danas zwow 83. predobar je trening!! predobrar. trebalo mi je 33.20 minuta. a njoj 25 i nesto. ali predobar je trening. fakat. stavila sam koje su vježbe, ako bi ga netko radio a nije pretplaćen na zgym rado ću pojasniti. palčice hvala ti!
Printable View
danas zwow 83. predobar je trening!! predobrar. trebalo mi je 33.20 minuta. a njoj 25 i nesto. ali predobar je trening. fakat. stavila sam koje su vježbe, ako bi ga netko radio a nije pretplaćen na zgym rado ću pojasniti. palčice hvala ti!
Odoh odraditi Jillian umjesto da se ušuškam uz knjigu i petit kekse s mlijekom.
A tako bih rado petit kekse s mlijekom...
ja danas i Jillian 30DS i 6,5km brzog hodanja za 1,10 h
Iskoristila popodnevno samovanje, dijete u školi MM na badmintonu :-)
Cure, kako ono ide 30DS?
6 dana L1, pa dan odmora, pa 3 dana L1, pa 3 dana L2, pa dan odmora...
Jesam dobro zapamtila?
ja sam si ga skinula i pogledala. ubila sam se od posla:lol:
i izledao mi je odlično! svakako ću ga odraditi kad nanjušim neku rupu u treninzima.
ja sam sretna ko prase u blatu. :-D počeli mi treninzi. :-Di kako je gušt kad te netko vodi kroz trening. aaaaaaaaa. odlično, odlično!
i evo zašto volim radit sa ovim trenerom i u toj grupi. svi na grupi se znamo. redovno smo išli i prije ljeta ali preko ljeta nije baš da su se svi ganjali. snaga, izdržljivost, fleksibilnost počinje se raditi 'od početka'. i mogla bi si pomisliti 'da kaj ću ja sad raditi' ali imala sam itekako dobar trening. na početku nešto koordinacije (više manje se gubili i lovili i smijali), pa dobro razgibavanja sa istezanjem da su nam suze išle na oči i znoj se skupljao (čovjek nas hoće malo gumirat prije neg nagazi valjda), onda razni izdržaji. u njima se uvijek stišću ključni mišići pa tako tijelo uvijek odlično radi bez obzira u kojoj je formi. onda jedan AMRAP od 15 min gdje smo se nagazili kolko kome ide pa sam se i ja na kraju skupljala po podu (i dobila kompliment od supatnika da sam ja tak i tak luda i da se ne računam :lol:), još jedan interval jumpin jackova i gotovo. dobili i domaću zadaću.
trening nije koncipiran da je sam sebi dovoljan nego se računa na kontinuitet od više mjeseci. opet, ako se netko uključi svaki trening je prilagodljiv. rezultati su mjerljivi kroz period i nema ozljeda. i upala mišića je malo. ma uf, baš mi je uživancija.
Maruška, Jillianina preporuka za 30DS je svaki level 10 dana.
Najbolje ti je da uzimaš odmor kad osjetiš da ti treba pa bilo to i nakon 3 dana. Isto tako, ne prelazi na idući level dok god ti postojeći predstavlja izazov. Nemoj se opterećivati pravilima, nego slušaj svoje tijelo.
kavofob, tenks.
otprilike
skoncentrirajte se na 10 dana jednog levela. e sad, ako vam lev1 postane lagan za izvest možete preć na lev2 i prije tih 10 dana. puno njih prijavljuje da im je lev2 teži bio nego 1 pa se na dvojci znaju zadržati i duže id 10 dana. samo računajte da recimo šesti dan imate odmor. ili peti. ili sedmi. uf, ovo ne pomaže. daklem procijenite kako se osjećajte al bilo bi dobro da 4 dana bude u kontinuitetu (još bolje 5).
ja bi si ovak složila ako bi baš išla štreberski:mrgreen:
5 dana lev1 - dan odmora - 5 dana lev1 - dan odmora
5 dana lev2 - dan odmora - 5 dana lev2 - dan odmora
5 dana lev3 - dan odmora - 5 dana lev3 - dan odmora
Inesice, koliko često imaš vođene treninge?
Ja sam jučer odradila c3. Konačno trening koji mi liči na Shauna, ali je još uvijek presporo (a sporo je dosadno... minute se vuku k'o godine).
Jedino što nisam mogla odraditi su crab leg kicks (ako se to tako zove), njih sam radila statično, bez skokova... preteška mi pozadina da ju držim u zraku bez ikakvog oslonca.
