Iva Mia 2009 evo i ja idem opet u srijedu (sutra). Možda se vidimo!?!?Citiraj:
Sonječka kako si ti....koliko se sjećam ti si se počela bockati dan poslije mene...kada si na folikometriji....ja u srijedu!?!?
Printable View
Iva Mia 2009 evo i ja idem opet u srijedu (sutra). Možda se vidimo!?!?Citiraj:
Sonječka kako si ti....koliko se sjećam ti si se počela bockati dan poslije mene...kada si na folikometriji....ja u srijedu!?!?
Drage moje, evo samo da vam javim da mi beta danas (11dnt3d) iznosi 184.
Ja presretna iako jos uvijek ne mogu vjerovati...u cetvrtak ponavljam betu, nadam se da ce se pravilno duplati.
Pusa svimaaaaaaaaaaaa
jeeeeeeeeeeeee fiona!!!! :-D:-D idem te odmah na listu trudnica staviti :mrgreen:
bravo tetka!!! :-D:-D
FionaM čestitam :-D:-D:-D
Pitanje za cure koje su danas bile gore: da li je bio dr B???
Meni jučer transfer radila doktorica, baš mi žao što nije bio doktor, da li ima kakvo pravilo kada je tko od njih????
FionaM cestitam:-D:-D:-D
Ja bila danas na folikulometriji i bila samo dr. T. Ne znam jel kasnije dosao i dr. B.
FIONA čestitam ti ,,stvarno divna vijest :-) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~za pravilno duplanje !!!
fiona i tetka:-D:-D čestitke...
linalena dr.B.danas nije radio..:-)
sivka kaj ima kod tebe,gdje si..:-)
Drage moje, hvala puno...ovo je predivno i jos uvijek ne mogu vjerovati...
ljubim vas...:zaljubljen:
Fiona čestitke
FionaM čestitaaaaam...supeeeeeeeeeer
Sonječka eto mene ujutro...sorry što se nisam prije javila...nadam se da ćemo se skužiti ujutro :-)
bugaboo , kak rastu jajca??? Nadam se da si vredna , da ih fino griješ i s vremena na vrijeme malo okreneš
kerolajn5 , kako pikanje??? Jel se sama pikaš ili i ti imaš pikačua??? Hvala na lijepoj želji
Kiara jesi se iskopala iz snijega????
Ivamia i Sonječka za hmm brze folikulometrije i da popijete kavicu, čaj, rakijicu poslije, i dajte javite jel drB gore???
Pokušavam pokapčat kada on radi a kada dr T, vjerojatnije bi jednostavnije bilo nazvati i pitati, ali tak i tak imam vremena na pretek!!!!
I malo podsjećanja: ja na stolu na transferu a doktorica i biologica nekaj raspravljaju o godinama, smiju se , hmm dajte stavite to u mene i rađe mi objasnite šanse, nisam baš dobila bogzna kakav odgovor. I znate kaj me još doktorica pitala: koliko imate godina? ja 38, a ona mene kaj niste prije imali muža, nuff kaj sam tak ružna da nisam mogla imati prije muža, jebača ili kaj već
pikanje ide od ponedjeljka i sama sam svoj majstor :-) ko to može bolje nježnije i osjećajnije odradit nego ja sama:-) heheheehe kako tvoji dani prolaze ? jel si na bolovanju ? ja evo idem spakirat kofer za zg sutra ću popodne kreniti pa ujutro u petak folikulometrija ..pa ostajem do kraja u zg
Bila sam na bolovanju od punkcije do zaključno danas, sutra idem raditi, radim u školi pa da završim polugodište kako tako. Predajem matematiku pa nemremo naći zamjenu a imam i maturante s hrpom jedinica pa da im dam šansu da poprave
Vidim da si ti imala u 6 mjesecu 1.stimulirani i onda 2 prirodnjaka, jeli si imala kaj zamrznuto od ovog prvog i kaj su ti rekli za ovu betu 1, da li se to broji kao biokemijska?
nije mi nitko ništa rekao kad sam im javila prvu betu odma su mi rekli kako ništa od t al nek ponovim za 2 dana .. dobila samo 3 js ta koda ništa za zamrzavanje .. nadam se da će ih ovaj put biti više
..evo tu sam-smo.. prvo velike čestitke svima curkama koje su postigle čudo.. svima koje za sve kaj trebate da ne nabrajam i nekog ne izostavim... pratim vas stalno i čitam ali ne mogu dugo sjedeti za kom.. buša mi ne dozvoljava:lol:.. dosta šale, danas sam malo bolje i da se javim, nakon traume poslije bolnice stalno neki vrag bocka..uglavnom da vas ne umaram jakooo loše podnosim T! Čekam taj 13.12. da konačno idem do svoje dr. gin. i da vidimo dali je sve ok i dal kuca :heart:, jooj kad se sjetim odmah mi se ruke tresu šta će biti.. nemam mučnine, imam grčeve ono kao pms ponekad jače, a ponekad manje.. NE MOGU spavati......luda sam i ko zombi umorna ko pas a spavati nikako..danas čekam nalaz od UK koje sam sreće da se beštije od e.coli i nisam riješila...eto od mene velka vam:*
Još jednom čestitke svim pozitivnim betama.
