ind...oid-medication
Navodno jer su fitoestrogeni, kao i soja.
http://www.canaryclub.org/thyroid/10...r-thyroid.html
Unsaturated fats inhibit thyroid function. These unsaturated fats are soybean, flax seed, corn, canola, sunflower, peanut, walnut, almond, etc.
Ima i članaka koji govore u prilog lanenih u vezi s hipom, ali ja sam odlučila vjerovati ovim drugim, ima mi logike.
Prvo bih se trebala maknuti od procesirane hrane pa onda razmišljati o lanenim sjemenkama. Hormoni su mi ok (za sada su bar bili), ali sam čitala da te izrasline znaju svojevremeno pobrkati hormone a i dodatno opterećuju žlijezdu pa bih joj bar ishranom trebala olakšati.
Ne pitaj me gdje sam to čitala da izrasline pobrkaju hormone, ne znam naći :lool:.