Bravo za Lovru, mamu i tatu :ghug:
Printable View
Bravo za Lovru, mamu i tatu :ghug:
Lijepe vijesti!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Lovro majstore!
:-D
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za Lovru <3
Bravo!
Lijepe vijesti!!!! :-)
Preslatki mali mis ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~
Bravo maleni ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Bravo laviću!!!!!!!!!!!!!!!:-D
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
:klap: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da što prije ozdraviš❤
Puno vibra za jos dobrih vjesti ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~ :heart:
Ma bravo misko preslatki!!!!! Malo po malo pa ces izaci sa intenzive..... Ljubav slatka
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za malog lava
Evo me... kao što Ginger kaže, ekstubiran je, napokon! Ima samo kisik na nosiću da mu malo pomogne. I danas sam ga čuvala, iako ima dosta cijevčica oko sebe. Snašli smo se. Stavila sam ga u njemu omiljeni položaj i baš se smirio, otkucaji su odmah pali sa 170 na 140. :heart: Ali vidim da je apsolutno iscrpljen i da ga nešto muči/boli, plakao bi a ne može. Već pred sam odlazak došlo mi je da pobjegnem jer mi suze teku dok vidim njegove tužne i bolne grimase, a s druge strane ne mogu otići dok mi je u takvom stanju, ne mogu ga takvog ostaviti a moram...ma užas. Ali samo da on dođe natrag na odjel, sve ćemo mi opet zacijeliti, i dušu i tijelo :uteg:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:ghug:
Puno pusa malome zlatu, stalno mislim na njega. :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za prekrasnog Lovru i roditelje. :heart:
puuuuno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~ za Lovru i mirnu noć <3
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:heart:
Muma, vibram da se dovoljno stabilizira da ode na odjel.
I da víse nije u bolovima.
<3
Okano malo zlatno,miš mali,bori se on,samo neka tako nastavi. Muma drži nam se,znam da je teško,grlimo vam,molimo za vas i mislimo na vas svale minute.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~za našeg hrabrog lava! :heart:
Bravo Lovro :-Dsamo nastavi ovim smjerom ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:heart:
Za i dalje dobre vijesti!!!!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
:heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~ :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
drz'te se
milijun vibri za malog misica :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~ da prestanu bolovi
A ljubav mala divna, od sveg srca vam želim oporavak sto brze. <3
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da bude dobro!
Muma, za ovo što proživljavate ti i TM potrebna je ogromna snaga. Teško mi je to i zamisliti. Držim fige da odsada Lovri ide samo na bolje.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
vibram milijun vibri............................................. .....................:heart:
plačem.................
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve bolje vijesti!