ni meni
Printable View
ni meni
sjele komplikacije u erste u 16.10h :D :D :D :D :D :D :D
Sjele komplikacije u Zabi.
danas sjele i komplikacije u Hypo
Sjele jučer i u PBZ-u
e ovaj put je stvarno rano, srećom meni su i zadnje komplikacije.
Thnks cure :*
je i meni jučer u hypo
ovome se jako veselim, nisam očekivala tako rano, a od 1. 10. i tako kreće porodiljni :D :D :D
i meni isto :D :D :DCitiraj:
sretna35 prvotno napisa
da ne pretražujem cijeli topic... :mrgreen:
ako idem na komplikacije dobit ću max 42xx kn?
kako se računa naknada za porodiljni za prvih 6 mj..jel ulazi iznos sa komplikacija u izračun ili dobijem punu plaću koju sam imala prije komplikacija?
puni iznos koji si imala prije komplikacija.
točno , prosjek plaće koje si imala kad si radila, jutros sam pitala na hzzou, znači nema limita prvih 6mj, šta je super
prosjek plače zadnjih 6mj kad si radila
hvala :)
ovako,
sjela mi je neka uplata na račun 18. piše roditeljska pošteda-porodiljna.
ja sam na birou i ovaj mjesec sam prvi put dobila njihovu naknadu + razliku za par dana porodiljnog koji je završio sa prvih 6 mj.djeteta.to mi je treće dijete.
e sad me zanima šta je to roditeljska pošteda-jeli to netko dobiva.inače nisam dobila nikakvo riješenje sa mirovinskog za produženje tri god.šta sam predala u roku kojem i treba
i cure?oće bit šta skoro?
sumljam da bu bilo kaj prije ponedjeljka
ako utra stav na mirovinko.hr da bu doplatak, isti dan sjednu i naknade.Citiraj:
Diana33 prvotno napisa
:cekam:
isusekoliko grešakaCitiraj:
Muca prvotno napisa
dakle:
ako sutra (petak) stave na mirovinko.hr da bude doplatak, isti dan sjednu i naknade.
jeli ikome sjela danas gđa.naknada :?
da li znate naknada od grada za opremu novorođ. koliko treba da sjedne na rač.od predavanja papira'???
očito da če porodiljni sjesti u ponedeljak..amjeeee..ko če do tada čekati.... :x
meni sjelo nakon 1mj.Citiraj:
la11 prvotno napisa
čini mi se da su meni bili rekli da ako predaš papire do 5. u mjesecu, dobiješ isti mjesec iza 15. a ako predaš kasnije, onda idući mjesec iza 15. to se odnosi na grad rijekuCitiraj:
la11 prvotno napisa
meni je seka nedavno rodila i rekla je da su joj rekli da je rok za isplatu 60 dana od predavanja papira.
od porodiljnog još ništa....hm bude li danas uopče sjeo...ostaje nam da samo :cekam:
ja isto isla provjeriti i nista :x
a taman sam se ponadala sa ću ići shopingirat rano jutro..a kad ono.... :evil: .... :x
Tako je, meni susjed radi na zdravstvu pa znam.Ja sam isto kasnila pa nisam predala do 5. al drugi mjesec sam dobila zajedno s porodiljnim,govorim o naknadi od hzzo-a, a od grada sam dobila za 2 tj. od prilaganja zahtjeva.Citiraj:
la11 prvotno napisa
A ja se sutra spremam u H&M nadajući se naknadi :/
Ide danas naknada :) !
sjeo porodiljni u pbz-u :D
bas sam i ja htjela napisat, u pbz-u sjela lova :)
zaba još nista :x :evil:
ja sam danas slučajno bacila pogled na tv kad je bio onaj tarot..i žena je zvala da pita dali če joj danas sjest porodiljni..a ovaj joj je rekao da hoče.... :mrgreen: ..pa sam se samo nasmijala,i rekla si ajde bar sad znam.... :lol:
da zovem možda ja da pitam dali ču dobit na lotu... :lol:
:lol:
Da li je sjeo porodiljni u ZABI? Dajte me razveselite, na ovako oblačan dan.
ninunana još nije..ja gledam svakih 10minuta..nadajuči se da ću ugledat pozitivu...a kad tamo samo crvene brojke..... :evil: :x
doplatak ništa još, također ni naknada za njegu :/
Dal netko zna jel sjela naknada u RBA?