Ja danas bila na folikulometriji, ima ih negdje oko 12 komada, što je super jer ih je prošli put bilo samo 4.
Sad ih još malo moram maziti i paziti pa kontrola opet u petak. Mislim da će punkcija onda u Pon. nadam se.
Danas sam se načekala. Taman još jedna isred mene,a oni na sastanak do 9. i onda uzeli dvije punkcije, jedna se ugurala preko reda itd. Al dobro tako je to.
uff Sany žao mi je što si tako dugo morala čekati, ja najčešće dođem u pol 8 i budem među zadnjima i još nijednom mi nije dok pobjegao
Meni je jako žao što mi na transferu nije bio drB, svejedno sam već u njega stekla povjerenje i mislim da bi im on bolje objasnio mogućnosti, za moja 3 4stanična embrija 5-dan.
Da li je uobičajeno da se ono mijenjaju ili postoji nekakvo radno vrijeme
Meni ti se dva put desilo da je bila ona. Jednom mi je radila punkciju. Mislim da ti nemaju raspored na koga naletiš.
kakva je na punkciji????
Kaj se kod tebe dešava?? jesi već bila u postupku????
sivka draga...baš mi je drago da si dobro..mazi bušu i čekamo:heart:
kako to da već niste išli na UZV vidjeti srćeko?
linalena moja...puno,puno ti šaljem~~~~~ za tvoje mrvice...
dr.B i T rade u principu zajedno,kao tim i to ti nema veze kome dođeš na punkciju ili transfer,kak ti se potrefi..:-)
IvaMia,kerolajn,sany,sonjecka,palcica,svima želim puno sreće i da bude BINGO..:heart:
Bugaboo i naravno za tebe i lijepa jaja...da iduće godine imaš svoju bebušku..:yes:
TRUDNICE sivka
FionaM 7.12 11dnt ß=184
Simona :heart::heart:
Tetka (iznenađenje na UZVu)
BETE 17.12 linalena, pinki
U POSTUPKU sany 7 (menopur)
IvaMia 2009
Bugaboo
Kerolajn5 (gonali)
Sonječka
ČEKALICE Kiara79
Mary26
Palcicazg
Cannisa
Probala sam nas malo prebrojiti i poredati slično kao i na odbrojavanju, ako sam nešto fulala, skopirajte i popravite. Mislila sam da ovakav popis vučemo jednom na dan kako bi znale ko je gdje??? Kaj mislite???
Ja sam ti imala laproskopiju, cista na jajniku prije tri god, a on mislim da je ovo što i tvoj ima.
1 postupak bio u 07/10gonali ništa, išla na jedan prirodni nije bilo jajne stanice i sad druga sreća.
Nije loša ideja, da gledamo kako se smanjuje.
Moja svekrva je zvala nova tv na tarot, i teta joj je rekla da će biti ove godine,a li ne prirodnim putem. Ja se toga držim, ako ne bude jao se njoj.
kada sam jako znatiželjna, da mi bar djeca budu takva, to je jedan od znakova inteligencije
Teddybearz a kaj ima kod tebe???? (ups) kaj ima kod tebe?
sany i mia napredujete ko prave to je super ,,,,bugaboo držim fige da ti buknu folikuli do petka :-) linalena kak se ti osjećaš?
napuhnuta malo, počela sam se ponašati onak hormonalno mislim, malo mi se plače pa sam ljuta, al nisu ti još simptomi, sve su to utrići
ja simptome očekujem tek negdje iza nove godine
[QUOTE=linalena;1763802]napuhnuta malo, počela sam se ponašati onak hormonalno mislim, malo mi se plače pa sam ljuta, al nisu ti još simptomi, sve su to utrići
ja simptome očekujem tek negdje iza nove godine[/QUOTE
Meni se od utrića samo spavalo...valjda je od njih....a sad sam napuhana...imam osjecaj da ću eksplodirati...buš vidila booooooom
Vidimo se. Rakao mi doktor ista situacija kao kod one prije.
Meni je cesce u svim postupcima bila prisutna dr. T nego dr. B i ja sam zadovoljna, tko te potrefi taj dan tako ce biti, nema biranja, a znaju biti i oboje istovremeno pa se međusobno konzultiraju.
Vidim da ce nas sutra puno biti gore, cini mi se da je uvijek najveca guzva petkom i ponedjeljkom zbog vikenda.