Skužila sam da su mi ruke najmanje napredovale, a možda i nazadovale otkad sam napustila Jill. Kod nje ipak ima dosta utega, a Shaun se koncentrira na cardio, core i lower body, ruke rijetko rade.
i kavofob je napisala, ako je baš frka, uzmite dan odmora i prije. al ako je baš frka
3 x tjedno
ovo što ti pišeš je istina. iako ima i shaun puno ruku, samo ne u focusu. baš sam prije bila MMu komentirala, ako će ikad, ikad ić radit nešt doma za njega bi shaun bio idealan. on voli cardio pa bi mu tu bilo dobro, ali u insanityju njegovi core i strenght rade sa gornjim dijelom tijela i rukama o ho ho.
jako je dobro kombinirat češće. kad se jednom postigne neka razina forme.
ma koja pozadina je tebi preteška:mrgreen:
ona koja stane u konf 36? ha ha ha
ruke i gornji dio leđa su slabi. tu mi žene stradavamo.
i puno noge u tome rade. pa se i više umaraju jer moraju još kompenzirat gornji dio tijela. pa se kilavimo i počnemo cardio mučit iako nam je izdržljivost ok.
crab kicks su odlični. radi cijelo tijelo. i core treba stisnut.
nemoj ih odbacit. svakako se muči sa njima. tamo negdje 4,5 put će ti bit o ho ho napredak. treba se tijelo adaptirat na vježbu. nisi na početku imaš kapaciteta ;-)
Danas će mi biti šesti dan (+ u utorak 1,5 odbojke). Ne osjećam umor - osim dok vježbam, jel'te... :-)
Idemo onda dalje!
E da, nije guz'ca toliko teška koliko su ruke slabe. BR je u tome dobar, dosta ima vježbi za ruke s utezima. probat ću malo BR drljat bez obzira na dosadu.
ja bi si trebala kupiti utege, trenutno vježbam 30DS s malim Janama. (1/2 kg)
Koje težine ste vi kupovali utege ?
Di ima utega od pola kg? Ja imam samo od 1 i 2 kg (iz nekog prošlog života) a ne bi s tim počela.
larmama, ja sam nekad pocela s 0.5, pa sam presla na 0.75 pa na 1 kg, sad razmisaljam o necem tezem.
ja imam posla na poslu da ni sama ne znam kad cu sve stici, pa se gibam s BR. mozda ne redovito, i za sad mi nije ni previse tezak ni naporan, no vidjet cu s vremenom.
ma da, pol kile se ne isplati kupovati, najbolje boce od vode napuniti vodom, rižom ili za malo teže, pijeskom.
evo i mene, jucer sam bila na putu pa nista nisam napravila, to ce mi biti rest day za ovaj tjedan
prejucer tbc iz focusa
jaoooo
cardio je mila majka, sav taj plank i sklekovi, uf
prvi put da sam vise pratila taniu
ali ovaj tjedan mi je uzasno naporan, umorna sam i imala sam upalu misica od prethdnih dana pa se tjesim da ce drugi put biti bolje
danas je ab intervals, bas me zanima
Nisam stigla pročitati sve što ste napisale. Ja već dva dana pauziram zbog koljena, a i neka prehlada i grlobolja me uhvatila.
Sad pretražujem neke vježbe koje bih mogla za trbuh raditi, a bez opterećivanja koljena pa naletih na ovo:
Body Flex
Da se malo nasmijete dok vježbate :lol: :lol: :lol:
Summer, volim sto te ubije :D
Gdje nam je Elly?
a jel vama RunKeeper priča 8-) ?
meni počeo jučer i ne mogu nigdje naći opciju da to isključim
mislila sam na to na početku i kraju, to mi je jučer počeo, prije nije. Znači to se ne može isključiti.
kombiniram i dalje jillian i bicikl,
utege imam od prije iz intersporta,
samo nikako da uredim prehranu,
ubi me slatko, moram na totalnu apstinenciju
Jučer ripped in 30 lvl2, danas planiram isto a za vikend planiram preći na lvl3. Živo me zanima kako će mi taj ići
Ti znaš al mudro šutiš i nećeš reći šta me čeka? :lol:
ajd veselim se :yes:
ajme evey, gdje si to našla lol
Anchie, zar se ti jos bakces sa Jillian, ja mislila da je ona samo za nas obicne smrtnike pocetnike.
Ja sinoc odradila circuit 1 i odustala. Bila sam zbog necega skroz neraspolozena pa sam u krpe otisla. Danas bi mi trebao biti zadnji dan lvl1, ali budem odmah presla na 2...
jučer ZWOW 41
10x burpee to chair stand up
10x row and twist
10x prisoner jump squat
10x doggie leg swing push up
3 runde 15:40
danas ZWOW 42
10X competition burpees
20x low jacks
10 strict mountain climbers
10x comando push ups
20x knee hugs (koji mi idu jako slabo pa sam ih zamjenjivala sa crunches)
4 runde 15:30
i jučer sam mužu napravila trening
10 sklekova
30 kick buts
12 iskoraka sa bucicama od 5kg
30 high knees
3 runde :-D
30 day shred je navodno za početnike, ali mislim da bi se i sad dobro umorila da idem raditi prvi level :neznam:
evey, ženo, di nađe to? :lol: oni udisaji i izdisaji su neprocjenjivi, tribala je to patentirati :-o